- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Benden önce neyb var cnm sonra 15 ine bir sürü kişiyizSıra sende canım güzel haberler ver bat yaklaşıyor.
İnşAllah kuzum ilk gebemiz sensinCanım kesinleşsin gebeliğim de size detaylı yazmak isterim inşallah
Bugün biraz adet ağrısının bel ağrısı başladı benim, evde son bi ovulasyon testi vardı hadi bi deniyim dedim, böle çıktı, umutlanmak istemiyorum biliyosunuz ama yoksa varmı bişe yaa çok heyecan yaptımÖnceki aylarda adetten önce yaptıklarım çok silik oluyordu
Yaa canım bilmiyorum hemen eşime test aldırdım sabaha yaparım die ama dayanamadım şimdi yaptım bi bakın testimesadehayatt06
Eki Görüntüle 2646937
Evet canım yaptım valla dayanamadımanaaam yapmışsınregline de var daha inşAllah daha da koyulaşır ayy maşallah maşallah bugün bir girdim bir sürü pozirif twst gördüm darısı bizlere de olsun inşAllah
Evet canım yaptım valla dayanamadım☺ Yarın sabah ilk idrarla yapcam inşallah sağlıklı ilerlerşimdiden umutlanmak istemiyorum tam kesinleşsinde bakalım o zaman rahatlıycam
Valla senin adına ben cok umutlandım sen su an benim için çiçeği burnunda gebesin inşallahEvet canım yaptım valla dayanamadım☺ Yarın sabah ilk idrarla yapcam inşallah sağlıklı ilerlerşimdiden umutlanmak istemiyorum tam kesinleşsinde bakalım o zaman rahatlıycam
Saolasın canım benim inşallah hepimizin hayırlı haberlerini alırızinşAllah canım inşAllahayy benim çıkmış gibi heyecanlandım birden
Bende heyecan yaptım test yapasım geldiinşAllah canım inşAllahayy benim çıkmış gibi heyecanlandım birden
Benim daha çok var canım yumurtlayali 7 gün oldu daha adetime 9 gün var yani en az 1 hafta sonra belli olur keşke hemen bilsek var mı yok mu yoksa da hiç olmazsa bu delice merak olmazstoprak cnm naptın ne alemdesin diğer grupta sayfalar cok artmış okuyamadım
Bende heyecan yaptım test yapasım geldi
Ah kuzum içtenliğinizi çok hissediyorum saolun vallahi küçük bi grup olmak bu açıdan iyi oldu tanışmış kadar oldukValla senin adına ben cok umutlandım sen su an benim için çiçeği burnunda gebesin inşallah
Evet insanız maalesef her ay yeniden bir umut bir heyecan son hafta da hiç geçmiyor mübarekBenim daha çok var canım yumurtlayali 7 gün oldu daha adetime 9 gün var yani en az 1 hafta sonra belli olur keşke hemen bilsek var mı yok mu yoksa da hiç olmazsa bu delice merak olmaz
Ayyy hiç gülesim yoktu Allah da seni güldürsünaz daha sabret az kaldı sizinde inŞallah hayirli haberlerinizi alırız hep birlikte
benim reglim pazartesi bitti benim bile yapasım geldi
Evet yaa diğer grubun sayfaları o kadar arttı ki maşallah takip edemiyorum bir bakıyorum yeni hamiş var mı diye ancakAh kuzum içtenliğinizi çok hissediyorum saolun vallahi küçük bi grup olmak bu açıdan iyi oldu tanışmış kadar olduk
Ya beni bel ağrım ve ovulasyonun koyu çıkması tetikledi yoksa yapmayacaktım hatta test yoktu evde biliyosunBende heyecan yaptım test yapasım geldi
Ayyy hiç gülesim yoktu Allah da seni güldürsün
Sen bu ay ovulasyon yapmamıştın değilmi cnm ev de mi vardıYa beni bel ağrım ve ovulasyonun koyu çıkması tetikledi yoksa yapmayacaktım hatta test yoktu evde biliyosuneşim bile sevinmeyelim kesinleşmeden diyor
Amin kuzum tabiki stres en önemli faktör aslında tüm doktorların dilindeCümlemizi inşAllah yaa gülelim mutlu olalım ve mutlu olunca bebeğimizde daha kolay tutunur bize belli mi olur
Canım bu ay ovulasyon takibi yapmadım, önceki aylardan kalma vardı evde, bel ağrım başlayınca dedim yumurtlamam hep erken oluyor varsa çıkar belki dedim, bu lh testleryle gebeliği öğrenen de var yanlış olanda var, bi deniyim dedim, lh koyu çıkınca heyecan geldiSen bu ay ovulasyon yapmamıştın değilmi cnm ev de mi vardı