Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gebelik testi mi yapsanız acaba yaa

anaaam yapmışsın regline de var daha inşAllah daha da koyulaşır ayy maşallah maşallah bugün bir girdim bir sürü pozirif twst gördüm darısı bizlere de olsun inşAllah
Evet canım yaptım valla dayanamadım Yarın sabah ilk idrarla yapcam inşallah sağlıklı ilerler şimdiden umutlanmak istemiyorum tam kesinleşsinde bakalım o zaman rahatlıycam

Benim daha çok var canım yumurtlayali 7 gün oldu daha adetime 9 gün var yani en az 1 hafta sonra belli olur keşke hemen bilsek var mı yok mu yoksa da hiç olmazsa bu delice merak olmaz
Evet insanız maalesef her ay yeniden bir umut bir heyecan son hafta da hiç geçmiyor mübarek

Sen bu ay ovulasyon yapmamıştın değilmi cnm ev de mi vardı
Canım bu ay ovulasyon takibi yapmadım, önceki aylardan kalma vardı evde, bel ağrım başlayınca dedim yumurtlamam hep erken oluyor varsa çıkar belki dedim, bu lh testleryle gebeliği öğrenen de var yanlış olanda var, bi deniyim dedim, lh koyu çıkınca heyecan geldi eşim dışardaydı test aldrdm sabh yapayım diye ama dayanamadım gündüz gündüz yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…