- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Benim arkadaşım spirali çıkarttığı ay kalmışOo masallah ne güzel evin içinde genc kız olması. İyi oldu cnm ya kurtuldun işte. İlk aydan bile kalan var Tabii belli olmaz
Hadi inşallah cok beklemezsin cnmBenim arkadaşım spirali çıkarttığı ay kalmışTabiki belli olmaz.
Yakınız canım bende 31Ay geç kalmadan bebişleri Hemen yapalım falan demişsiniz yaşlar kaç bu arada en yaşlınız ben olabilirim
34 üm aralıkta 35 olcam
Kar kardır ver startıBugün biraz adet ağrısının bel ağrısı başladı benim, evde son bi ovulasyon testi vardı hadi bi deniyim dedim, böle çıktı, umutlanmak istemiyorum biliyosunuz ama yoksa varmı bişe yaa çok heyecan yaptımÖnceki aylarda adetten önce yaptıklarım çok silik oluyordu
Yok be yavrum sen yine 31 35 den sonrası sakatYakınız canım bende 31
Bende öğretmenim ama yaklaşık 3 aydır ev hanımı olduk biz de artıkBurada yazışarak zaman geçiriyoruz en azından iyi geliyor valla
Biraz sohbet edelim nerden,ne iş tanışalım
ben istanbuldan daha önce devlete bağlı bir kurumda kredi memuruydum bir kaç ay öncesine kadar artık Ev hanımıyım
Ay bilemedimki ben çok cahilim bu konularda sizden kk dan öğreniyorum bir çok şeyi 2 tane çocuk var bende hasbelkader oldular ne bi plan ne takip hiçbişeyden anlamıyorum
Ne güzel branşın neBende öğretmenim ama yaklaşık 3 aydır ev hanımı olduk biz de artık
Aaa ne güzel kız ovulasyon la öğrenen cok tekrar yumurtlama olabilir mi pekiBugün biraz adet ağrısının bel ağrısı başladı benim, evde son bi ovulasyon testi vardı hadi bi deniyim dedim, böle çıktı, umutlanmak istemiyorum biliyosunuz ama yoksa varmı bişe yaa çok heyecan yaptımÖnceki aylarda adetten önce yaptıklarım çok silik oluyordu
Canım benim daha bekar arkadaslarım var artık bu çağa göre normalYok be yavrum sen yine 31 35 den sonrası sakat
Bende zaten aralığa kadar deniycem olmazsa 2 çocukla devam daha ileri yaşlar riskli tabiki sağlıklı tamamlayanlar çok ama
Neyse yinede büyük konuşmayım
Ben ev hanımıyım kuzum 31 yasındayım üni. Okudum ama çalışmıyorum tercihenBurada yazışarak zaman geçiriyoruz en azından iyi geliyor valla
Biraz sohbet edelim nerden,ne iş tanışalım
ben istanbuldan daha önce devlete bağlı bir kurumda kredi memuruydum bir kaç ay öncesine kadar artık Ev hanımıyım
Yaa canım bilmiyorum hemen eşime test aldırdım sabaha yaparım die ama dayanamadım şimdi yaptım bi bakın testimeAaa ne güzel kız ovulasyon la öğrenen cok tekrar yumurtlama olabilir mi peki
Canım senin kaç çocuğun vardı.Nekadar zamandır istiyordun insllah vardırYaa canım bilmiyorum hemen eşime test aldırdım sabaha yaparım die ama dayanamadım şimdi yaptım bi bakın testimesadehayatt06
Eki Görüntüle 2646937
İnanmıyorum canım hamilesinnnnnnnnnnnnnnnYaa canım bilmiyorum hemen eşime test aldırdım sabaha yaparım die ama dayanamadım şimdi yaptım bi bakın testimesadehayatt06
Eki Görüntüle 2646937
Bi tane oğlum var canım, 4-5 aydr deniyoruz nasip olur inşallah banada isteyen herkese deCanım senin kaç çocuğun vardı.Nekadar zamandır istiyordun insllah vardır