Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün biraz adet ağrısının bel ağrısı başladı benim, evde son bi ovulasyon testi vardı hadi bi deniyim dedim, böle çıktı, umutlanmak istemiyorum biliyosunuz ama yoksa varmı bişe yaa çok heyecan yaptımÖnceki aylarda adetten önce yaptıklarım çok silik oluyordu

Eklentiler

• A8714E86-769A-4926-8560-16B8DA0C2F25.jpeg
    29,8 KB · Görüntüleme: 26
Kar kardır ver startı
Tabi sakıncası yoksa

Canım N neyb Ben erken yumurtluyorum her ay, bu ay takip etmedim ama belirtileri yaşadığım için yumurtladığımı düşnüyorum canım bu gebelik işareti olabilirmi acaba? Adetime 3-4 gün kaldı

Burada yazışarak zaman geçiriyoruz en azından iyi geliyor valla
Biraz sohbet edelim nerden,ne iş tanışalım
ben istanbuldan daha önce devlete bağlı bir kurumda kredi memuruydum bir kaç ay öncesine kadar artık Ev hanımıyım

Bende öğretmenim ama yaklaşık 3 aydır ev hanımı olduk biz de artık

Canım N neyb Ben erken yumurtluyorum her ay, bu ay takip etmedim ama belirtileri yaşadığım için yumurtladığımı düşnüyorum canım bu gebelik işareti olabilirmi acaba? Adetime 3-4 gün kaldı
Ay bilemedimki ben çok cahilim bu konularda sizden kk dan öğreniyorum bir çok şeyi 2 tane çocuk var bende hasbelkader oldular ne bi plan ne takip hiçbişeyden anlamıyorum

Aaa ne güzel kız ovulasyon la öğrenen cok tekrar yumurtlama olabilir mi peki

Yok be yavrum sen yine 31 35 den sonrası sakat
Bende zaten aralığa kadar deniycem olmazsa 2 çocukla devam daha ileri yaşlar riskli tabiki sağlıklı tamamlayanlar çok ama
Neyse yinede büyük konuşmayım
Canım benim daha bekar arkadaslarım var artık bu çağa göre normal

Ben ev hanımıyım kuzum 31 yasındayım üni. Okudum ama çalışmıyorum tercihen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…