- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Günaydın kızlar, canımBu arada ateş ölçümüm bugün de aynı 36.7 çıktı bata 4 gün kala
Normal cnm zaten beta hcg iki güne bir artış oluyor iki katı yarın koyulaşır bence ay cok güzel olsun bariz çizgi var. Daha değerin düşüktür artış da ona göre düşük oluyordurGünaydın canım hayırlısıyla bekle bakalım batıBen bütün gece uyumadım uyku tutmadı beni karnım ağrıyor, bacaklarım sızlıyor adet ağrısı yani normaldir inşallah çok tedirgin oldum, şimdi tekrarladım testi fotodqki gibi çıktı canım dünkünün aynısı, koyulaşmaması normalmi acaba?
Eki Görüntüle 2647196
İnşallah canım içimi ferahlattın saolNormal cnm zaten beta hcg iki güne bir artış oluyor iki katı yarın koyulaşır bence ay cok güzel olsun bariz çizgi var. Daha değerin düşüktür artış da ona göre düşük oluyordur
Cnm ilk bebeğime benim doğuma kadar ağrım olmuştu ama bebeğim sağlıklıydı onla bir ilgisi yoktur bence hem rahim büyüyecek su an orada çalışmalar var ağrıması cok elzemİnşallah canım içimi ferahlattın saolAğrılarımda hayra alamettir inşallah bebeğim tutunur sıkıca Darısı hepinizin başına inşallah
Hadi ya benim de ilkinci ay ağrım olmuştu ama brazda lekelenme olmuştu,doktor düşük tehlikesi demişti,ilaç kullanıp 4ay yattım benCnm ilk bebeğime benim doğuma kadar ağrım olmuştu ama bebeğim sağlıklıydı onla bir ilgisi yoktur bence hem rahim büyüyecek su an orada çalışmalar var ağrıması cok elzem
Bende 5 ayHadi ya benim de ilkinci ay ağrım olmuştu ama brazda lekelenme olmuştu,doktor düşük tehlikesi demişti,ilaç kullanıp 4ay yattım ben
Hayalet çizgi
Günaydın kızlar, canımsadehayatt06 hayırlısıyla bekle bakalım batı Ben bütün gece uyumadım uyku tutmadı beni karnım ağrıyor, bacaklarım sızlıyor adet ağrısı yani normaldir inşallah çok tedirgin oldum, şimdi tekrarladım testi fotodqki gibi çıktı canım dünkünün aynısı, koyulaşmaması normalmi acaba?
Eki Görüntüle 2647196
İnşallah canımmaşallah ya çok net🖒 gün günde artar güzel düşün güzel olsun canım
AA süper cnm tüh bari bugün çıksaymışİnşallah canımKızlar ebeyi aramıştım, gel hemen bakalım kana dedi bekliycektim Pazartesiyi ama haftasonu yola çıkacağımız için kan verdim braz önce, yarın çıkacak sonuç
Ayy evet ya Rabbim herkese sabır versin ve tüm isteyenler beklemeden yavrularına kavuşsun inşallah zor tabi. Canım ya testinin markası ne peki gecen aylar bana da yalancı pozitif cıkmıştı iki üç kere hemde testin markası albi ve one stepti. İnşallah seninki oyle değildir güzel düşünelimEksik olmayın kızlar sabah denediğim testte aynı şekilde belli belirsiz çıktı
galiba yine hormonların oyunu beni bu testler kaç kere yanılttı
Hayırlısı..
Ay ne yorucuymuş bu süreç Ben diğerlerine plan, bekleme, o bu şu hiç bişey olmadan
çat çat hamile kaldığımı öğrenerek hamilelik geçirmiştim
Allah hiç çocuğu olmayıp bekleyenlerin yardımcısı olsun çok üzüldüm onlara çok büyük sınavdır eminim
Korona korkusundan içşndeki kaseti alır almaZ attım markasına bile bakmadım inan ama şu dandik kaset tipi olanlar yokmu onlardanAyy evet ya Rabbim herkese sabır versin ve tüm isteyenler beklemeden yavrularına kavuşsun inşallah zor tabi. Canım ya testinin markası ne peki gecen aylar bana da yalancı pozitif cıkmıştı iki üç kere hemde testin markası albi ve one stepti. İnşallah seninki oyle değildir güzel düşünelim
İnşallah vardır cnm yaa yine de koyulaşmaolmadan emin olma tekrarlarsın onda belirgin olur kuzum umarımKorona korkusundan içşndeki kaseti alır almaZ attım markasına bile bakmadım inan ama şu dandik kaset tipi olanlar yokmu onlardan
Ay sende benim gibi olmuşsun desene o kadar heveslendik umarım olur ya üzülürüm ama umudumda yok kafam bi dünya
Seninki bariz Canım hadi bakalım betaya kaldı işGünaydın kızlar, canımsadehayatt06 hayırlısıyla bekle bakalım batı Ben bütün gece uyumadım uyku tutmadı beni karnım ağrıyor, bacaklarım sızlıyor adet ağrısı yani normaldir inşallah çok tedirgin oldum, şimdi tekrarladım testi fotodqki gibi çıktı canım dünkünün aynısı, koyulaşmaması normalmi acaba?
Eki Görüntüle 2647196
Umarım,bu arada benim içime seninde hamile olduğun doğuyor biliyormusunİnşallah vardır cnm yaa yine de koyulaşmaolmadan emin olma tekrarlarsın onda belirgin olur kuzum umarım
Yaaa gercekten mi ne bilim canım inşallah oyledir bana öyle gelmiyor ama senin hislerin doğrudur umarım cok mutlu olurum kısmet bakalım 4 gün kaldıUmarım,bu arada benim içime seninde hamile olduğun doğuyor biliyormusun
Eksik olmayın kızlar sabah denediğim testte aynı şekilde belli belirsiz çıktı
galiba yine hormonların oyunu beni bu testler kaç kere yanılttı
Hayırlısı..
Ay ne yorucuymuş bu süreç Ben diğerlerine plan, bekleme, o bu şu hiç bişey olmadan
çat çat hamile kaldığımı öğrenerek hamilelik geçirmiştim
Allah hiç çocuğu olmayıp bekleyenlerin yardımcısı olsun çok üzüldüm onlara çok büyük sınavdır eminim