- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Daha nasıl çıksın kız var var hadi koş kan verYaa canım bilmiyorum hemen eşime test aldırdım sabaha yaparım die ama dayanamadım şimdi yaptım bi bakın testimesadehayatt06
Eki Görüntüle 2646937
İnşallah canım inşallahDaha nasıl çıksın kız var var hadi koş kan ver
Ayy inşallah cnm ya cok sevindim cok mutlu oldum inanki Rabbim hayırla sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip etsinİnşallah canım inşallahBen Pazartesiyi bekliycem kan için, Sabah yine tekrarlamayı düşünüyorum testi bakalım Bana da bekleyen sizlere de nasip olur inşallah
Amin canım inşallah bakalım bi kan vereyim kesinleşsin, kesinleşmeden sevinemiyorumAyy inşallah cnm ya cok sevindim cok mutlu oldum inanki Rabbim hayırla sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip etsin
Regl yakın ya cnm onun ağrısıdır normal olmayacağın halde belirtiler olabilirBel ağrım var biraz
Bişe yoksa tut sen kendini bakma banaMaşallah bugün herkes çizft çizgi kız test yapasım geldi tutun beni
Tutayım kendimi canım yaa bence de bana boyle gelin olmadı bat dan bir gün önce ateşim düşmezse yaparımBişe yoksa tut sen kendini bakma banaben yapmayacaktım ama belim ağrıyınca dürttü bişe beni ovulasyon yaptım, onu da yapınca duramadım bide yumurtlamam erken oluyor genelde belli olur belki dedim
Ayy şubat annesi olursun galiba cok güzel yorgan battaniye sarılır yatarsınızBişe yoksa tut sen kendini bakma banaben yapmayacaktım ama belim ağrıyınca dürttü bişe beni ovulasyon yaptım, onu da yapınca duramadım bide yumurtlamam erken oluyor genelde belli olur belki dedim
Bakalım nasıl gelişecek inşallah sağlıklı olur canımAyy şubat annesi olursun galiba cok güzel yorgan battaniye sarılır yatarsınız
Önümüzdeki ay soğan kürüne başla sen deAyy şubat annesi olursun galiba cok güzel yorgan battaniye sarılır yatarsınız
Oooo ilk bombayı patlatan sen olmuşsun adına çok sevindimYaa canım bilmiyorum hemen eşime test aldırdım sabaha yaparım die ama dayanamadım şimdi yaptım bi bakın testimesadehayatt06
Eki Görüntüle 2646937
14-15 haziran canımBu arada senin bat ne zamandı
Ayy hiç cesaretim soğana hele bakayım kuzum tek onu mu yaptın bu ayÖnümüzdeki ay soğan kürüne başla sen de
Canım mutlaka haber ver sabah test yaprsan at yine hepbirlikte sevinelim insllah hayırlısı 'olurİnşallah canım inşallahBen Pazartesiyi bekliycem kan için, Sabah yine tekrarlamayı düşünüyorum testi bakalım Bana da bekleyen sizlere de nasip olur inşallah
Sıra sende canım güzel haberler ver bat yaklaşıyor.Ayy hiç cesaretim soğana hele bakayım kuzum tek onu mu yaptın bu ay
Tabiki canım hep haberdar ederim tanışmasak da arkadaş olduk valla ilk size yazdım daha ne olsunCanım mutlaka haber ver sabah test yaprsan at yine hepbirlikte sevinelim insllah hayırlısı 'olur
Canım kesinleşsin gebeliğim de size detaylı yazmak isterim inşallahAyy hiç cesaretim soğana hele bakayım kuzum tek onu mu yaptın bu ay