- 26 Nisan 2014
- 696
- 670
- Konu Sahibi sadehayatt06
Önceki aylarda hep takip ettim ondan biliyordym erken yumurtladığımı ama tutmamıştı bakalım tuttumu bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy tutmuştur geliyor bebişlerÖnceki aylarda hep takip ettim ondan biliyordym erken yumurtladığımı ama tutmamıştı bakalım tuttumu bu ay
VArmı bi belirti bişe canım?Bu arada bende bugün dışarı çıktım market vs
Test aldım 2 tane ayy denesem mi 1 tanesini
Hadi inşallah canım bize de at bakalım bizdeDaha önce süt hormonum çok yüksekti bir dönem baya bir çektim bu dertten
o süreçte adetlerimde ciddi gecikmeler oluyordu acaba gebelik mi var diyerek test yapıp çift çizgi görüp testlerle yanıldığım çok olmuştu
O sebeple benim için pekte garanti olamayan testi denedim çok ama çok hafif bişey belirdi
Umarım bu sefer hormonlardan değil gebelikten belirmiştir o çizgi
Ayyy heyecanlandım birden 2.bombayı senmi patlatacaksın yoksa insllah hadiBu arada bende bugün dışarı çıktım market vs
Ayy ikinci çizgi silik çıkmış ayyy çok heyecan yaptım inşallah vardırYok gibi 2çizgi ben sanırım halüsinasyon görüyorum
Benmi yanlış görüyorum ikinci çizgi varmıHayalet çizgi
Bende görüyorum çizgiyi hemen mi çıktı çizgi yoksa geçmi.Yine burdan okumuştum hemen çıkan çizgiler yanıtmıyor diye. Inşallah vardır hayırlı haberler verirsin sabah mı yapacaksın ikinci testi ayyy mutlaka yaparsan resim at ben şimdi uyanır uyanmaz sarılırım telefona.Valla bilmiyorumki baya baya silik bişeyler görünüyor gibi gibi
Ya da görmek istediğimiz için görüyoruz normalde resimdekinden bir tık daha belirgin sanki ay iyice manyağa bağladım
Keşke inşallah hep beraber çok AminAyyy heyecanlandım birden 2.bombayı senmi patlatacaksın yoksa insllah hadi
Hehehe çok tatlısın valla yapayım bakalım battı balıkBende görüyorum çizgiyi hemen mi çıktı çizgi yoksa geçmi.Yine burdan okumuştum hemen çıkan çizgiler yanıtmıyor diye. Inşallah vardır hayırlı haberler verirsin sabah mı yapacaksın ikinci testi ayyy mutlaka yaparsan resim at ben şimdi uyanır uyanmaz sarılırım telefona.
Ayyy inşallah.Unuttum canım sen ne zamandır istiyordun.Haaa bu arada kaynanan kalpten gidecek sakın söylemeHehehe çok tatlısın valla yapayım bakalım battı balık
5 dk içinde belirdi galiba ortalama max 10 dk yani saatler sonra değil ama bakalım hormonların oyununa gelmem inşallah
Ayy esin ne dedi sen nasıl soyledin tam da babalar günü geliyoCanım bu ay ovulasyon takibi yapmadım, önceki aylardan kalma vardı evde, bel ağrım başlayınca dedim yumurtlamam hep erken oluyor varsa çıkar belki dedim, bu lh testleryle gebeliği öğrenen de var yanlış olanda var, bi deniyim dedim, lh koyu çıkınca heyecan geldi eşim dışardaydı test aldrdm sabh yapayım diye ama dayanamadım gündüz gündüz yaptım
totem mi yaptın inşallah sende subat annesi olursunKesinlikle bu grubun sakinliği hepimizin ortak noktası bol çocuklu aileler olmak istemesi falan süper oldu diğerini (2021 şubat anneleri)takip etmiyorum şuan
Kesinleşirse takip ederim orayıda
O sayfayada ilk yazan bendim
Dene nolcKBu arada bende bugün dışarı çıktım market vs
Bende gördüm kız sen niye gece yaptın bir daha sabah yap ay hadi inşallah testin markası neHayalet çizgi