Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ablam bu kızı bana benzetiyordu. Bence alakamız yok:KK70:
Yavrum kesinlikle Türkiye'mde hayat zor. Oralar yaşam içinn rahat ekonomik okullar vs her imkan sağlanıyor. Allahım bizlerde nasip etsin. Öyle diyelim elimizden başka ne geliyor sanki.
Yüzünü mü benzetiyor yoksa karakterini mi ?
Kesinlikle hayat şartları burada çok zor asgarî ücrete bak ev kiraları almış başını gidiyo.Allah herkesin yardımcısı olsun.

Yüzünü mü benzetiyor yoksa karakterini mi ?
Kesinlikle hayat şartları burada çok zor asgarî ücrete bak ev kiraları almış başını gidiyo.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Hiç hatırlamıyorum, qma üç tane ard arda doğum yaptı falan muhtemelen eğlenceli oluşu, ama sanırım tipinide benzetmişti.

Hayırlı akşamlar hanımlar. 17 aylık kızım var , pazartesi günü test yaptım sürpriz şekilde pozitifi gördüm. Ne hissedeceğimi bilmiyorum . Bu bebeğim sağlıklıysa(inşallah) doğduğunda aralarında iki yaş olacak . Nasıl olacak idare edebilecekmiyim çok zor oluyor mu? 2 yaş aralı bebeği olanlar varsa beni aydınlatabilir öi

Hayırlı akşamlar hanımlar. 17 aylık kızım var , pazartesi günü test yaptım sürpriz şekilde pozitifi gördüm. Ne hissedeceğimi bilmiyorum . Bu bebeğim sağlıklıysa(inşallah) doğduğunda aralarında iki yaş olacak . Nasıl olacak idare edebilecekmiyim çok zor oluyor mu? 2 yaş aralı bebeği olanlar varsa beni aydınlatabilir öi
Sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Benimkilerin yaş aralığı yakın tabi ilk alışma aylarında insan bocalıyor ama zamanla alışıyor insan.

Oğlum ile kızım arasında 18 ay var.Arkadaşımında dediği gibi alışıncaya kadar zor ilk aylar zor oluyor.Ama ileride o kadar güzel ki iyiki olmuş diyorsun.

merhabalar, benimde 1 oğlum var 5.5 yaşında bende ikinci bebiş düşünüyorum spiral var bende de çıkartmayı düşünüyorum çıkarttıran var mı çok acıyor mu acaba:KK43: bu arada isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar versin rabbim

Canım öncelikle Rabb'im hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Geçen sene 3. Bebeği düşündükten sonra çıkarttırdım spirali. Hiç hissetmedim en ufak acı hissetmedim. Canım korkma zaten 1dakika bile sürmüyor.

Mrb spiral çıkarmak acıyormu illa regl gününde mi çıkartmak lazım normal günde çıkartmak olmaz mı regl e bir iki gün kala

Selam canlar nasılsınız
N Nazlim0634 canımm oğluşumuz Arasımız nasıl😍
Aras çok çok iyi keyifler yerinde🥰 Aras beyimiz hiç hiç yatırma beni diyor yatırdığım anda kendini yırtıyor kucakta gezelim bir oyanna bir buyanna git git gel ohhh dünya varmış diyor 😆😆Kollarım tutmuyor artık 🤨
Kızlar size yazıyım dedim dedim bir türlü yazamadım müjde mi isterim biz diş çıkarttık 🙈alt dişler iki tane 🤭🤭
Sizler nasılsınız iyimisiniz canlarım benim kocaman öpüyorum sizi 😘😘

Aras çok çok iyi keyifler yerinde🥰 Aras beyimiz hiç hiç yatırma beni diyor yatırdığım anda kendini yırtıyor kucakta gezelim bir oyanna bir buyanna git git gel ohhh dünya varmış diyor 😆😆Kollarım tutmuyor artık 🤨
Kızlar size yazıyım dedim dedim bir türlü yazamadım müjde mi isterim biz diş çıkarttık 🙈alt dişler iki tane 🤭🤭
Sizler nasılsınız iyimisiniz canlarım benim kocaman öpüyorum sizi 😘😘
Hadi ya kucak delisi olma dönemleri gelmiş hatta diş bile heee vay be maşallah kuzuya büyüdü minnoş bende öpüyorum canımmm😘

Hadi ya kucak delisi olma dönemleri gelmiş hatta diş bile heee vay be maşallah kuzuya büyüdü minnoş bende öpüyorum canımmm😘
Hiç sorma canom artık kucakta da durmuyor sürekli mızmız ağlamaklı.Bu gece çok uyandı sürekli kendi kendine mırıldandı durdu yavrum benim.Canım biz dişleri baya baya çıkardık ama hala huysuz sence huysuz olması hala dişe mi bağlı? Düşünüyorum ki dişler çıktı rahatlaması gerekmez mi?Diger çocukları düşünüyorum hiç bir şey hatırlamıyorum.
Benim kafa iyice gitmiş 🙆🙆

Merhaba hanımlar, 4.5 ve 2.5 yaşında iki çocuğum var, en son buraya 1 sene önce yazmışım içimizden 3.cocugunu kucağına alanlar var Allah bağışlasın zaman geçiyor bir şekilde ama benim içimde 3.cocuk fikri geçmiyor vazgeçtim diyorum ama içten istiyorum. Etrafımdaki herkes "sakın yapma, ömrün bitiyor, yeter iki tane" diyip duruyor. Çok mu abes durumum bilmiyorum

Merhaba hanımlar, 4.5 ve 2.5 yaşında iki çocuğum var, en son buraya 1 sene önce yazmışım içimizden 3.cocugunu kucağına alanlar var Allah bağışlasın zaman geçiyor bir şekilde ama benim içimde 3.cocuk fikri geçmiyor vazgeçtim diyorum ama içten istiyorum. Etrafımdaki herkes "sakın yapma, ömrün bitiyor, yeter iki tane" diyip duruyor. Çok mu abes durumum bilmiyorum
Merhabalar canım seni hatırlıyorum.Hoşgeldin 😘Bende 3. Çocuğumu kucağıma alanlardanım.Bende aynı senin gibi içimdeki isteği bir türlü atamıyordum kendimle kavga etmişliğim bile var 😅😅
Etrafimdaki insanlar da bana o kadar çok söylediler ki( çok zor , çok zor)vs.Üç çocuklu arkadaşlarıma soruyordum ayyyy sakın sakın çok yıpranırsın diyorlardı. Ama ben içimdeki istekten kurtulamıyordum ne derse desinler.Gelelim kuru fasulyenin faydalarına 🤪Ben yaşadıklarımı ve hissettiklerimi yazayım 🥰İlk önce zorluklarından bahsedeyim 😬😬
Öncelikle bebeğim iyiki var şükürler olsun.Zor, kolay değil gerçekten ben zorlandım.Ne işim bitiyor,ne işlerim yetişiyor,nede bir taraflarım koltuk yüzü görüyor, bunaldığım zamanlar oluyor, işler yetişmiyor hep yarım hep yarım bütün gün ayaktayım yatağa yattığımda bütün vücudumun ağrısı kalkıyor.Bazen çok mutlu oluyorum bazen stresli işte karmakarışık duygular ama çocuklarım yanımda sağlıklı huzurluyuz bu herşeye değer iyiki olmuş diyorum.Şimdi başa dönsek yine istermiyim samimi söylüyorum isterdim o kadar güzel duygu ki anne olmak ne kadar bir taraflarimiz eksik kalsa da değer bence.Hakkında hayırlısı olur inşallah .

Merhabalar canım seni hatırlıyorum.Hoşgeldin 😘Bende 3. Çocuğumu kucağıma alanlardanım.Bende aynı senin gibi içimdeki isteği bir türlü atamıyordum kendimle kavga etmişliğim bile var 😅😅
Etrafimdaki insanlar da bana o kadar çok söylediler ki( çok zor , çok zor)vs.Üç çocuklu arkadaşlarıma soruyordum ayyyy sakın sakın çok yıpranırsın diyorlardı. Ama ben içimdeki istekten kurtulamıyordum ne derse desinler.Gelelim kuru fasulyenin faydalarına 🤪Ben yaşadıklarımı ve hissettiklerimi yazayım 🥰İlk önce zorluklarından bahsedeyim 😬😬
Öncelikle bebeğim iyiki var şükürler olsun.Zor, kolay değil gerçekten ben zorlandım.Ne işim bitiyor,ne işlerim yetişiyor,nede bir taraflarım koltuk yüzü görüyor, bunaldığım zamanlar oluyor, işler yetişmiyor hep yarım hep yarım bütün gün ayaktayım yatağa yattığımda bütün vücudumun ağrısı kalkıyor.Bazen çok mutlu oluyorum bazen stresli işte karmakarışık duygular ama çocuklarım yanımda sağlıklı huzurluyuz bu herşeye değer iyiki olmuş diyorum.Şimdi başa dönsek yine istermiyim samimi söylüyorum isterdim o kadar güzel duygu ki anne olmak ne kadar bir taraflarimiz eksik kalsa da değer bence.Hakkında hayırlısı olur inşallah .
Allah mutluluğunuzu daim etsin ne mutlu sana🙏Evet çok zor ama hiçbir şey bu kadar anlamlı gelmiyor rahatım bozulur diye hiç gocunmuyorum inan sadece gelecek kaygısı var onlara yetebilecek miyim diye sorularım var bir de sevkimi kıran çevremde insanlar, sağolasın canım anlaşılmak bile yetiyor bazen

Merhabalar hanımlar benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.

Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter  🥰

Listemizi oluşturalım

Bismillahirrahmanirrahim

@hayathey :anneadayı::KK200::halay::rolleyes:
@stoprak :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@Eliifm :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@Princess91 :anneadayı::KK200::halay: :emir_bebek:
sadehayatt06 sadehayatt06 :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@basak_83 :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@dilekmelek4191 :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@dilek062 :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@kapadokyam :anneadayı: :KK200: :halay: :emir_bebek:
@nisann_tr :anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
N Nazlim0634 :KK200::anneadayı::emir_bebek::halay:
@Filiz1693 :anneadayı::KK200: :emir_bebek: :halay:
Merhabalar bende 3. Bebegimi nasip olursa alicam kucagima regl gunum bugundu bu saate kadar gelmedi gelmesinde 😂 2 gun once silik cizgi ile ogrendim bugun testim daha koyu sukur gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim bu sefer tutturdum galiba kandada dunki cikan beta hcg sonucum 70.21 insallah kucagimiza aliriz sag saglim ❤❤

Merhabalar bende 3. Bebegimi nasip olursa alicam kucagima regl gunum bugundu bu saate kadar gelmedi gelmesinde 😂 2 gun once silik cizgi ile ogrendim bugun testim daha koyu sukur gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim bu sefer tutturdum galiba kandada dunki cikan beta hcg sonucum 70.21 insallah kucagimiza aliriz sag saglim ❤❤
Tebrik ederim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allah, diğer çocuklarınız kaç yasindalar

X