Merhabalar canım seni hatırlıyorum.Hoşgeldin
Bende 3. Çocuğumu kucağıma alanlardanım.Bende aynı senin gibi içimdeki isteği bir türlü atamıyordum kendimle kavga etmişliğim bile var
Etrafimdaki insanlar da bana o kadar çok söylediler ki( çok zor , çok zor)vs.Üç çocuklu arkadaşlarıma soruyordum ayyyy sakın sakın çok yıpranırsın diyorlardı. Ama ben içimdeki istekten kurtulamıyordum ne derse desinler.Gelelim kuru fasulyenin faydalarına
Ben yaşadıklarımı ve hissettiklerimi yazayım
İlk önce zorluklarından bahsedeyim
Öncelikle bebeğim iyiki var şükürler olsun.Zor, kolay değil gerçekten ben zorlandım.Ne işim bitiyor,ne işlerim yetişiyor,nede bir taraflarım koltuk yüzü görüyor, bunaldığım zamanlar oluyor, işler yetişmiyor hep yarım hep yarım bütün gün ayaktayım yatağa yattığımda bütün vücudumun ağrısı kalkıyor.Bazen çok mutlu oluyorum bazen stresli işte karmakarışık duygular ama çocuklarım yanımda sağlıklı huzurluyuz bu herşeye değer iyiki olmuş diyorum.Şimdi başa dönsek yine istermiyim samimi söylüyorum isterdim o kadar güzel duygu ki anne olmak ne kadar bir taraflarimiz eksik kalsa da değer bence.Hakkında hayırlısı olur inşallah .