Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni çok iyi anlıyorum. Dünyanın sonu gelmiş herşey tükenmiş bitmiş gibi gelirdi bana. Sanki heran bişey olacak ben altından kalkmayacağım gibi bir his. Ama sonra kendime geldikçe bişeyler yoluna girdikçe daha iyi hisseder kendime gelirdim. Dilerim senin için herşey yolunda gider. Kısa zamanda toparlarsın

Hiç birimiz kolay yaşamamışız hamileliklerimizi desene rahat geçiren insanlar ne şanslılar ya
Henüz iyiyken bol bol yemekler yap annesi yavrulara
ben yarın çocukları okula göndermiycem hiç halim yok
İnşallah canooo tüm adaklarımızı gerçekleştirebiliriz ne diyim
Annelik zor iş vesselam bol sabır hepimize

Kız hamileymişim gibi yazdın. Hiç umudum yok benim. Bende yarın yollamak istemiyordum eşim evde olunca o getir götür yapacak.
Bugün çok zor bir gün olsu benim için.
Halbuki ne kadar güzel başlamıştım güne.
Küçük bir kaza yaptım arabayla. Komşuya yemek verdi oğlum bebeğim kapıdaydı kızım kapıda olduklarını gördüğü halde kapıyı hızla kapattı kim nasıl yetişsin... bebeğimin eli çelik kapının arasında kaldı. Hemen acile koştuk tabi. Röntgen çekildi elhamdülillah kırık yok. Velhasıl hala karnım ağrıyor...

Öyle kolay geçiren var tabi. Komşularımdan biliyorum. Maşallah onlarada darısı bizim kızlarımıza ilerde sağlıkla kolayca yaşasınlar bu günleri.

Ayy canım benim kıyamam ben ona çok çok geçmiş olsun içim gitti İnan çok ta ağlamıştır şimdi yavrum benim ya şimdi nasıl
Allahım tüm yavruları korusun
Sanada geçmiş olsun canım cana gelmesinde

Öyle kolay geçiren var tabi. Komşularımdan biliyorum. Maşallah onlarada darısı bizim kızlarımıza ilerde sağlıkla kolayca yaşasınlar bu günleri.
Daha bugün kızıma dedim biliyor musun umarım bir gün anne olursan şanslılardan olursun benim gibi olmazsın bulantılar falanlar filanlar yaşamazsın diğer çocuklarını ihmal etmezsin dedim hayır çocuğa niye böyle bir şey söyleme gereği duyduysam
Pööfff kafam iyi değil bu aralar beni idare edin kızlar

Nasıl ağlsdı hemde mahvolduk.
Elhamdülillah şimdi iyi. Amin canım benim amin Canada gelmesin malada.

Bak aynı şeyleri düşünüyoruz annelik işte . İnşallah canooo amin onlar rahat yaşasın bu günlerini. Kızın regl olmuş sonuçta çokta mibik değil anlar seni anlatman çok doğal. Başka kim var kime ne diyeceksin.

N neyb N Nazlim0634 kızlar sabah regl oldum. Çıkan silik çizgi doğruydu. Demek erken yumurtlama oldum tahmin ettiğim gibi. Dilerim bekleyen bütün anneler sağlıkla kavuşur yavrularına ve bende hayrılı olanı yaşarım.

Canlar bende durumlar karmakarışık
Dün sağlık ocağını aradım gebelik kaydı yapmak için doktor bildirim yapmamış doktora onaylat öyle gel kan tahlili falan yapalım dediler neyse bende doktora gitmek zorunda kaldım
Doktor ultrasonla bakalım dedi bebeğin kalbi aşırı yavaşlamış dedi ve ikiz gebelik ama diğer bebekte hiç kalp atışı yok haftaya tekrar gel dedi
Ben şok haldeyim ne hissetmem neye üzülmem ne düşünmem gerektiğini bilemedim
Hemen eşimi aradım geldi aldı beni başka hastaneye ve doktorada görünelim dedik tek kişiyle kalmayalım diye gittik oda aynı şeyleri söyledi ve yarın kürtaj oluyorum
Daha sevinemeden üzüldüm
Kafam karmançorman doktorlar ısrarla gebelik haftamı adete göre hesaplıyorlar ben geç döllenme olduğunu ama tam tarih hatırlamadığımı söylesemde uğraşmak istemedi kesin kürtaj dedi 2.doktor
Hakkımda hayırlısı böyleymiş

Ne diyeceğimi bilemedim canım Daha ne olduğunu anlayamadan sevinsem mi üzülsem mi derken neler duymuşsun.
Canım benim hakkında hayırlısı olsun diyelim.Sağlıklı olmamasındansa böylesi daha hayırlı.
Canım benim şuan bende şaşkınlık içindeyim ne diyeceğimi bilemedim
Sağlık ocağını aramasaydın öğrenemeyecektin. Herşeyde bir hayır var diye boşuna demiyorlar .
Neden hemen yarın kürtaj dedi acaba?
Biraz bekleseydiniz gerçi Doktorlar daha iyi bilirler belki sana zararı olur Allah göstermesin .
Üzülme canommm tamam mı.
Rabbim yardımcın olsun bizi habersiz bırakma

Canım benim bekle hemen kürtaj olma. Geç döllenme bu bebek. Yazacağım uzunca şimdi karışığım biraz.

Çok sevinmiştik ama üzülmek yok .O zaman ne diyoruz hayırlı zamanda gelir inşallah

Canım benim bekle hemen kürtaj olma. Geç döllenme bu bebek. Yazacağım uzunca şimdi karışığım biraz.
Benim bir arkadaşım var kendisi çok mütevazı çok iyi bir arkadaşdır
3. Hamileligin de Doktora gittiğinde bebeğin kalp atışını görememiş 1 hafta sonra gel demiş.1hafta sonra gittiğin de yine görememiş 1 hafta sonra gel yine görünmezse kürtaj demiş.Gidiyor görünmüyor doktor kürtaj demiş hayır diye kabul etmemiş.1 hafta sonra gittiğinde Kalp atışı 9 haftalıkken görülmüş ve istemeyerek kazayla hamile kalmıştı.
Oğlun bir tatlı bi görseniz anasinifina gidiyor şimdi . Bazen Doktorlar da yanılabiliyor . Üzüldüm ama sağlık olsun
Elden birşey gelmiyor işte hakkında hayırlısı olur inşallah

Canımsın ya inşallah bekle bir kaç gün daha. Bildiğim kadarıyla 7 haftadasın. Ben ortamcada 8 haftada kalp atışını duydum. Hatta hcg değerim baya yüksekti 5 bini aşkındı doktor nasıl görünmez diye alttan baktı gene yok ne kese ne bini düşün. Ki 5 bin değerde muhakkak kese görünmesi lazım. Dilerim hakkında en hayırlısını versin Rabbim. Üzüldüm inan
Çok sevinmiştik ama üzülmek yok .O zaman ne diyoruz hayırlı zamanda gelir inşallah
Amin kuzum sizin gibi dua edenlerim var. İnşallah elimizdekilerin kıymetini biliriz. Annelik muhteşem bişey

N Nazlim0634 karapisso canımsınız ya Allah razı olsun ikinizdende ne diler ne isterseniz olsun seviyorum sizi hemde çoook
Valla öyle karışık duygular içindeyimki ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Biri haftaya gel dedi diğeri hemen yarın kürtaj dedi
Haftaya gel diyen doktorda çok umutlu konuşmadı
Ya ikiz döllenme olmasına ne demeli inanın şok oldum bir kese içinde 2 tane yolk kesesi gösterdi çoğul gebelik dedi hala algılayamıyorum
Film gibiyim ne olaylar atlattım şu süreçte
Eşim beni düşünerek bana zarar gelmesin diye hemen yarın yaptıralım kürtajı diyo
Allahım karar vermek beklemek ne zormuş
Töbe töbe espiri yapasım var bu neydide başıma geldi o neydi gııız falan anamdan emdiğim süt burnumdan geldi nerden düşündüm ben zamanında üçüncü çocuğu
Offff en kötü zamanlarımda bile işin çılkını çıkarırım beni tanısanız yakından deli dersiniz heralde bugün bi yandan ağlama geldi bi yandan gülme

Çok hikayeler var tabi.
Benimde 3. Geç döllenme. Bildiğim için doktora gitmedim hemen. 8 haftada ilk kontrole gittim sanırım ondada kese dolu ama kalp atışı yok dedi 11.haftada gittim tekrar.

Kuzum nolur bekle. Sana zarar gelmez Allahın izniyle. Evet şok üstüne şok ben bile şuan seninleyim inan kalbim pırpır. Bekle bi sakince hafta ortasında falan git hatta, olacaksa atsın kalbi yavrunun değilse zaten yapacak bişey yok. Rabbim seni bu durumdan en hayrılı en sağlıklı şekilde çıkarsın. Senide eşinide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…