Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum nolur bekle. Sana zarar gelmez Allahın izniyle. Evet şok üstüne şok ben bile şuan seninleyim inan kalbim pırpır. Bekle bi sakince hafta ortasında azalan git hatta bekle olacaksa atsın kalbi yavrunun değilse zaten yapacak bişey yok. Rabbim seni bu durumdan en hayrılı en sağlıklı şekilde çıkarsın. Senide eşinide.
Canım benim sağol varol bilmiyorumki eşiminde baskısı var üzerimde kürtaja ısrar ediyor sanki size yazarım mutlaka yarın ola hayrola 🥺

Canımsın ya inşallah bekle bir kaç gün daha. Bildiğim kadarıyla 7 haftadasın. Ben ortamcada 8 haftada kalp atışını duydum. Hatta hcg değerim baya yüksekti 5 bini aşkındı doktor nasıl görünmez diye alttan baktı gene yok ne kese ne bini düşün. Ki 5 bin değerde muhakkak kese görünmesi lazım. Dilerim hakkında en hayırlısını versin Rabbim. Üzüldüm inan :KK43:

Amin kuzum sizin gibi dua edenlerim var. İnşallah elimizdekilerin kıymetini biliriz. Annelik muhteşem bişey 🥰
Annelik ne büyük bir nimet, nasıl güzel, hemde muhteşem ötesi anlatılmaz yaşanır....
Ablası oğlum da daha çok anladım anne olduğumu. Artık yaşımdan dolayı mı yoksa diğer yavrularım peş peşe oldular ondan mı bilemiyorum 🤷Çok çok farklı bir şey annelik .Az önce mızmızlanıyordu beni görünce gülmeye başladı ağlamaklı tabiki kucağıma alacağımı zannetti almayınca yanından geçip gidince çok zoruna gitti nasıl ağladı bir görsen 😅
Kucağına aldım kafasını boynumun oraya soktu kimildamadan uyudu o beni kokladı bende onu mis mis . Diyorum ki iyiki var, iyiki doğmuş, iyiki benim oğlum ☺️
Rabbime yüz binkere şükür ettim.
Bazen severken çığlık filan atıyorum .
Uzun oldu ama bugün birşey anlatacaktim size vaktim olmadı üstünden şöyle yazayım eşim diyor ki 4.de olsun bir kızımız olsa fena olmaz.Aklima direk sen ve eşin geldi .
Dedim ki senmi bakıyorsun ikisini peş peşe büyütürken canım çıktı yardımı da olmaz haaa 🙄
3 çocukla zorlanıyorum oğlumu büyütürken bari tek büyütüyüm dedim.
Kız benim sağlıkta da problemlerim var artık yaşlandığımı hissediyorum belde fıtık sırtta ağrı akşam oldu mu ağrılardan uyuyamıyorum 😖 hakkını helal et canım uzun yazdım.. Sizinle konuşmak gibisi yok 🥰🥰🥰

N Nazlim0634 karapisso karapisso canımsınız ya Allah razı olsun ikinizdende ne diler ne isterseniz olsun seviyorum sizi hemde çoook
Valla öyle karışık duygular içindeyimki ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Biri haftaya gel dedi diğeri hemen yarın kürtaj dedi
Haftaya gel diyen doktorda çok umutlu konuşmadı
Ya ikiz döllenme olmasına ne demeli inanın şok oldum bir kese içinde 2 tane yolk kesesi gösterdi çoğul gebelik dedi hala algılayamıyorum 😢
Film gibiyim ne olaylar atlattım şu süreçte
Eşim beni düşünerek bana zarar gelmesin diye hemen yarın yaptıralım kürtajı diyo
Allahım karar vermek beklemek ne zormuş
Töbe töbe espiri yapasım var bu neydide başıma geldi o neydi gııız falan anamdan emdiğim süt burnumdan geldi nerden düşündüm ben zamanında üçüncü çocuğu
Offff en kötü zamanlarımda bile işin çılkını çıkarırım beni tanısanız yakından deli dersiniz heralde bugün bi yandan ağlama geldi bi yandan gülme🙄
Kız aynen ben Şok oldum ikiz deyince .
Hiç düşündün mü ikiz bebeklerin olsa.
Ben hamile iken çok düşündüm ikiz olsa nasıl olur diye 🙈
İkisini bir büyüttüm zorlandım ya o yüzden korktum yani 😬Herşeyin hayırlısı diye de dua ettim.Senin hakkında da hayırlısı.
Canooo sen kolay kolay yaşlanmazsın en kötü zamanlarında bile gülmeyi becerebiliyorsan 😘😘En güzelini yapıyorsun hayat üzülmek için çok kısa ama elimizde olmadan üzülüyor ve Can sıkıyoruz 🥺
Bence de biraz beklesen senin içinde de Şüphe kalmamış olur ama en iyisini siz bilirsiniz tabiki .
Haaa unutmadan bende sizi çok ama çokkkkkkk seviyorum 🥰

N Nazlim0634 canım benim Allah sağlıklı uzun ömürler versin oğluşumuza 🥰maşallah Allah ayırmasın öp onu Mıncır yerimize😍
Şoklara alıştım sanırım bakalım napcaz bugün karar vermek baya zor hakkımda hayırlısı yazarım size öpüyorum😘🖐

Annelik ne büyük bir nimet, nasıl güzel, hemde muhteşem ötesi anlatılmaz yaşanır....
Ablası oğlum da daha çok anladım anne olduğumu. Artık yaşımdan dolayı mı yoksa diğer yavrularım peş peşe oldular ondan mı bilemiyorum 🤷Çok çok farklı bir şey annelik .Az önce mızmızlanıyordu beni görünce gülmeye başladı ağlamaklı tabiki kucağıma alacağımı zannetti almayınca yanından geçip gidince çok zoruna gitti nasıl ağladı bir görsen 😅
Kucağına aldım kafasını boynumun oraya soktu kimildamadan uyudu o beni kokladı bende onu mis mis . Diyorum ki iyiki var, iyiki doğmuş, iyiki benim oğlum ☺️
Rabbime yüz binkere şükür ettim.
Bazen severken çığlık filan atıyorum .
Uzun oldu ama bugün birşey anlatacaktim size vaktim olmadı üstünden şöyle yazayım eşim diyor ki 4.de olsun bir kızımız olsa fena olmaz.Aklima direk sen ve eşin geldi .
Dedim ki senmi bakıyorsun ikisini peş peşe büyütürken canım çıktı yardımı da olmaz haaa 🙄
3 çocukla zorlanıyorum oğlumu büyütürken bari tek büyütüyüm dedim.
Kız benim sağlıkta da problemlerim var artık yaşlandığımı hissediyorum belde fıtık sırtta ağrı akşam oldu mu ağrılardan uyuyamıyorum 😖 hakkını helal et canım uzun yazdım.. Sizinle konuşmak gibisi yok 🥰🥰🥰
Aman Allahım işte istediğim şey.... 4.olsun diyen bir eş yap kız 2 sene sonra , paşayı emzir doya doya.
Kız yaşanan herley unutuluyor. Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin. Sende eşinle anlaşma yap. Yardım edecek herşeyde eğer ever derse ilerde bakarsın.
Bende regl oldum ya, bitince bittiğini söylemeyi düşünmüyorum sonra bitti diyip yumurtlama dönemine denk getirmeyi hayal ediyorum. Bu adet bittiğinde yumurtlama dönemimdi.
Bel ve sırt ağrın sabaha kadar emzirdiğin için.. Rabbim sana güç kuvvet versin. Sizinle konuşmak banada çok iyi geliyor.

N Nazlim0634 canım benim Allah sağlıklı uzun ömürler versin oğluşumuza 🥰maşallah Allah ayırmasın öp onu Mıncır yerimize😍
Şoklara alıştım sanırım bakalım napcaz bugün karar vermek baya zor hakkımda hayırlısı yazarım size öpüyorum😘🖐
Rabbim kuluna hep en güçleştirmeyiniz verir senin içinde verecek 🥰😘

N neyb Özelden yazmak istedim ama seni rahatsız etmemek için duruyorum. Çok özel zor bir karar vereceksiniz çünkü. Nolur bizi haberdar et, dualarım sizinle.

Aman Allahım işte istediğim şey.... 4.olsun diyen bir eş yap kız 2 sene sonra , paşayı emzir doya doya.
Kız yaşanan herley unutuluyor. Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin. Sende eşinle anlaşma yap. Yardım edecek herşeyde eğer ever derse ilerde bakarsın.
Bende regl oldum ya, bitince bittiğini söylemeyi düşünmüyorum sonra bitti diyip yumurtlama dönemine denk getirmeyi hayal ediyorum. Bu adet bittiğinde yumurtlama dönemimdi.
Bel ve sırt ağrın sabaha kadar emzirdiğin için.. Rabbim sana güç kuvvet versin. Sizinle konuşmak banada çok iyi geliyor.
Allah olmayanlara hak edenlere nasip etsin evlat.
Evlat çok güzel ama 3 yeter bize. Büyük konuşmak istemiyorum bu konuda. Rabbim ne derse o olur bir evlat daha layık görürse ne diyebiliriz şükürden başka .Eşimle konuşmam boş olur yoğun çalışma temposu var eve aşırı yorgun geliyor istese de yardım edemiyor malesef.Gecenin bir yarısında gelen adamdan ne bekleyim herşey bana bakıyor.Benim düşüncem şöyle çocuklar biraz daha büyüsün bende rahat edeyim kendime biraz zaman tanıyım. Çok yorulduğumunu hissediyorum...
Sen iyi düşünmüşsün hadi yumurtlama dönemine denk getir 🥰

N neyb Nasılsın canım. Duygularını yazarmısın. Dualarım seninle .
N Nazlim0634 seninde hayat boyu gönlünden ne geçerse nasip etsin Rabbim. Herşeyin hayırlısı.
Canım benim Rabbim senden razı olsun.Gönlümden geçeni sizinle paylaşmak isterim . Bahçeli bir ev müstakil köy evi biraz gözlerden insanlardan uzak . Hayalim Bahçemi ekip biçmek.Hayvanlarım olsun tavuklarım , kuzularım,civcivlerim🥰 Tabiki bu hayalim ailecek hepimizin hayalî .😊
Eşim de çok istiyor söz verdi Türkiye'nin neresi olursa olsun bir gün Allah'ın izniyle ömrümüz olursa gerçekleştireceğim diye . Annesi babası zamanında köydeki yerlerini satmışlar Ankara'ya yerleşmişler burda da kalmışlar.Köyde kimse kalmamış .Benimde dedem vardı köyde Rahmetli oldu satildi mal paylaşımı yapıldı .Gidecek bir köyümüz yok.
Tatillerde herkes köyüne giderken biz çok imreniriz özellikle de eşim .Rabbim nasip eder inşallah.
Duan beni çok sevindirdi☺️.Hemen aklıma bu duam geldi yazayım dedim😘

karapisso karapisso canım benim çok sağol Allah razı olsun minnoşum eli nasıl oldu kendi telaşımdan soramadım aklımdaydı aslında N Nazlim0634 sendende Allah razı olsun canımmm
cano bu hayalimiz bile aynıymış bende yazdığın her şeye katılıyorum ve her gün bunun için dua ediyorum İnan benim,eşimin ve çocuklarımın en büyük hayali İnan
Kızlar pek iyi değilim ya üzgünüm hayatımın bu kadar karmaşık bir hal alması beni çok üzdü
Kusura bakmayın canlarım yazamadım hem fiziksel hem duygusal olarak etkilendim
Çocukları perşembe günü anneme bırakmıştık yoklardı bugün almaya gittik bugün söyledik onlarada artık kardeşiniz olmayacak dedik kızım üzüldü oğlum pek tepki vermedi
Cuma Sabah kalkıp uzun uzun düşünüp doktorlara teslim olmaya karar verdim
Hastaneye gittik bizi odaya aldılar 1 saat bekledik eşimde bende tek kelime konuşmadık
operasyona giderken bile bişey diyemedi donduk kaldık
O çatal masaya çıkmak kötü bir duyguymuş gerçekten hep duyardım berbat bir duygu olduğunu..
doğumhane katında beşikli bir doğum odasında gözümü açtım açar açmaz ağlama geldi bana daha sevinemeden üzülmek varmış dedim
Eve geldik hiç konuşmadık eşimle tek kelime yok ikimizde kitlendik sanki
narkozun etkisiyle kafam bir dünyaydı uzanacaktım eşim yanıma geldi sarıldı bana sadece şunu dedi
Sen hep hissedemiyorum anneler hisseder diyordun doğruymuş dedi anneler hissedermiş ben koptum tabi orda yine
biliyorsunuz beklenmedik bir durumdu bir türlü niyeyse moda girememiştim sanki her an gidecek gibi geliyordu
Hakkımızda hayırlısı buymuş demekki çok şükür her şey için Rabbime minnettarım bana en hayırlısını nasip ettiğini biliyorum
Öyle işte canlarım öpüyorum tatlı yanaklarınızdan iyi niyetli dualarınız için çok teşekkürler💜

karapisso karapisso canım benim çok sağol Allah razı olsun minnoşum eli nasıl oldu kendi telaşımdan soramadım aklımdaydı aslında N Nazlim0634 sendende Allah razı olsun canımmm
cano bu hayalimiz bile aynıymış bende yazdığın her şeye katılıyorum ve her gün bunun için dua ediyorum İnan benim,eşimin ve çocuklarımın en büyük hayali İnan
Kızlar pek iyi değilim ya üzgünüm hayatımın bu kadar karmaşık bir hal alması beni çok üzdü
Kusura bakmayın canlarım yazamadım hem fiziksel hem duygusal olarak etkilendim
Çocukları perşembe günü anneme bırakmıştık yoklardı bugün almaya gittik bugün söyledik onlarada artık kardeşiniz olmayacak dedik kızım üzüldü oğlum pek tepki vermedi
Cuma Sabah kalkıp uzun uzun düşünüp doktorlara teslim olmaya karar verdim
Hastaneye gittik bizi odaya aldılar 1 saat bekledik eşimde bende tek kelime konuşmadık
operasyona giderken bile bişey diyemedi donduk kaldık
O çatal masaya çıkmak kötü bir duyguymuş gerçekten hep duyardım berbat bir duygu olduğunu..
doğumhane katında beşikli bir doğum odasında gözümü açtım açar açmaz ağlama geldi bana daha sevinemeden üzülmek varmış dedim
Eve geldik hiç konuşmadık eşimle tek kelime yok ikimizde kitlendik sanki
narkozun etkisiyle kafam bir dünyaydı uzanacaktım eşim yanıma geldi sarıldı bana sadece şunu dedi
Sen hep hissedemiyorum anneler hisseder diyordun doğruymuş dedi anneler hissedermiş ben koptum tabi orda yine
biliyorsunuz beklenmedik bir durumdu bir türlü niyeyse moda girememiştim sanki her an gidecek gibi geliyordu
Hakkımızda hayırlısı buymuş demekki çok şükür her şey için Rabbime minnettarım bana en hayırlısını nasip ettiğini biliyorum
Öyle işte canlarım öpüyorum tatlı yanaklarınızdan iyi niyetli dualarınız için çok teşekkürler💜
Ah yavrum benim. Kısa zamanda yaşadıkların bir kadının 3 yılda belki daha uzun zaman yaşayacağı üzüntüler oldu. İçinde tutma ağla tabi. Üzülmen kadar normal birşey yok. Hakkında en hayrılısı olsun. Eşinede sanada huzur sağlık afiyet versin Rabbim.

Testler kan vermeler doktora gitmeler gelmeler bulantılar hepsi birer emek boşa gitmesi üzüyor durduk yere ufakta olsa bir operasyon geçirmek yarı ameliyat parası vermek hem maddi hem manevi zarar bütün bunlar üzdü aslında yoksa hakkımda hayırlısı yapcak bir şey yok cuma günü patoloji sonucu çıkacak bakalım dr ne diyecek siz nasılsınız napıyosunuz bakim☺️

X