karapisso canım benim çok sağol Allah razı olsun minnoşum eli nasıl oldu kendi telaşımdan soramadım aklımdaydı aslında
N Nazlim0634 sendende Allah razı olsun canımmm
cano bu hayalimiz bile aynıymış bende yazdığın her şeye katılıyorum ve her gün bunun için dua ediyorum İnan benim,eşimin ve çocuklarımın en büyük hayali İnan
Kızlar pek iyi değilim ya üzgünüm hayatımın bu kadar karmaşık bir hal alması beni çok üzdü
Kusura bakmayın canlarım yazamadım hem fiziksel hem duygusal olarak etkilendim
Çocukları perşembe günü anneme bırakmıştık yoklardı bugün almaya gittik bugün söyledik onlarada artık kardeşiniz olmayacak dedik kızım üzüldü oğlum pek tepki vermedi
Cuma Sabah kalkıp uzun uzun düşünüp doktorlara teslim olmaya karar verdim
Hastaneye gittik bizi odaya aldılar 1 saat bekledik eşimde bende tek kelime konuşmadık
operasyona giderken bile bişey diyemedi donduk kaldık
O çatal masaya çıkmak kötü bir duyguymuş gerçekten hep duyardım berbat bir duygu olduğunu..
doğumhane katında beşikli bir doğum odasında gözümü açtım açar açmaz ağlama geldi bana daha sevinemeden üzülmek varmış dedim
Eve geldik hiç konuşmadık eşimle tek kelime yok ikimizde kitlendik sanki
narkozun etkisiyle kafam bir dünyaydı uzanacaktım eşim yanıma geldi sarıldı bana sadece şunu dedi
Sen hep hissedemiyorum anneler hisseder diyordun doğruymuş dedi anneler hissedermiş ben koptum tabi orda yine
biliyorsunuz beklenmedik bir durumdu bir türlü niyeyse moda girememiştim sanki her an gidecek gibi geliyordu
Hakkımızda hayırlısı buymuş demekki çok şükür her şey için Rabbime minnettarım bana en hayırlısını nasip ettiğini biliyorum
Öyle işte canlarım öpüyorum tatlı yanaklarınızdan iyi niyetli dualarınız için çok teşekkürler