Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bu olayı anlatmıştın hatırlıyorum 😡Diyecek söz bulamıyorum 😭
Aynı sende benim gibisin orda yapacaklarım aklıma gelmez sonra kendi kendimi yer dururum neden söylemedim neden yırtınmadım diye 🙄
Ayyy canom 3. Yeter bize Allah isteyen hak eden annelere nasip etsin aminn
Tabiki sen kendi durumunu daha iyi biliyorsun kuzum büyük sorumluluk istiyor bebek bakmak tam yan gelip yatıyorsun ağlamaya başlıyor 😄 Dün alışverişe çıkalım beraber dedik markette bir ağlama tutturdu eşim çabalıyor bir taraftan ben çabalıyorum bir taraftan kan ter döktük eşim dediki emzirme odasına git emzir alışveriş bitince ararım seni dedi güya alışverişe çıktık birde 4 ml mama içti güya beyfendi ☺️Ne yapalım büyüyecek Rabbim sağlık versin 🤲
Bİr görsen çok çok tatlı yersin yersin bunu da söylemeden olmazdı 😜
Kolay değil kız herşey bize bakıyor. Allahım güç kuvvet versin hepimize.

Kızlar meraba konuyu tesadufen gordum ,
14 aylık bir kızım var tüp bebek . 38 yasındayım ,kızıma kardeş dusunuyorum ,yine tüp olcak mecbur, kızım emıyor, tüp bebek tedavısındekı ılaclar süte gecıyor, yaşım gecmeden ve cok yaş farkı olmadan ıkıncı olsun ıstıyoruz , emzirmeyı mı bıraksam dıyorum vicdanım devreye gırıyor , okadar ikilemdeyim ki

Kızlar meraba konuyu tesadufen gordum ,
14 aylık bir kızım var tüp bebek . 38 yasındayım ,kızıma kardeş dusunuyorum ,yine tüp olcak mecbur, kızım emıyor, tüp bebek tedavısındekı ılaclar süte gecıyor, yaşım gecmeden ve cok yaş farkı olmadan ıkıncı olsun ıstıyoruz , emzirmeyı mı bıraksam dıyorum vicdanım devreye gırıyor , okadar ikilemdeyim ki
Canım benim, sen korunma bakarsın oluverir.
Benim çevremde 40 yaşında doğum yapan çok var gayet sağlıklı anne ve bebek.
Senin fikrini bilmem , ben asla 24 ay emzirmeden yapamam. Anne bebek bağlanmasın için çok önemli iki yıl. Dilerim gönlüne göre olur herley.

Canım benim, sen korunma bakarsın oluverir.
Benim çevremde 40 yaşında doğum yapan çok var gayet sağlıklı anne ve bebek.
Senin fikrini bilmem , ben asla 24 ay emzirmeden yapamam. Anne bebek bağlanmasın için çok önemli iki yıl. Dilerim gönlüne göre olur herley.
Memeye çok düşkün degıl , gunduz ıkı kere falan emıo sadece , nasip inş hayırlısı olur bakalım

Kolay değil kız herşey bize bakıyor. Allahım güç kuvvet versin hepimize.
Aynen canım hiç sorma yapsan bir türlü yapmasan bin türlü 🤷
Aminnn ne güzel söyledin canımın içi Rabbim güç kuvvet versin 🤲
Senin kuzuların küçük ve sen 4. istiyorsun vallahi billahi seni çok çok yakından tanımak isterdim ben kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam 🥴
Belki yaşantımız farklı ondan bu istekler değişebiliyor olabilir 🤫🤫

İnşallah canımsın yavrum. Bende heyecan tavan....
Ayyy o heyecanı iyi biliyorum tanıyorum 🤭
Bu bekleyiş farklı bir bekleyiş bu heyecan farklı bir heyecan inanki bende heyecanlanıyorum senin için 🤩
Kız geçen sene burda yazışmalarımız test yaptıklarım gözümün önünden geçti şuan gözlerim doldu anlatamam yaa çok duygulandım ikinci çizgiyi gördüğüm o an🙈
Rabbime sonsuz şükürler olsun 🤲🤲

Benim de bir kızım var 8 yaşında.ben de 85 liyim (36).ikinciyi istiyorum ama bu yaş farkıyla başka isteyen var mı merak ediyorum.bir de 8 yaş ve fazlası fark olan kardeslerin durumu nasıl olur.fikierinize ihtiyacım var.tesekkur ederim

Evet bu olayı anlatmıştın hatırlıyorum 😡Diyecek söz bulamıyorum 😭
Aynı sende benim gibisin orda yapacaklarım aklıma gelmez sonra kendi kendimi yer dururum neden söylemedim neden yırtınmadım diye 🙄
Ayyy canom 3. Yeter bize Allah isteyen hak eden annelere nasip etsin aminn
Tabiki sen kendi durumunu daha iyi biliyorsun kuzum büyük sorumluluk istiyor bebek bakmak tam yan gelip yatıyorsun ağlamaya başlıyor 😄 Dün alışverişe çıkalım beraber dedik markette bir ağlama tutturdu eşim çabalıyor bir taraftan ben çabalıyorum bir taraftan kan ter döktük eşim dediki emzirme odasına git emzir alışveriş bitince ararım seni dedi güya alışverişe çıktık birde 4 ml mama içti güya beyfendi ☺️Ne yapalım büyüyecek Rabbim sağlık versin 🤲
Bİr görsen çok çok tatlı yersin yersin bunu da söylemeden olmazdı 😜
Tabi ya kolaymı her çocuk ayrı bir mesai Allah kolaylıklar versin canım
Ahh yemez miyim canım çekti heee🧿

Mesajını atlamışım kusura bakma. Emziriyormusun? Bebeğin 15 aylık.ben emzirirken hamile kalamadım, 24 ay emziirp 25.ay gebe kaldım 2 kez. Bence sende bekle. Olur inşallah. Gönlüne göre.
İşe başlayacağım ve 3 sene geçmeden başlamış olmam gerek :KK43:

12.günüm yorumlarmısınız

Eklentiler

• IMG-20210807-WA0047.jpeg
    IMG-20210807-WA0047.jpeg
    51,5 KB · Görüntüleme: 27
Ertelendi kuzum. Nasip olursa bir dahaki aya
Eğer hamile kalırsam minik kızımla doğum ayları aynı olacak , yaş aralıklarıda 3 yaş inşallah.
Benimde öyle ay değil günü gününe aynı olcak cnku sezeryan olucak 2 sene once ayın 9 unda yumurtladım hamile kaldm bu ayda kalırsam ikiside aynı gün olucakk 😍😍

Eklentiler

• 20210810_175619.jpg
    20210810_175619.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 26
merhabalar, benimde 1 oğlum var 5.5 yaşında bende ikinci bebiş düşünüyorum spiral var bende de çıkartmayı düşünüyorum çıkarttıran var mı çok acıyor mu acaba:KK43: bu arada isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar versin rabbim

merhabalar, benimde 1 oğlum var 5.5 yaşında bende ikinci bebiş düşünüyorum spiral var bende de çıkartmayı düşünüyorum çıkarttıran var mı çok acıyor mu acaba:KK43: bu arada isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar versin rabbim
Hoşgeldin 🥰
Kullanmadım hiç, ama acımıyor diye biliyorum.
Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin canım.

X