- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #4.921
Canım benim nasilsin iyimisin firsat buldukça yazıyorum uyukusuz geceler aglama nobetleri gaz sancisi arkadamda 2 cocuk daha olunca anlarsiniz beniValla yaşlanıyoruz bu bir gerçek.
Ayy bilmez miyim ikimiz aynı git gelleri ne kadar çok yaşadık sende korunmaya başlıycam falan derken oldu demekki kaldırabileceğin bir durummuş hayırlıymış senin için canım.
Valla benim kız hala atlatamadı düşün nasıl kıskanmaksa neler yaşamıştım hala yaşıyorum
Canım benim evet sağ sağlim aldın kucağına şükür azcık sabır hiç bişey kalıcı değil geçecek bugünler rahatlayacağın günlerde gelecek inşallah öpüyorum senide oğluşumuzuda
Oglum da kizim da alıştılar kardeşine bebek yokken surekli geziyrduk oyun oynuyorduk surekli parka goturururm artik eskisi gibi degil kizim cok etkinlemedi ama oglum sikayetleniyor ara ara geçen annannesine diyor bebek geldi hayatımız degisti annemle geziyirudk parka gidiyorudk ne guzel oyun oynuyruduk bebek daha cok kucuk oldugundan neredeyse vaktin hepsi ona ayiriliyor surekli emmek istiyuir
Birde hava cok sicak emzirirken kan ter dokuyorum tqbiki yavrum da oyle teyzesi nasil terliyor anlatmam bir gorsen ☺