Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Spuat yapıyorum, yürüyüş yapıyorum ,hareket desen ,kocama gözlerimi süzüyorum kaş göz oynatıyorum hemde o biçim fayda etmiyor gelmiyor gelmekte olan inatçı çıktı oğluşum

Hayırlı sabahlar canlarım. Nasılsınız bugün. Havalar 3 gündür yağışlı kapalı ve baya serin. Haziran ortası ve hala yaz gelmedi
N Nazlim0634 hep seni sordum , peki çocuklar nasıl eşin nasıl?
N neyb Yavrum sen nasılsın görüşmeyeli?
Öpüyorum çok.

Ben iyiyim canım biraz koşturmacalı işler peşindeyim çol çocuk herkes iyi çok şükür sen nasılsın
N Nazlim0634 dan haber vardır diye bakıyorum bir kaç seferdir hala giden gelen yok bizimkinde belli Sezaryende düşünülebilir hayırlısı neyse o olsun hakkında

Canommm adet sancısı gibi sancılar oluyor düzensiz kasılmalar var şikayet gibi olmasın ama çok yoruldum bugün yarın olur diye ümit ediyoruz inslalh kendiliğinden gelir sancılarım cuma günü kontrole gideceğim ne sezeryanı bacım doktor suni sancı dedi

Ben kızımı 41.haftada kucağıma aldım. Seninde sağlıkla gelsin ,,yorulma dinlen yavrum, bebeğin gelince çok yorulacaksın benden demesi.

Sağol canım iyiler çocukların keyfi yerinde eşim biraz endişeli bebeğe birşey olacak diye Allah korusun son haftalara geldik sağ salim kucağımıza almayı Rabbim cümlesiyle nasip etsin inşallah

Sağol canım iyiler çocukların keyfi yerinde eşim biraz endişeli bebeğe birşey olacak diye Allah korusun son haftalara geldik sağ salim kucağımıza almayı Rabbim cümlesiyle nasip etsin inşallah
Canımsın sende tecrübelisin, hareketlerini takip et. Rabbim yardımcın olsun . Hiç kötü şeyler düşünüp endişe etmeyin. Elbet her nasip vaktine esirdir gelecek sağlıkla.

N Nazlim0634 kız senin için hiç girmediğim kadar kk ya girdim var mı bi gelişme
Ay ben berbat durumdayım canım
karapisso ay ben hiç iyi değilim kızım regli oldu şoktayız daha 11,5 yaşında
Küçük yaşta hayat konforu bozulacak ve boyu uzamazsa diye endişeliyim
kızlar annesine çeker diye düşünüyordum ben 14 yaşımda olmuştum baya moralimiz bozuldu
Sen nasılsın canım?

Ahh canım benim. Hayırlısı olsun. Spor yaparsa boyu uzar umarım. Çok arızalı duygular demi. Ne ara büyüdüde regl oldu. Rabbim yardımcın olsun üzülme

Canım benim gittim doktora sancı yok açılma yok salı günü 41+0 oluyoruz suni sancı ile başlatacaklar doğumu çok korkuyorum sunidendua edin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…