Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N Nazlim0634 kuzum haydi güzel haberlerle gel bekletme bizi.
Kizlar kusura bakmayın ne olur hakkınızı helal edin anca yazabildim size yazdıktan sonra sancilarım iyice sıklaştı 6 buçukta hastaneye giriş yaptık 7 :55 doğum oldu kızlar doğumum çok hızlı oldu zor olmadı Rabbime ne şükür etsem az size hemen yazacaktım telefonda sıkıntı oldu eşim kendi telefonunu bıraktı benim telefonu aldı yaptırmak için bir türlü giremedim hep aklımdaydınız. Oğluşum kucağımda Elhamdülillah herşey yolunda gitti yanlız kızlar verilmiş sadakamiz varmış salı gününü iyiki b3klememiş kaka yapmış karnımda günü geçtiği için yemiş yanımda 1 saat kadar oksijen verdiler bana dikiş atılırken çok şükür ikimizde iyiyiz bugün eve geldik biraz sariligimiz var
Çok güzel bir duygu Rabbim isteyen kim varsa nasip etsin eşim diyor ki iyiki olmuş Rabbim bize iyiki vermiş iyiki yapmışız diyor
Neyb hiç düşünme hemen yap bir tane

Canım çok şükür kavuştum ogluşuma güzel duaların için teşekkür ediyorum. Benim dualarımda sizinle ameliyatınız çok kolay çok güzel geçsin inşallah

Maşallah subhanAllah jet hızıyla bir doğum yapmışsın. Bak bu saatte senin için girdim kk,ya. Namaz kıldım, dua ettim Allahım nolur sağ salim evine gelmiş olsun. Bebeği koynunda olsun diye. Ve evet darısı N neyb güzel arkadaşıma olsun. Bizede dua et... sabaha uzun uzun yazacağım inşallah.

Canım benim senin tatlış kalbini sevsinler Allah herkes için her şeyin hayırlısını versin
Sen istiyorsun sanada nasip olsun inşallah
N Nazlim0634 dan güzel haberi aldığımıza göre dağılabiliriz

Canım benim çok sevindim hadi bakalım bundan sonraki hayatınıza dahil olan biri daha
Allah sağlıklı uzun ömürler versin sizebağışlasın öp kokla yerimize Minoşumuzu
Amin ne güzel dualar.
Sana bol sütlü günler geceler. Rahat büyütürsün inşallah. Eşinde haklı tabi. Öyle güzel bir meleği görünce kimin kalbini ısınmazki

Ne güzel arkadaşlıklar edindik Ne kadar güzel dua etmişsin çok duygulandım Allah razı olsun
Birtek neybe değil sana da nasip etsin Rabbim Gönlündekini senin hakkında hayırlı eylesin Rabbim sana da nasip etsin

Canım benim çok sevindim hadi bakalım bundan sonraki hayatınıza dahil olan biri daha
Allah sağlıklı uzun ömürler versin sizebağışlasın öp kokla yerimize Minoşumuzu
Teşekkür ederim canım
Rabbim senin yavrularını da sana bağışlasın
Senin yerine öpüp kokluyorum ablası ohhh mis mis öyle güzel kokuyor ki Rabbime sonsuz şükürler olsun dünyada böyle bir duygu daha yok
Kız ne dağılması yoksa gidecekmisin benden haber aldın diye

Elhamdülillah çok şükür Buda bir nasiptir Allahyan gelen. Allah size bağışladım canım benim. En kısa zamanda ben ve N neyb birlikte pozitif geliriz. Âmîn Allahım.
Çok esprilidir kız, dağılın yani haber aldık daha diyor. Dağılmak yok. Yola devam herşey muhabbet etmek için.

Senden haber almak için kaç defa girdik buraya saymadım ona istinaden espiri olsun diye dedim
Benim için bu sayfa zaten başka bir boyuta geçti niçin burdaydık ne oldu
Kızlar biz korunuyoruz artık kısmet değilmiş Allah herkese hayırlı olanı nasip etsin sohbet için girerim tabi ara ara hepinizi çok öpüyorummmm Allaha emanet olun canlar

Hadi bakalım inşallah hakkınızda böylesi hayrılıymış demek. Ben çok istiyorum Rabbim hayırlısıyla hayırlarla nasip etsin.

Ben biraz geç anlarım yada bana direk konuşacaksın
Kız korktum gideceksiniz diye sizi görmeden tanımadan sevdim hemde çok
Yaaa korunuyorsunuz demek senin ve ailen hakkında hayırlısı olsun inşallah
Benden söylemesi bence 1 kere daha düşün canım arkadaşım öyle güzel ki öyle tatlı ki bambaşka dedim ki yaşım genç olsaydı durumlar müsait olsaydı 1 tane daha düşünürdüm

Sizde çalışma varmı kocanın gönlünü yapabildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…