Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim gittim doktora sancı yok açılma yok salı günü 41+0 oluyoruz suni sancı ile başlatacaklar doğumu çok korkuyorum sunidendua edin ne olur
Rabbim açsın yollarını. İnşallah sağ salim gelsin. Doktorun uyarı vermedimi?
Benim doktorum uygun gördüğü vakit uyardı ve o gün başladı sancılar. Bütün gece ara ara geldi geçti. Ama belliydi doğum arefesi olduğu.

Ayyy Kıyamam yaa kuzum endişelendi mi ne tepki verdi küçük daha ☹Bende 14 yaşında regli oldum.
Artık herşey bozuldu hormonlu ne olacak ki en çokta çocuklar etkileniyor işte
Hiç sorma bende oğlumla uğraşıyorum kilo problemi var

Yok o şekilde muane etmedi ultrason da baktı doğumun yakın görünmüyor dedi nst dedi gram sancın yok dedi

Yok hiç endişelenmedi arkadaşlarının çoğu olmuş maalesef artık erken ergenlik problemi diye bir gerçek var radyasyon hormonlu beslenme falan yinede hiç beklemiyordum
Dualarımız seninle canım hadi salı ola hayrola inşallah gerek kalmadan gelir oğluşun

Canommm sancılarım başladı çok şükür suniden çok korkuyordum çok dua ettim Rabbim yardım etti Elhamdülillah
Dua edin kızlar bebeğimi sağ salim kucağıma alıyım

Kızlar suni sancıya gerek kalmadı sancılarım başladı Elhamdülillah dua edin sağ salim kucağıma alıyım doğumumu yapınca yazarım Allahı izniyle
Canımsın sabah 5 şimdi saat 1 ,8 saat olmuş , geldimi paşan. Ay banada N neyb İmede dua et bizlerde arkandan gelelim.

N Nazlim0634 Ayy canım hele bir girem dedim benim prensesim uyumayınca senin haberini gördüm nasıl da geçmiş zaman maşallah yaa 40 haftalık oldu heralde hadi güzel haberler bekliyoruz ikinizde sağ salim çıkın doğumdan inşallah. Ayy ben heyecanlandım dualarım seninle birlikte. Sen şimdi yeni doğmuş gibi tertemiz olursun günahların affedilir bize de dua et nolur ameliyatımıza az kaldı kurtulsun yavrum sağlığına kavuşsun ömür boyu sağlıkla mutlulukla huzurla yanımızda olsun yolumuzda can yoldaşı olsun

N neyb kuzum ben de 14 yasalarında regl oldum boyum orta. Annem teyzelerim fln 10-11 de olmuşlar maşallah 1.75 boyları var. Boy genetik bence ben babam tarafa çekmişim ne yapsam da ne etsem de daha uzayamadım 1.63 fln dik durunca oda

Evet yaa havaların tuhaflığından hasta oldum bademciklerim şiş kaç gündür iyileşemedim gece de serin oluyo. Cocukla balkona bile çıkamıyorz. Biz eve geldik bu arada kızlar. Sık sık kontrole gidicez ama genel olarak evdeyiz Elhamdülillah evdeki çocuklarım rezil oldular ya boyle en iyisi. İhmal etmek istemesemde mecbur napalım

Sen bu zorluklarla mücadele ederken ben kendimden utanıyorum. Evlatlarını Allah sana bağışlasın. Rabbime senin için ve diğer arkadaşlarım için çok dua ediyorum. Sende bana dua et olurmu?
Allah bize huzur anlayış güzel bakış versin...

Ve eminim sen ihmal etmemek için elinden geleni yapıyorsun. Çok güçlü tevekkülü tam bir annesin

Canım benim seni buralarda görmek daha güzel haberlerini almak bizi mutlu ediyor Evet sanırım boşuna panik yaptım herkes uzar yazmış biraz araştırdımda

Geçmiş olsun havalar baya şaşırtıcı ne giyeceğini bilmiyor insan
Ameliyatıda atlatacaksınız hayırlısıyla sonra özgür günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…