- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #4.861
Rabbim açsın yollarını. İnşallah sağ salim gelsin. Doktorun uyarı vermedimi?Canım benim gittim doktora sancı yok açılma yok salı günü 41+0 oluyoruz suni sancı ile başlatacaklar doğumu çok korkuyorum sunidendua edin ne olur
Ayyy Kıyamam yaa kuzum endişelendi mi ne tepki verdi küçük daha ☹Bende 14 yaşında regli oldum.N Nazlim0634 kız senin için hiç girmediğim kadar kk ya girdim var mı bi gelişme
Ay ben berbat durumdayım canım
karapisso ay ben hiç iyi değilim kızım regli oldu şoktayız daha 11,5 yaşında
Küçük yaşta hayat konforu bozulacak ve boyu uzamazsa diye endişeliyim
kızlar annesine çeker diye düşünüyordum ben 14 yaşımda olmuştum baya moralimiz bozuldu
Sen nasılsın canım?
Yok o şekilde muane etmedi ultrason da baktı doğumun yakın görünmüyor dedi nst dedi gram sancın yok dediRabbim açsın yollarını. İnşallah sağ salim gelsin. Doktorun uyarı vermedimi?
Benim doktorum uygun gördüğü vakit uyardı ve o gün başladı sancılar. Bütün gece ara ara geldi geçti. Ama belliydi doğum arefesi olduğu.
Öyle tabi canım ama çok tuhaf oluyor insan daha küçükya 1 kaç sene sonra daha iyi olurduYa dünyanın kuralı bu.Sende Bende ana kuzusuyduk bak ellere gelin olduk.
Yok hiç endişelenmedi arkadaşlarının çoğu olmuş maalesef artık erken ergenlik problemi diye bir gerçek var radyasyon hormonlu beslenme falan yinede hiç beklemiyordumAyyy Kıyamam yaa kuzum endişelendi mi ne tepki verdi küçük daha ☹Bende 14 yaşında regli oldum.
Artık herşey bozuldu hormonlu ne olacak ki en çokta çocuklar etkileniyor işte
Hiç sorma bende oğlumla uğraşıyorum kilo problemi var
HHadi hayırlısı yavrumYok o şekilde muane etmedi ultrason da baktı doğumun yakın görünmüyor dedi nst dedi gram sancın yok dedi
Kızlar suni sancıya gerek kalmadı sancılarım başladı ElhamdülillahHHadi hayırlısı yavrum
Canommm sancılarım başladı çok şükür suniden çok korkuyordum çok dua ettim Rabbim yardım etti ElhamdülillahYok hiç endişelenmedi arkadaşlarının çoğu olmuş maalesef artık erken ergenlik problemi diye bir gerçek var radyasyon hormonlu beslenme falan yinede hiç beklemiyordum
Dualarımız seninle canım hadi salı ola hayrola inşallah gerek kalmadan gelir oğluşun
Evet yaa havaların tuhaflığından hasta oldum bademciklerim şiş kaç gündür iyileşemedim gece de serin oluyo. Cocukla balkona bile çıkamıyorz. Biz eve geldik bu arada kızlar. Sık sık kontrole gidicez ama genel olarak evdeyiz Elhamdülillah evdeki çocuklarım rezil oldular ya boyle en iyisi. İhmal etmek istemesemde mecbur napalımHayırlı sabahlar canlarım. Nasılsınız bugün. Havalar 3 gündür yağışlı kapalı ve baya serin. Haziran ortası ve hala yaz gelmedi
N Nazlim0634 hep seni sordum , peki çocuklar nasıl eşin nasıl?
N neyb Yavrum sen nasılsın görüşmeyeli?
Öpüyorum çok.
Sen bu zorluklarla mücadele ederken ben kendimden utanıyorum. Evlatlarını Allah sana bağışlasın. Rabbime senin için ve diğer arkadaşlarım için çok dua ediyorum. Sende bana dua et olurmu?Evet yaa havaların tuhaflığından hasta oldum bademciklerim şiş kaç gündür iyileşemedim gece de serin oluyo. Cocukla balkona bile çıkamıyorz. Biz eve geldik bu arada kızlar. Sık sık kontrole gidicez ama genel olarak evdeyiz Elhamdülillah evdeki çocuklarım rezil oldular ya boyle en iyisi. İhmal etmek istemesemde mecbur napalım
Ve eminim sen ihmal etmemek için elinden geleni yapıyorsun. Çok güçlü tevekkülü tam bir annesinEvet yaa havaların tuhaflığından hasta oldum bademciklerim şiş kaç gündür iyileşemedim gece de serin oluyo. Cocukla balkona bile çıkamıyorz. Biz eve geldik bu arada kızlar. Sık sık kontrole gidicez ama genel olarak evdeyiz Elhamdülillah evdeki çocuklarım rezil oldular ya boyle en iyisi. İhmal etmek istemesemde mecbur napalım
Canım benim seni buralarda görmek daha güzel haberlerini almak bizi mutlu ediyor
Geçmiş olsun havalar baya şaşırtıcı ne giyeceğini bilmiyor insanEvet yaa havaların tuhaflığından hasta oldum bademciklerim şiş kaç gündür iyileşemedim gece de serin oluyo. Cocukla balkona bile çıkamıyorz. Biz eve geldik bu arada kızlar. Sık sık kontrole gidicez ama genel olarak evdeyiz Elhamdülillah evdeki çocuklarım rezil oldular ya boyle en iyisi. İhmal etmek istemesemde mecbur napalım