- 24 Mayıs 2021
- 197
- 132
- 39
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #4.801
İyiyiz cano aynı şeyler senKızlar nasılsınız N neyb Kuzummm
N Nazlim0634 gebiş kontroller sıklaştımı?
Sağlıkla inşallah.
Havalar pek serin yaz gelmedi bekliyoruz ince tiril tiril giyinmeyi.sadehayatt06 yavrum dualarım sizinle...
Ayy yok yanlış anlama canim hani istediğin şekilde gez dolaş özgür yasa annelik sorumluluğu zor anlamında demiştim
Çalışmak zor tabi. Büyüten Mevlam nasip eden etmeyen O. Hikmetleri pek çok. Rabbim kısmetimize razı olmayı verdiklerinin kıymetini bilmeyi nasip etsin hepimize.Herkesin kendi tercihi tabiki ben bir taneyi zor büyüttüm valla gözümde büyüyor belki çalıştığım belki gec anne olduğum için olabilir
Evet canım sıklaştı en son 1 hafta önce gittim nstye bağlandım herşey güzel dedi doktor şükürler olsun ama sık sık gitmek istemiyorumKızlar nasılsınız N neyb Kuzummm
N Nazlim0634 gebiş kontroller sıklaştımı?
Sağlıkla inşallah.
Havalar pek serin yaz gelmedi bekliyoruz ince tiril tiril giyinmeyi.sadehayatt06 yavrum dualarım sizinle...
Sağlıkları gelsin paşa. Birbirinden farklıydı bizimkilerin haftaları. Seninkiler yakın. On güne kalmaz gibi anlattığına göre. Bizlere dua et canım.Evet canım sıklaştı en son 1 hafta önce gittim nstye bağlandım herşey güzel dedi doktor şükürler olsun ama sık sık gitmek istemiyorum
Bebeğin haraketlerini sürekli takip ediyorum devlete gidiyorum aşırı kalabalık oluyor yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kalabalığa girmek istemiyorumBugün sabahtan beri hafif adet sancıları gibi sancılarim var belden kasiktan giriyor
Oğlumu 39+3 dekızımı 39+0da doğurdum 39. Haftayı beklerse oğluşum 10 günüm var diyorum hayırlısı olur inşallah
Dualarım sizinle canımSağlıkları gelsin paşa. Birbirinden farklıydı bizimkilerin haftaları. Seninkiler yakın. On güne kalmaz gibi anlattığına göre. Bizlere dua et canım.
Sağol canım benim Allah razı olsun kızçem in adı AmineCanım benim Allah tüm hayallerini gerçekleştirsin inşallah dualarım hepinizle
Ay güzel olmazmı hiç melek o melek ekstra melek hemde oyyy ne güzel sürekli görebiliyorsun biraz güzel şeylerleden bahsedelim adı ne oldu prensesin
N Nazlim0634 Cano sizinki ne olacak
İnşallah inşallah kuzum Amin senin duan çok kıymetli 2 canınla ay cok az kalmışCanım benim sürekli aklımdasınız ve dualarımdasınız
Annesi kucağına alacağın günlerde gelecek söylediğin planladığın herşeyin en güzelini yapacaksınız Allah'ın izniyle.
Canım az kaldı evet iyice ağırlaştım iş yapmak eğilip doğrulmakBuna bin şükür deyip günümüzü bekliyoruz artık
Canım Yoğun bakımdan çıktık yine hastanede kalıyoruz ama odada ben bakıyorum emziriyorum çok şükür ameliyat bekliyoruz sen nasılsın çoluk çocuk napıyon uzN neyb N Nazlim0634 nasılsıniz,sadehayatt06 nasılsın bebeğin daha iyidir inşallah. Güzelim hep dualarım sizinle. ❤
Bismillah başladık yeni haftaya. Dersler iş güç derken bi bakarız başladığı gibi bitti... ahir zaman alameti haftalar gün gibi bitiyor.
Eşinin burcu ne kız benim eşimle benzerlikler gördümAhhh ne çok sevindim ne çok mutlu oldum stresini azda olsa almama !
Kızzz inşallah su gibi bir doğum olur.
Eşimle aram çok kötü dua et bize.
Öfkeliyim sinirli gergin....
Canım yaa üzüldüm bak şimdi neden boyle oluyo acaba sen hayıt falan mı kullansan bir arastırsana kadınların tüm hastalıklarına deva. Bende yara vardı hayıtla kurtuldum yakmaya gerek kalmadı. Enfeksiyonum geçti inşallah şifa olurAllah kızına uzun ömürler versin
kayıbın acı olmuş
Kimyasalda çok can sıkıcı
ben karar verdiğimden beri defalarca kez yaşadım
en son bu ay yaşadım nasılsa olmuyor diye korunmuyorduk bu seferde üst üste kimyasalar dengem şaştı ve artık korunmaya karar verdim nasip değilmiş
Senin için inşallah her şey yolunda gider
Doğan büyüyor canım merak etme zorlukları var beslenme problemleri oluyo alerji çıkıyo bunun diş çıkarması var evin altı üstüne geliyo ama kolay olmamalı elbet evlat sahibi oluyorsun benim 3. Çocuğum oldu Elhamdulillah biraz rahatsız yoksa iki üç seneye 4. Numarayı düşünürdüm yaşım daha da geçmedenHerkesin kendi tercihi tabiki ben bir taneyi zor büyüttüm valla gözümde büyüyor belki çalıştığım belki gec anne olduğum için olabilir
Hiç deme bıktım valla her doktora gelmeye bir de cvid testi yapıyorlar cingar çıkarasım geliyo o kadar saçma ki testi yapıyorlar sonuç çıkana kadar koridorlarda kim kime dum Duma bekliyorsun o arada bulaşmaz sanki hey AllahımN neyb Koronanın canı çıksın!
Bizim buralar bahçe açık alan. Hem sayın sağlık bakanımız demedimi, açık alanda mesafeye dikkat ederek maske takmayın nefes alın açık havada oksijen alın hayatın tadını çıkarın diye
Demek elimin sürçtüğü sürçtüğü zamandı pozitif gördüğün. Oyyh arrık korun ve rahatla. Ne deyim hakkımda en hayırlısı olsun. Çok haklısın bütün konularda kararında.
Cok gecmis olsun canim tesekkurlerDoğan büyüyor canım merak etme zorlukları var beslenme problemleri oluyo alerji çıkıyo bunun diş çıkarması var evin altı üstüne geliyo ama kolay olmamalı elbet evlat sahibi oluyorsun benim 3. Çocuğum oldu Elhamdulillah biraz rahatsız yoksa iki üç seneye 4. Numarayı düşünürdüm yaşım daha da geçmeden
Eşim kova ben akrep Canım.Sağol canım benim Allah razı olsun kızçem in adı Amine
İnşallah inşallah kuzum Amin senin duan çok kıymetli 2 canınla ay cok az kalmış
Canım Yoğun bakımdan çıktık yine hastanede kalıyoruz ama odada ben bakıyorum emziriyorum çok şükür ameliyat bekliyoruz sen nasılsın çoluk çocuk napıyon uz
Eşinin burcu ne kız benim eşimle benzerlikler gördümne dicem sana arada evde bakara suresi aç kendi kendine okunsun bitsin hatta hızlı olanları var sesini de ev ahalisi az da olsa duysun dinlesin çok güzel oluyo Rabbim dirlik düzen huzur versin
Canım yaa üzüldüm bak şimdi neden boyle oluyo acaba sen hayıt falan mı kullansan bir arastırsana kadınların tüm hastalıklarına deva. Bende yara vardı hayıtla kurtuldum yakmaya gerek kalmadı. Enfeksiyonum geçti inşallah şifa olur
Test sırası beklerken bende aynısını yaşadımHiç deme bıktım valla her doktora gelmeye bir de cvid testi yapıyorlar cingar çıkarasım geliyo o kadar saçma ki testi yapıyorlar sonuç çıkana kadar koridorlarda kim kime dum Duma bekliyorsun o arada bulaşmaz sanki hey Allahım
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinSüper hadi inşallah en hayırlı vakitte olsun. Bebek kokusu özlenmezmi...
Bende akrepim canım cok sabırlı olduğumu soylerler ama bir yere kadar bir yerden sonra ben de yelkenleri suya indiririm. Ama son yıllarda takmamayı öğrendim kendime diyorum ki karsıdakinin aslında kalbi kötü değil. Elinde olmadan belkide istemeden boyle davranıyor diyorum ve akışına bırakıyorum takmıyorum hatta hiç bir sey olmamış gibi devam ediyorum. Bir süre sonra bakıyorum ki karsıdaki düzelmiş hatta vicdan yapıyo ben niye boyle yaptım diye. Kendini üzme yalnız değilsin önce Rabbin sonra evlatların var. Her hastalık üzüntüden stresten gelir. Sana birsey olmasın sen değerlisin cnım. Bende özledim sizleri ama coğu zaman telefonu bile elime alamıyorum. Hersey nasip kısmet canım biz elimizden geleni yapıyoruz şifa yaradandanEşim kova ben akrep Canım.
Rabbim hepimize iyilikler versin. Normal odaya geçmenize çok sevindim. Ayrıca yazmanı özlemişim. 4.yavrunu belki kızınn rahata erdikten sonra nasip eder Yaradanımız.
Eşim çok değişti, belki ben değiştim bilmiyorum haksızlık yapmak istemiyorum. Çok tahammülsüz yersiz yere inatlaşmaları oluyor. Beni anlamıyor, ben bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Onun ailesi var ama yok. Benim ailem çok uzakta. Herşeyin başı sağlık huzur. Rabbim benşm yanlışım varsa düzeltmemi doğruyu bulmamı nasip etsin. Seninde gücüne imanına kuvvet arkadaşım. Dualarımız sizinle.
Aynısını bende yaşıyorum. Ama artık çok üzülünce sinirli olunca yemek yiyemiyorum. Kendime zararım dokunuyor. İnşallah herşey düzelir en kısa zamandaBende akrepim canım cok sabırlı olduğumu soylerler ama bir yere kadar bir yerden sonra ben de yelkenleri suya indiririm. Ama son yıllarda takmamayı öğrendim kendime diyorum ki karsıdakinin aslında kalbi kötü değil. Elinde olmadan belkide istemeden boyle davranıyor diyorum ve akışına bırakıyorum takmıyorum hatta hiç bir sey olmamış gibi devam ediyorum. Bir süre sonra bakıyorum ki karsıdaki düzelmiş hatta vicdan yapıyo ben niye boyle yaptım diye. Kendini üzme yalnız değilsin önce Rabbin sonra evlatların var. Her hastalık üzüntüden stresten gelir. Sana birsey olmasın sen değerlisin cnım. Bende özledim sizleri ama coğu zaman telefonu bile elime alamıyorum. Hersey nasip kısmet canım biz elimizden geleni yapıyoruz şifa yaradandan
Canım çok çok sevindim bebeğinle sen ilgileniyorsun demek koklayıp öpüyorsun şükürSağol canım benim Allah razı olsun kızçem in adı Amine
İnşallah inşallah kuzum Amin senin duan çok kıymetli 2 canınla ay cok az kalmış
Canım Yoğun bakımdan çıktık yine hastanede kalıyoruz ama odada ben bakıyorum emziriyorum çok şükür ameliyat bekliyoruz sen nasılsın çoluk çocuk napıyon uz
Eşinin burcu ne kız benim eşimle benzerlikler gördümne dicem sana arada evde bakara suresi aç kendi kendine okunsun bitsin hatta hızlı olanları var sesini de ev ahalisi az da olsa duysun dinlesin çok güzel oluyo Rabbim dirlik düzen huzur versin
Canım yaa üzüldüm bak şimdi neden boyle oluyo acaba sen hayıt falan mı kullansan bir arastırsana kadınların tüm hastalıklarına deva. Bende yara vardı hayıtla kurtuldum yakmaya gerek kalmadı. Enfeksiyonum geçti inşallah şifa olur
Ahhh o som zamanlar yokmu! İnsan bir sabırsız bir huzurlu bir huzursuz bir mutlu bir mutsuzCanım çok çok sevindim bebeğinle sen ilgileniyorsun demek koklayıp öpüyorsun şüküren güzel günler sizin olsun inşallah
Biz bekliyoruz teyzesi 38+4 olduk Bacaklarım ödem topladı gece yatırmıyor ağrılarnst de sancılar 60 da seyrediyor ne zaman gelir bilmiyorum ki
Son zamanlar geçmiyor artık
Aminnn canımAhhh o som zamanlar yokmu! İnsan bir sabırsız bir huzurlu bir huzursuz bir mutlu bir mutsuz
Deliye dönüyorum ben deyim yerindeyse
Sana kolaylıklar diliyorum. En fazla 10 gün sonra o şişlikler gidecek yavrum az kaldı.
Düzene girmesi bir kaç saati alıyor biliyorsun. O düzensiz sancılar günlerce. Ama doğum sancıları hoooop bi başladımı dalga dalga geliyor ve sonu süper bebek kokusuAminnn canımgece kaç kere uyanıyorum dolanıyorum evin içinde uykusuz geceler
Burun tıkanıklığı oldu bu gecede nefes alıp veremedim
Evet yaa çok güzel anlatmışsın bazen çok mutlu bazen mutsuz sabırlı bazen çok sabırsız endişeli yuvarlanıp gidiyoruz işte
Belime sancı giriyor hemen saate bakıyorum dakika tutuyum diyorum bakıyorum ki düzensiz sancılar