Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkesin kendi tercihi tabiki ben bir taneyi zor büyüttüm valla gözümde büyüyor belki çalıştığım belki gec anne olduğum için olabilir

Herkesin kendi tercihi tabiki ben bir taneyi zor büyüttüm valla gözümde büyüyor belki çalıştığım belki gec anne olduğum için olabilir
Çalışmak zor tabi. Büyüten Mevlam nasip eden etmeyen O. Hikmetleri pek çok. Rabbim kısmetimize razı olmayı verdiklerinin kıymetini bilmeyi nasip etsin hepimize.

Evet canım sıklaştı en son 1 hafta önce gittim nstye bağlandım herşey güzel dedi doktor şükürler olsun ama sık sık gitmek istemiyorum
Bebeğin haraketlerini sürekli takip ediyorum devlete gidiyorum aşırı kalabalık oluyor yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kalabalığa girmek istemiyorum Bugün sabahtan beri hafif adet sancıları gibi sancılarim var belden kasiktan giriyor
Oğlumu 39+3 de kızımı 39+0da doğurdum 39. Haftayı beklerse oğluşum 10 günüm var diyorum hayırlısı olur inşallah

Sağlıkları gelsin paşa. Birbirinden farklıydı bizimkilerin haftaları. Seninkiler yakın. On güne kalmaz gibi anlattığına göre. Bizlere dua et canım.

Sağol canım benim Allah razı olsun kızçem in adı Amine
İnşallah inşallah kuzum Amin senin duan çok kıymetli 2 canınla ay cok az kalmış
Canım Yoğun bakımdan çıktık yine hastanede kalıyoruz ama odada ben bakıyorum emziriyorum çok şükür ameliyat bekliyoruz sen nasılsın çoluk çocuk napıyon uz
Ahhh ne çok sevindim ne çok mutlu oldum stresini azda olsa almama !
Kızzz inşallah su gibi bir doğum olur.
Eşimle aram çok kötü dua et bize.
Öfkeliyim sinirli gergin....
Eşinin burcu ne kız benim eşimle benzerlikler gördüm ne dicem sana arada evde bakara suresi aç kendi kendine okunsun bitsin hatta hızlı olanları var sesini de ev ahalisi az da olsa duysun dinlesin çok güzel oluyo Rabbim dirlik düzen huzur versin
Canım yaa üzüldüm bak şimdi neden boyle oluyo acaba sen hayıt falan mı kullansan bir arastırsana kadınların tüm hastalıklarına deva. Bende yara vardı hayıtla kurtuldum yakmaya gerek kalmadı. Enfeksiyonum geçti inşallah şifa olur

Doğan büyüyor canım merak etme zorlukları var beslenme problemleri oluyo alerji çıkıyo bunun diş çıkarması var evin altı üstüne geliyo ama kolay olmamalı elbet evlat sahibi oluyorsun benim 3. Çocuğum oldu Elhamdulillah biraz rahatsız yoksa iki üç seneye 4. Numarayı düşünürdüm yaşım daha da geçmeden

Hiç deme bıktım valla her doktora gelmeye bir de cvid testi yapıyorlar cingar çıkarasım geliyo o kadar saçma ki testi yapıyorlar sonuç çıkana kadar koridorlarda kim kime dum Duma bekliyorsun o arada bulaşmaz sanki hey Allahım

Cok gecmis olsun canim tesekkurler

Eşim kova ben akrep Canım.
Rabbim hepimize iyilikler versin. Normal odaya geçmenize çok sevindim. Ayrıca yazmanı özlemişim. 4.yavrunu belki kızınn rahata erdikten sonra nasip eder Yaradanımız.
Eşim çok değişti, belki ben değiştim bilmiyorum haksızlık yapmak istemiyorum. Çok tahammülsüz yersiz yere inatlaşmaları oluyor. Beni anlamıyor, ben bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Onun ailesi var ama yok. Benim ailem çok uzakta. Herşeyin başı sağlık huzur. Rabbim benşm yanlışım varsa düzeltmemi doğruyu bulmamı nasip etsin. Seninde gücüne imanına kuvvet arkadaşım. Dualarımız sizinle.

Test sırası beklerken bende aynısını yaşadım
Beklerken pozitif olur insan. Saçma sapan bir işin içindeyiz sonumuz hayrola.

Bende akrepim canım cok sabırlı olduğumu soylerler ama bir yere kadar bir yerden sonra ben de yelkenleri suya indiririm. Ama son yıllarda takmamayı öğrendim kendime diyorum ki karsıdakinin aslında kalbi kötü değil. Elinde olmadan belkide istemeden boyle davranıyor diyorum ve akışına bırakıyorum takmıyorum hatta hiç bir sey olmamış gibi devam ediyorum. Bir süre sonra bakıyorum ki karsıdaki düzelmiş hatta vicdan yapıyo ben niye boyle yaptım diye. Kendini üzme yalnız değilsin önce Rabbin sonra evlatların var. Her hastalık üzüntüden stresten gelir. Sana birsey olmasın sen değerlisin cnım. Bende özledim sizleri ama coğu zaman telefonu bile elime alamıyorum. Hersey nasip kısmet canım biz elimizden geleni yapıyoruz şifa yaradandan

Aynısını bende yaşıyorum. Ama artık çok üzülünce sinirli olunca yemek yiyemiyorum. Kendime zararım dokunuyor. İnşallah herşey düzelir en kısa zamanda

Canım çok çok sevindim bebeğinle sen ilgileniyorsun demek koklayıp öpüyorsun şükür en güzel günler sizin olsun inşallah
Biz bekliyoruz teyzesi 38+4 olduk Bacaklarım ödem topladı gece yatırmıyor ağrılar nst de sancılar 60 da seyrediyor ne zaman gelir bilmiyorum ki
Son zamanlar geçmiyor artık

Ahhh o som zamanlar yokmu! İnsan bir sabırsız bir huzurlu bir huzursuz bir mutlu bir mutsuz
Deliye dönüyorum ben deyim yerindeyse
Sana kolaylıklar diliyorum. En fazla 10 gün sonra o şişlikler gidecek yavrum az kaldı.

Ahhh o som zamanlar yokmu! İnsan bir sabırsız bir huzurlu bir huzursuz bir mutlu bir mutsuz
Deliye dönüyorum ben deyim yerindeyse
Sana kolaylıklar diliyorum. En fazla 10 gün sonra o şişlikler gidecek yavrum az kaldı.
Aminnn canım gece kaç kere uyanıyorum dolanıyorum evin içinde uykusuz geceler
Burun tıkanıklığı oldu bu gecede nefes alıp veremedim
Evet yaa çok güzel anlatmışsın bazen çok mutlu bazen mutsuz sabırlı bazen çok sabırsız endişeli yuvarlanıp gidiyoruz işte
Belime sancı giriyor hemen saate bakıyorum dakika tutuyum diyorum bakıyorum ki düzensiz sancılar

Düzene girmesi bir kaç saati alıyor biliyorsun. O düzensiz sancılar günlerce. Ama doğum sancıları hoooop bi başladımı dalga dalga geliyor ve sonu süper bebek kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…