Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düzene girmesi bir kaç saati alıyor biliyorsun. O düzensiz sancılar günlerce. Ama doğum sancıları hoooop bi başladımı dalga dalga geliyor ve sonu süper bebek kokusu
Bu gece belimden sancı girdi kasiklarima doğru tamam kesin geliyor bugün doğururum dedim sabaha kadar da uyumadım
Sabah oğlumu okula götürdüm hala sancılar devam uzanmıştım uyuya kalmışım hopp bütün sancı mancı gitmiş

Kontrole gitsen aslında ne kadar zaman kaldı söyler doktorun.

Ve aleyküm selam canım güzel arkadaşım . Sesğn çıkmadı daha ben yazacaktım. Bende hep bir temizlik vsr yaz kış ayırmam imkansız
Bahçe mevsimi açıldı hep aşağılardayız. Geceleri uyku yok kızımın düzeni alt üst oldu. Sen naprın okullar açıldı. Ben yollamam bu hafta. Az dersler oluyor evden takip edeceğiz.

Kontrole gitsen aslında ne kadar zaman kaldı söyler doktorun.
Canom sancılarım olunca bugün doguruurm yarin dogururum diye bekledik .Eşim gidelim diye ısrar ediyor ben alttan muane olacam diye tırsıyorum sanki ben dogurmayacagim Belden giren sancim var baya hissettiriyor ama dakikaya düşmedi daha Dakika tutuyorum 10 dakikada 20 dakikada 5 dakikada bir gelip geçiyor bende anlamadım görende ilk kez doğuracam zanneder
Ne zaman isterse oğluşum o zaman gelecek artık Tetikte bekliyorum

İnşallah canım 39 +2 olduk bekliyoruz
Kız eşimi aramaya korkar oldum ne zaman arasamn heyecanla açıyor doğuruyor musun geliyim mı diyor saat başı arıyor sancin var mı diye soruyor
Her gören daha doğurmadın mı diye soruyor oda ayrı bir dert
Bende diyorum doğuyor da ben doğurmak istemiyorum içimde tutuyorum

Ahahaha koptum ya deliii
Ay hadi bakalım canoo yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin

Yok yavrum ya göndermiyorum valla bu sene böyle oldu seneye Allah kerim
Bahçe büyük şans tadını çıkarın valla bizim sadece otopark var eve tıkılı kaldım
temmuz içinde Yasakların haziran gibi olacağı söyleniyor

Biraz rahatladık havalar iyice ısındı gezdik tozduk ,okula yollamadım bu hafta. Hep aynı yerlere gidiyoruz ama evden çıkmak bile iyi geliyor.
Nasılsın canım.

Gelmek istemiyor bacım gelse ses verecem de
Gelmeyince sesim de çıkmıyor
Dua edin ne olur sağ salim kucağıma alayım
Gelir inşallah duacıyım yavrum. Strese gerek yok. Bekle zamanı gelince gelecek. Dua et bizlere. Bende istiyorum bir bebek sağlıkla huzurla gelsin inşallah
Eşim zorluyor beni. Adama bak ya
Bi hal çare bulmam lazım
Ağır abi geliyor desene
Sürekli sorup sıkmak istemiyorum zaten bekleye bekleye sorula sorula gına gelmiş sen bize yaz bacım
Dualarımız seninle
Bizim yerimiz ayrı yavrucum. Biz sormazsak alınır gebişim

Bak nasılda biliyor kimse sormasın siz sorun kesinlikle alınırım
Cidden söylüyorum sizin yeriniz ayrı

Bak nasılda biliyor kimse sormasın siz sorun kesinlikle alınırım
Cidden söylüyorum sizin yeriniz ayrı
Canımin içi haber bekliyorum valla. Aklıma fikrim sende. Birde normal doğum olunca ne z sürpriz yapacağı belli olmaz. Sağlıkla kucağına al inşallah. Senin yerinde bizim yanımızda ayrı. Kalplerimiz bir

Siz sormasanız üzülürüm asıl siz hergün sorun ben hergun yazarım karapissonun dediği gibi sizin yeriniz apayrı canommm
Sürekli soruyorlar dedin ya o yüzlen dedim canom
Eminim bir sürü şey yiyip içmişsindir hızlandırmak için yeme içme işine bişey demiycemde
İlişki hızlandıryormuş
ben o halde o işi nasıl yapabiliyorlar bilmiyorum ama
sen bi göz süz kocana kız

Kız hepsi yalan dolan leeeee. Ne yaparsan yap hızlanmıyor. Ha sinameki yersen cırcır olursun o ara mecburen yollar açılır
3 kez normal doğuma gitmiş biri olarak hepsini yaptım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…