- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #4.821
Bu gece belimden sancı girdi kasiklarima doğru tamam kesin geliyor bugün doğururum dedim sabaha kadar da uyumadımDüzene girmesi bir kaç saati alıyor biliyorsun. O düzensiz sancılar günlerce. Ama doğum sancıları hoooop bi başladımı dalga dalga geliyor ve sonu süper bebek kokusu
Kontrole gitsen aslında ne kadar zaman kaldı söyler doktorun.Bu gece belimden sancı girdi kasiklarima doğru tamam kesin geliyor bugün doğururum dedim sabaha kadar da uyumadım
Sabah oğlumu okula götürdüm hala sancılar devam uzanmıştım uyuya kalmışım hopp bütün sancı mancı gitmiş
Ve aleyküm selam canım güzel arkadaşım . Sesğn çıkmadı daha ben yazacaktım. Bende hep bir temizlik vsr yaz kış ayırmam imkansızSelam canlarım hepiniz iyisinizdir umarım ben iyiyim şükür
Yaz temizliğiyle uğraşıyordum bitti şükür
N Nazlim0634 İnşallah 40 haftayı geçmez Kıyamam sonlar fena oluyor gerçekten
sadehayatt06 canım seni buaralarda görmeyi özlemişiz beeehh
karapisso sen napıyon bakemm
Canom sancılarım olunca bugün doguruurm yarin dogururum diye bekledik .Eşim gidelim diye ısrar ediyor ben alttan muane olacam diye tırsıyorumKontrole gitsen aslında ne kadar zaman kaldı söyler doktorun.
İnşallah canım 39 +2 olduk bekliyoruzSelam canlarım hepiniz iyisinizdir umarım ben iyiyim şükür
Yaz temizliğiyle uğraşıyordum bitti şükür
N Nazlim0634 İnşallah 40 haftayı geçmez Kıyamam sonlar fena oluyor gerçekten
sadehayatt06 canım seni buaralarda görmeyi özlemişiz beeehh
karapisso sen napıyon bakemm
Ahahaha koptum ya deliiiİnşallah canım 39 +2 olduk bekliyoruz
Kız eşimi aramaya korkar oldum ne zaman arasamn heyecanla açıyor doğuruyor musun geliyim mı diyor saat başı arıyor sancin var mı diye soruyor
Her gören daha doğurmadın mı diye soruyor oda ayrı bir dert
Bende diyorum doğuyor da ben doğurmak istemiyorum içimde tutuyorum
Yok yavrum ya göndermiyorum valla bu sene böyle oldu seneye Allah kerimVe aleyküm selam canım güzel arkadaşım . Sesğn çıkmadı daha ben yazacaktım. Bende hep bir temizlik vsr yaz kış ayırmam imkansız
Bahçe mevsimi açıldı hep aşağılardayız. Geceleri uyku yok kızımın düzeni alt üst oldu. Sen naprın okullar açıldı. Ben yollamam bu hafta. Az dersler oluyor evden takip edeceğiz.
Biraz rahatladık havalar iyice ısındı gezdik tozduk ,okula yollamadım bu hafta. Hep aynı yerlere gidiyoruz ama evden çıkmak bile iyi geliyor.Yok yavrum ya göndermiyorum valla bu sene böyle oldu seneye Allah kerim
Bahçe büyük şans tadını çıkarın valla bizim sadece otopark var eve tıkılı kaldım
temmuz içinde Yasakların haziran gibi olacağı söyleniyor
He ya bende ses bekliyorum
Cuma günü kontrole gittim ne açıklık var nede sancı var 39 +5 olduk oğluşum yerini sevdi gelmek istemiyor
Gelmek istemiyor bacım gelse ses verecem deHe ya bende ses bekliyorum
Ağır abi geliyor deseneGelmek istemiyor bacım gelse ses verecem de
Gelmeyince sesim de çıkmıyor
Dua edin ne olur sağ salim kucağıma alayım
Gelir inşallah duacıyım yavrum. Strese gerek yok. Bekle zamanı gelince gelecek. Dua et bizlere. Bende istiyorum bir bebek sağlıkla huzurla gelsin inşallahGelmek istemiyor bacım gelse ses verecem de
Gelmeyince sesim de çıkmıyor
Dua edin ne olur sağ salim kucağıma alayım
Bizim yerimiz ayrı yavrucum. Biz sormazsak alınır gebişimAğır abi geliyor desene
Sürekli sorup sıkmak istemiyorum zaten bekleye bekleye sorula sorula gına gelmiş sen bize yaz bacım
Dualarımız seninle
Bak nasılda biliyor kimse sormasın siz sorun kesinlikle alınırımGelir inşallah duacıyım yavrum. Strese gerek yok. Bekle zamanı gelince gelecek. Dua et bizlere. Bende istiyorum bir bebek sağlıkla huzurla gelsin inşallah
Eşim zorluyor beni. Adama bak ya
Bi hal çare bulmam lazım
Bizim yerimiz ayrı yavrucum. Biz sormazsak alınır gebişim
Siz sormasanız üzülürüm asılAğır abi geliyor desene
Sürekli sorup sıkmak istemiyorum zaten bekleye bekleye sorula sorula gına gelmiş sen bize yaz bacım
Dualarımız seninle
Canımin içi haber bekliyorum valla. Aklıma fikrim sende. Birde normal doğum olunca ne z sürpriz yapacağı belli olmaz. Sağlıkla kucağına al inşallah. Senin yerinde bizim yanımızda ayrı. Kalplerimiz birBak nasılda biliyor kimse sormasın siz sorun kesinlikle alınırım
Cidden söylüyorum sizin yeriniz ayrı
Sürekli soruyorlar dedin ya o yüzlen dedim canomSiz sormasanız üzülürüm asılsiz hergün sorun ben hergun yazarım karapissonun dediği gibi sizin yeriniz apayrı canommm
Kız hepsi yalan dolan leeeee. Ne yaparsan yap hızlanmıyor. Ha sinameki yersen cırcır olursun o ara mecburen yollar açılırSürekli soruyorlar dedin ya o yüzlen dedim canom
Eminim bir sürü şey yiyip içmişsindir hızlandırmak için yeme içme işine bişey demiycemde
İlişki hızlandıryormuş
ben o halde o işi nasıl yapabiliyorlar bilmiyorum ama
sen bi göz süz kocana kız