Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa kolay olmamış desene. Ama geçmiş gitmiş inşallah güzel günler yakındır

Akışına bırakmak en iyisi. Bende ilk bebeğime uzun uğraşlar sonucu kavuştum. 2 düşük bir kimyasal gebelik 3 yılın ardından anne oldum. Kolay olmadı ama ne zaman aklımdan çıkardım akışına bıraktım mutlu oldum. Biliyoruz bir çok şeyi ama işte.... Rabbim yardımcımız olsun.

Evet canim yaşım 36 ya tamamen bu fikri sileceğim ya da olacak kısmetse varsa esim de bende iki kararsız bir tamam tek cocuk olsun diyoruz bi kardesi olsun akışına bıraktık şimdilik

Ay sorma sen bana nasıl gidiyor hamilelik şakası yaptığın zaman öğrendim bi garip haller vardı üstümde 1 sene içşnde defalarca olunca diğer aylardan ayırabiliyorım artık
regl 5 gün vardı test yaptım saniyesinde kıpkırmızı belirdi öyle olunca kan verdim belki vazgeçtiğim için olmuştur dedim hani öyle olurya Tam vazgeçince hamile kalan çok
Tabi ne istemek ne istememek heves gitti ya bir kere garip hissettim
5 gün kala değer 44 çıktı baya iyiydi hiç bişey hissetmedim iyice hissisleştim bu konuya biliyorsunuz
reglden çok sonra giderim bi ara eğer bir şey varsa öyle yazarım diye düşğndğm ama Batan 1 gün sonra kırmızılar geldi
Ve kesin karar verdim benim için korunmak daha sağlıklı olacak hani hiç hamüle kalmasam takılırım böyle ama kimyasalda olsa defalarca hormonlarımla oynamak istemiyorum artık
Canım ben kontrollerimi yaptırmıştım hemde 2 kere hiç bişey çıkmadı eşimden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum onada kalk git demek istemiyorum çünkü içimden gelmiyor onunda vakti yok zaten ya da sebepsiz infettilite ya da korona stresi her neyse artıl benim için bu konu kapanmıştır cano ben sizin için geliyorum zaten buraya canımlaaaar
Kız görüşelim valla şu korona çıksın aradan

Çocuğunuz var mı ilk gebelik mi

N neyb Koronanın canı çıksın!
Bizim buralar bahçe açık alan. Hem sayın sağlık bakanımız demedimi, açık alanda mesafeye dikkat ederek maske takmayın nefes alın açık havada oksijen alın hayatın tadını çıkarın diye

Demek elimin sürçtüğü sürçtüğü zamandı pozitif gördüğün. Oyyh arrık korun ve rahatla. Ne deyim hakkımda en hayırlısı olsun. Çok haklısın bütün konularda kararında.

Çocuğunuz var mı ilk gebelik mi
Aaa yok canım 2 tane var şükür
Başlığa uygun bi durumdu benimki kalabalık olmak ümidiyle istemiştim kısmet Allah banada kimsye kaldıramayacağı yükü vermesin açıkcası kendime çok güvendiğim içşn değilde öyle hep hayalim olduğu içindi
Hayırlısı
Senle yaşıt sayılırız bende 35 im Allah gönlüne göre versin senin tekmiş inşallah olur

Bir senin öyle demen birde benim rüyamda görmem itti beni yoksa durumları biliyorsun saldım çayıraydım kız bide ayda 1 olup o güne denk getirmemiz hepside tek ilişkide oldu töbe ya bundada var bir hayır
Sağol varol canooommm

Yaa masallah canim kısmetse olur cidden hic çabalamak niyetim yok doktora bile gitmek istemiyorum olur mu olmaz mı diye folik asit buldum gecen sene almistim ona başlayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…