Ay sorma sen bana nasıl gidiyor hamilelik şakası yaptığın zaman öğrendim bi garip haller vardı üstümde 1 sene içşnde defalarca olunca diğer aylardan ayırabiliyorım artık
regl 5 gün vardı test yaptım saniyesinde kıpkırmızı belirdi öyle olunca kan verdim belki vazgeçtiğim için olmuştur dedim hani öyle olurya Tam vazgeçince hamile kalan çok
Tabi ne istemek ne istememek heves gitti ya bir kere garip hissettim
5 gün kala değer 44 çıktı baya iyiydi hiç bişey hissetmedim iyice hissisleştim bu konuya biliyorsunuz
reglden çok sonra giderim bi ara eğer bir şey varsa öyle yazarım diye düşğndğm ama Batan 1 gün sonra kırmızılar geldi
Ve kesin karar verdim benim için korunmak daha sağlıklı olacak hani hiç hamüle kalmasam takılırım böyle ama kimyasalda olsa defalarca hormonlarımla oynamak istemiyorum artık
Canım ben kontrollerimi yaptırmıştım hemde 2 kere hiç bişey çıkmadı eşimden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum onada kalk git demek istemiyorum çünkü içimden gelmiyor onunda vakti yok zaten ya da sebepsiz infettilite ya da korona stresi
her neyse artıl benim için bu konu kapanmıştır cano ben sizin için geliyorum zaten buraya canımlaaaar
Kız görüşelim valla şu korona çıksın aradan