Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B
Ayyy yerim yaaa sizleri seviyorum hemde çokkkk 🥰 Allahın izniyle o güzel günler yakındır inşallah doğuma giderken oğluşumu kucağıma alınca ilk yazacağım kişi sizlersiniz hamileliğim boyunca hep sizleri düşündüm meleklerim
Ne olur sizlerde duanızı eksik etmeyin sagsalim kucağıma alayım kuzumu🤲🤲
Bizde seni seviyoruzzz gebiş🤲🥰

Büyük konuşmaktan her zaman korkmuştumdur Allah'a sözüm büyük gitmesin aminn Ya Rabbi🤲🤲
Vallahi en gıcık olduğum tip tripli erkek😡 küsen erkek tipidir çok zor olurlar 😠
Ama sana helal olsun ayakta alkışlıyorum 👏👏👏 Sen çok şen şakrak bir insansın
Her yiğidin harcı değildir sallamadan durmak 😉
Keyfine bakıyorsan 👏👏öpüyorum seni 😘
Kadın kısmı hayata tutunacak bir yol illaki buluyor. Darısı erkek kısmına olsun

Büyük konuşmaktan her zaman korkmuştumdur Allah'a sözüm büyük gitmesin aminn Ya Rabbi🤲🤲
Vallahi en gıcık olduğum tip tripli erkek😡 küsen erkek tipidir çok zor olurlar 😠
Ama sana helal olsun ayakta alkışlıyorum 👏👏👏 Sen çok şen şakrak bir insansın
Her yiğidin harcı değildir sallamadan durmak 😉
Keyfine bakıyorsan 👏👏öpüyorum seni 😘
yaz tabi yazmazsan darılırız doğumda bizi düşün sana tezahürat yapıyormuşuz gibi😁
Valla bana helal olsun senelerdir ne çekiyorum triplerinden bacııım kronik tribalenfeksiyonum o benim 😂

Valla senin yaptığında iyiymiş :KK70: çok ciddiye alöa diyorsun süper fikir.... öpüyorum kocaman ❤🥰
Giyin süslen kendine gel bak nasıl aklı başına gelir takmıyorum havalarına gir aaa bi bakıyorsun numaradan yaptığın şeyin moduna giriyorsun😁
Allah ciddi sıkıntılar vermesin😘
Ben istanbuldan cano sen nerdeydin

Giyin süslen kendine gel bak nasıl aklı başına gelir takmıyorum havalarına gir aaa bi bakıyorsun numaradan yaptığın şeyin moduna giriyorsun😁
Allah ciddi sıkıntılar vermesin😘
Ben istanbuldan cano sen nerdeydin
Allah sana uzun ömür versin inşallah🤲🤲
Kız sen yaşlanmazsın nerden geliyor aklına böyle şeyler 😆😆

yaz tabi yazmazsan darılırız doğumda bizi düşün sana tezahürat yapıyormuşuz gibi😁
Valla bana helal olsun senelerdir ne çekiyorum triplerinden bacııım kronik tribalenfeksiyonum o benim 😂
Ayyy ne güldüm yaaaa🤣🤣 gözümün önünden geçti söylediğin doğum yaparken tezahürat 😂😂
Kız sen ne komiksin 😆
Gerçekten düşünüyormuşum 🤪
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah 🤲🤲🤲

N neyb Belki komşuyuz haberimiz yok. Avrupa yakasından selamlar :KK70:
Kendime kendim için bakıyorum...
Tek eksiğim hatam takınca çok belli ederim.
N Nazlim0634 kız ords tezahürat olur olmasına ama ben gelip elini tutmayı yanındayım az kaldı meleğine kavuşmaya demeyi çok isterdim.

N neyb Belki komşuyuz haberimiz yok. Avrupa yakasından selamlar :KK70:
Kendime kendim için bakıyorum...
Tek eksiğim hatam takınca çok belli ederim.
N Nazlim0634 kız ords tezahürat olur olmasına ama ben gelip elini tutmayı yanındayım az kaldı meleğine kavuşmaya demeyi çok isterdim.
Bende avrupa yakası canım daha önce bahçelievlerdi şuan beylikdüzü
Çocukluğum bostancıda geçti
Ayy istanbulu özledim selbest serbest gezmeyi 😛

Vazgeçme sebeplerin neler. Olsa bi dert olmasa bi dert böyle bir dünya işte... bide şimdi sukur 4 bucuk yaşında kızım var bir de çalışıyorum şu an evden olsa da 😁

Vazgeçme sebeplerin neler. Olsa bi dert olmasa bi dert böyle bir dünya işte...
Calisiyorum canim kızıma annem bakti bakiyor şu an evden çalışıyorum ama ona rağmen oyle devam ediyoruz .Kızım 4 bucuk yaşında seneye benimle gidip gelecek inş okula o yuzden bu sene olsa iyi olur büyüdü artık diyorum bir de gebeliklerim sıkıntılı geciyor bir 5 aylık kaybım var bide geçen sene kimyasal gebelik geçirdim bir de açık miyom ameliyatım var tanıştıkca yazarim ben onceden de kullanıyordum bu siteyi sonra acamadim eski sifremle ismimle yeni sayfaya başlamış gibi oldum

Teşekkür ederim ben de İstanbul dayım 🥰
Allah kızına uzun ömürler versin
kayıbın acı olmuş
Kimyasalda çok can sıkıcı
ben karar verdiğimden beri defalarca kez yaşadım
en son bu ay yaşadım nasılsa olmuyor diye korunmuyorduk bu seferde üst üste kimyasalar dengem şaştı ve artık korunmaya karar verdim nasip değilmiş
Senin için inşallah her şey yolunda gider😉

kayıbın acı olmuş
en son bu ay yaşadım nasılsa olmuyor diye korunmuyorduk bu seferde üst üste kimyasalar dengem şaştı ve artık korunmaya karar verdim nasip değilmiş
Amin çok sagolun
Kimyasal asiri surprizdi kaza sonucu geldi kan verdim baya düşüktü değerim falan boş bir heyecan olmus oldu sonra da uzun süre düşünmedik bu ara korunmuyoruz ama ekstra bisi de yapmıyorum ovulasyon testi falan gibi akışına bıraktım direk banyo yapıyorum falan 😂

kayıbın acı olmuş
Yaaa sen bu ay kimyasalmı yaşadın, hakikaten tuhaf oldu artık. Kuzum bir doktoramı görünsen ha, ne bileyim bir olur iki olur üç olur bu kaçıncı. İnan seni çok iyi anlıyorum. Bunaldın artık. Elbet verdim bir hayır ama bence git bi kontrol ol. Öpüyorum kuzum.
Esprili birisin evet burdan bile belli bir çay içerken kim bilir nasıl eğleniriz. Araban varsa gelirsin bana bir gün ne dersin ? Araba olmasada olur hoş , yeterki gönül istesin.

X