- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #4.741
Doğumdan korkulmaz mıAyyy doğumdan korkulurmu kızz. Normal doğum senin maşallah subhanAllah bir avazda inşallah... Ne güzel hryecanlar Rabbim bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin...
Senin normal doğum mu canom?Ayyy doğumdan korkulurmu kızz. Normal doğum senin maşallah subhanAllah bir avazda inşallah... Ne güzel hryecanlar Rabbim bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin...
Korkulmaz korkulmaz en güzel bekleyiş . Doğumun üzerine tanımam böyle bir heyecan müjde merak endişe...Doğumdan korkulmaz mıAyyyyy
Evet çok heyecanlı sonrası için bende heyecanlanıyorum
Eşim çocuklar o kadar heyecanlılar bir görseniz evde bayram havası var
Rabbim isteyen kim varsa nasip etsin sağlıkla versin kucağını boş bırakmasın inşallah
İlk ikisi son anda sezeryanla doğdu. Elhamdülillah çok şükür üçüncüsü sonunda normal doğdu.Senin normal doğum mu canom?
Değişiklik var bende evde gerilim dolu bir gün geçirdik evel gün. Tartıştık , bu kadar anlayışlı bir eşim olduğu için ne yapacağımı bilemiyorum bazen
Sana bayılıyorum canommmKorkulmaz korkulmaz en güzel bekleyiş . Doğumun üzerine tanımam böyle bir heyecan müjde merak endişe...
Ahhh ne çok sevindim ne çok mutlu oldum stresini azda olsa almama !Sana bayılıyorum canommm
Seni görmeden tanıdım uzaktan hayranım anneliğine insanı o kadar güzel motive ediyorsun ki
Sana birşey desem inanmazsın belki
Beni stresten uzaklaştırdı sözlerin baya motive oldum diyebilirim
Allah razı olsun canım
Topiğimiz gülüüüAhhh ne çok sevindim ne çok mutlu oldum stresini azda olsa almama !
Kızzz inşallah su gibi bir doğum olur.
Eşimle aram çok kötü dua et bize.
Öfkeliyim sinirli gergin....
Oyyy minnoşum kız yerine heyecanlanıyoz burdaSana bayılıyorum canommm
Seni görmeden tanıdım uzaktan hayranım anneliğine insanı o kadar güzel motive ediyorsun ki
Allah razı olsun canım
Valla senin yaptığında iyiymişTopiğimiz gülüüü
Cano ne takıyon ya bizde 15 gündür konuşmuyoz kafam rahat oh mis
Saçma sapan herşeye trip atar benimki ben hiç trip atamam hani normalde kadınlar küsermiş ondan bana sıra gelmez sağolsun yıldım triplerinden bende sallamıyom artık Salla kız bak keyfine
Bu arada 37.haftadasın maşallah az kaldı ❤Sana bayılıyorum canommm
Allah razı olsun canım
Ahhh ne çok sevindim ne çok mutlu oldum stresini azda olsa almama ! Kızzz inşallah su gibi bir doğum olur. Eşimle aram çok kötü dua et bize. Öfkeliyim sinirli gergin....
Canım kuzum yaaaa evdeki huzursuzluk hiçbişeye benzemez çok zordurAhhh ne çok sevindim ne çok mutlu oldum stresini azda olsa almama !
Kızzz inşallah su gibi bir doğum olur.
Eşimle aram çok kötü dua et bize.
Öfkeliyim sinirli gergin....
Evet canım hatta yarın 38 den gün alacağız ağrılarım başladı yalancı sancılar
Ayyy yerim yaaa sizleri seviyorum hemde çokkkkOyyy minnoşum kız yerine heyecanlanıyoz burda
Oğlanımızın güzel haberlerini ver bize
Büyük konuşmaktan her zaman korkmuştumdur Allah'a sözüm büyük gitmesin aminn Ya RabbiTopiğimiz gülüüü
Cano ne takıyon ya bizde 15 gündür konuşmuyoz kafam rahat oh mis
Saçma sapan herşeye trip atar benimki ben hiç trip atamam hani normalde kadınlar küsermiş ondan bana sıra gelmez sağolsun yıldım triplerinden bende sallamıyom artık Salla kız bak keyfine
Amin amin yaRabbelAleminCanım kuzum yaaaa evdeki huzursuzluk hiçbişeye benzemez çok zordurEşinle aranda ne sorun var ise çözülür evine neşe nur saçılsın inşallah
Rabbim eşinin kalbine yumuşaklık versin
Rabbi yesir velatü asir Rabbi temmim bil hayır.