- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.121
Ayyy canım benim yaaa biliyordum bu kararı vereceğiniBenimkilerin yaşları 7 ve 6 ben bile zorlanıyorum
Zaman zaman bende sabırsız olabiliyorum
Rabbim kolaylıklar versin
Rabbim isteyen kimsenin kucağına boş bırakmasın
Bende sana hayranım bacımmm
Senden aldığım bir enerji var hissediyorum bunu içten içe
Sen bu dünyaya anne olmak için gelmişsin belli
Canım benim Allah senden ve burdaki arkadaşlarımdan razı olsun benimle dertleşip konuşuyorsunuz
Uzun uzun düşündüm içimde aşırı bir istek var yaşım 32
Ben kararımı verdim Rabbime sığınıyorum Rabbimden sağlıklı 1 evladım daha olsun istiyorum
Eşim diyorki bırak düşünme
Hayırlısı olsun diye bol bol dua et hayırlısı ise olur değil ise olmaz diyor
Hamile kalırsam Rabbim nasip ederse bende etrafıma kimseye söylemeyi düşünmüyorum hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum
Bu konuyla ilgili bundan sonra kimseyle konuşmama kararı aldım
Ben hissediyorum Bebeğim olursa herşey daha da güzel olacak gelen rızkıyla gelir
Rüyamda bile gördüm
Canımmm yaa hatırlamaz olur muyum biz buraya geçtik sen de kayboldun ben bir iki baktım sana mesajın yoktu hiç nasılsın uzun zaman oldu kuzum. Cok sağol canım 8. Ayda oldu benimki sen varken daha yeni deniyorduk, sonra ovulasyon denemeye basladım Rabbim de verdi şükür. En kısa zamanda darısı sana ve isteyen herkese nasip olsun insallah.Kızlaaarsagliklihayat @hayathey beni hatırlar mısınız bilmem ama adınızı görünce girdim topiğe görüyorum kiiii hamilesinizz İnanın çok sevindimmm hayırla kucağınıza alın sağlıkla geçirin inşallah. Bende uzak kalmıştım buralardan yine olmadı geri geldim sizi görünce dayanamadım❤❤
kuzumm sağlıkla geçir inş sağlıkla gelsin bebişinde cinsiyeti ne belli mi :) amin isteyen hepimize nasip olur inş :)Canımmm yaa hatırlamaz olur muyum biz buraya geçtik sen de kayboldun ben bir iki baktım sana mesajın yoktu hiç nasılsın uzun zaman oldu kuzum. Cok sağol canım 8. Ayda oldu benimki sen varken daha yeni deniyorduk, sonra ovulasyon denemeye basladım Rabbim de verdi şükür. En kısa zamanda darısı sana ve isteyen herkese nasip olsun insallah.
Canımmmm Aminnnnn ne kadar güzel bir dua etmişsin Allah razı olsun aynı sevinci sanada yaşatsın inşallahAyyy canım benim yaaa biliyordum bu kararı vereceğiniinşallah en kıza zamanda da gerçekleşecek Rabbim sana her gün yeniden iyi ki olmuş iyi ki bu kararı vermişim sevinci yasatsın
Senin bu şekilde bile düşünmen senin inceliğini gösteriyorKeşke senin benden aldığın o enerji o güzelilklerİ bende kendi içimde yaşasam evlatlarıma eşime karşı daha daha iyi olsam. Bazen kendimİ sevmiyorum.. içimdeki o güzellikleri sürekli akan nehir gibi evlatlarıma eşime akıtamıyorum. Kendime kızıyorum.
Rabbim iyi et halimizİ.
Merhamet et bizlere
Canımsın işte bazen tak diye atan bir şartel var bütün annelerde. İnşallah emanetlerimizin kıymetini biliriz hesabımız kolay olur.
Verdiğin bu güzel hayırlı karar için seni canı gönülden tebrik ediyorum.inşallah vucudun niyetinin güzelliği ile sana kolaylık sağlar Rabbimin izniyle en kisa zamanda gelir meleğin.
Niyet çok önemli
N neyb senin yaş geçmiş değil elbet ama vezgeçme bir daha bu niyeti göze alamazsın. İnşallah seninde meleğin en kısa zamanda sana merhaba anne der
sağol cnm amiinn Allah razı olsun daha belli değil küçük teyzesi az daha büyüsün gelecek aya belli olur heraldekuzumm sağlıkla geçir inş sağlıkla gelsin bebişinde cinsiyeti ne belli mi :) amin isteyen hepimize nasip olur inş :)
Amiinn canım benim hadi bakalım hayırlısıyla inşallah diyelim saha bayağı varmış Ohh çalışın bol bolCanımmmm Aminnnnn ne kadar güzel bir dua etmişsin Allah razı olsun aynı sevinci sanada yaşatsın inşallah
Ilaçlarım bitti çalışmalara başladık
2 Ekim regl günüm tam 14 gün var
Rabbim nasip eder hayırlısı olur inşallah
Heyecanlı bekleyiş devam ediyorrrrr
sağol cnm amiinn Allah razı olsun daha belli değil küçük teyzesi az daha büyüsün gelecek aya belli olur heralde
Amiinn canım benim hadi bakalım hayırlısıyla inşallah diyelim saha bayağı varmış Ohh çalışın bol bol
Senin bu şekilde bile düşünmen senin inceliğini gösteriyor
Tabiki bizde insanız yeri geliyor tükendiğimiz zamanlar oluyor anneyiz evlatlarımıza karşı çok fedakarız öyle de olmak zorundayız
Ne kadar sabırlı olsak ne kadar mükemmel anne olsak da yine de vicdan olarak kendimizi sorguluyoruz yapımızda var bu çünkü anneyiz biz yavrularımız için herzaman endişe içerisindeyiz
Etrafımda çok örnek varki eşine ve çocuklarına karşı sabırsız ve sinirli olan ama kendilerini çok mükemmel gören
Teşekkür ederim insllah başarılı oluruzBaşarılar diliyorum
Aminnn canımAhhh insanoğlu... Rabbim işimizi kolay eylesin
İyiyim çok şükür benim kızda 1. Sınıfa başladı ablası grup grup ayırmışlar biz bu sabah gideceğiz Allah nasip ederse.sagliklihayat nasılsın mide bulantın geçtimi ? Okullar başladı yavruların nasıl. Sanki 1.sınıfa başlayan oğlun vardı.
N Nazlim0634 N neyb sizler nasılsınz kızlar.
Okul telaşı başladı malum koş ali koş modundayız 2 öğrenci tek velisagliklihayat nasılsın mide bulantın geçtimi ? Okullar başladı yavruların nasıl. Sanki 1.sınıfa başlayan oğlun vardı.
Dimiii Herkesin yoğun olduğu bir dönem oturmaya vakit bulamıyoz valla Allah herkesin yardımcısı olsunİyiyim çok şükür benim kızda 1. Sınıfa başladı ablası grup grup ayırmışlar biz bu sabah gideceğiz Allah nasip ederse.
Sen nasılsın canıminşallah senin yavruların iyidir
Bizim kızlar dağıldı 4 bir yana ne ses ne seda var
Merhaba canım bulantı ilacı iyi geldi biraz bizim oğlan aradaydı o yüzden bu yıl istemedim gitmesini inşallah seneye bu virüs biter de herkes rahatlar. Sen nasılsın minik kuzun nasılsagliklihayat nasılsın mide bulantın geçtimi ? Okullar başladı yavruların nasıl. Sanki 1.sınıfa başlayan oğlun vardı.
Ben bu ara hiç olmadığım kadar yoğunumDimiii Herkesin yoğun olduğu bir dönem oturmaya vakit bulamıyoz valla Allah herkesin yardımcısı olsun
Öyle valla kimselerden ses çıkmıyor çıkamıyorBen bu ara hiç olmadığım kadar yoğunum
Canlı ders ödev
Dediğin gibi oturmaya vakit kalmıyor
Halimize bin şükür sağlığımız yerinde
Hayırdır kuuzum noldu niye moral 0Öyle valla kimselerden ses çıkmıyor çıkamıyor
Moralimde 0 zaten iyice kafa gitti benim ☹