Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy canım benim yaaa biliyordum bu kararı vereceğini inşallah en kıza zamanda da gerçekleşecek Rabbim sana her gün yeniden iyi ki olmuş iyi ki bu kararı vermişim sevinci yasatsın

Canımmm yaa hatırlamaz olur muyum biz buraya geçtik sen de kayboldun ben bir iki baktım sana mesajın yoktu hiç nasılsın uzun zaman oldu kuzum. Cok sağol canım 8. Ayda oldu benimki sen varken daha yeni deniyorduk, sonra ovulasyon denemeye basladım Rabbim de verdi şükür. En kısa zamanda darısı sana ve isteyen herkese nasip olsun insallah.

kuzumm sağlıkla geçir inş sağlıkla gelsin bebişinde cinsiyeti ne belli mi :) amin isteyen hepimize nasip olur inş :)

Ayyy canım benim yaaa biliyordum bu kararı vereceğini inşallah en kıza zamanda da gerçekleşecek Rabbim sana her gün yeniden iyi ki olmuş iyi ki bu kararı vermişim sevinci yasatsın
Canımmmm Aminnnnn ne kadar güzel bir dua etmişsin Allah razı olsun aynı sevinci sanada yaşatsın inşallah
Ilaçlarım bitti çalışmalara başladık
2 Ekim regl günüm tam 14 gün var
Rabbim nasip eder hayırlısı olur inşallah
Heyecanlı bekleyiş devam ediyorrrrr

Senin bu şekilde bile düşünmen senin inceliğini gösteriyor
Tabiki bizde insanız yeri geliyor tükendiğimiz zamanlar oluyor anneyiz evlatlarımıza karşı çok fedakarız öyle de olmak zorundayız
Ne kadar sabırlı olsak ne kadar mükemmel anne olsak da yine de vicdan olarak kendimizi sorguluyoruz yapımızda var bu çünkü anneyiz biz yavrularımız için herzaman endişe içerisindeyiz
Etrafımda çok örnek varki eşine ve çocuklarına karşı sabırsız ve sinirli olan ama kendilerini çok mükemmel gören

kuzumm sağlıkla geçir inş sağlıkla gelsin bebişinde cinsiyeti ne belli mi :) amin isteyen hepimize nasip olur inş :)
sağol cnm amiinn Allah razı olsun daha belli değil küçük teyzesi az daha büyüsün gelecek aya belli olur heralde
Amiinn canım benim hadi bakalım hayırlısıyla inşallah diyelim saha bayağı varmış Ohh çalışın bol bol

Ahhh insanoğlu... Rabbim işimizi kolay eylesin

sagliklihayat nasılsın mide bulantın geçtimi ? Okullar başladı yavruların nasıl. Sanki 1.sınıfa başlayan oğlun vardı.
N Nazlim0634 N neyb sizler nasılsınz kızlar.
İyiyim çok şükür benim kızda 1. Sınıfa başladı ablası grup grup ayırmışlar biz bu sabah gideceğiz Allah nasip ederse.
Sen nasılsın canım inşallah senin yavruların iyidir
Bizim kızlar dağıldı 4 bir yana ne ses ne seda var

Dimiii Herkesin yoğun olduğu bir dönem oturmaya vakit bulamıyoz valla Allah herkesin yardımcısı olsun

Şükürler olsun kızlar her halimize. Durumlar aynı iş güç okul ders bebiş derken bi bakıyorum akşam olmuş

sagliklihayat nasılsın mide bulantın geçtimi ? Okullar başladı yavruların nasıl. Sanki 1.sınıfa başlayan oğlun vardı.
N Nazlim0634 N neyb sizler nasılsınz kızlar.
Merhaba canım bulantı ilacı iyi geldi biraz bizim oğlan aradaydı o yüzden bu yıl istemedim gitmesini inşallah seneye bu virüs biter de herkes rahatlar. Sen nasılsın minik kuzun nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…