Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırdır kuuzum noldu niye moral 0
Genel canım evde Olmakla ilgli
çalışmadan beklemek 1 yıldır evdeyim
yani akıp giden bir hayat Var
yapmak istediklerim var yapmam gerekenler var fakat ben bişeyler yapan başaran insanlara öyle bakıyormuşum gibi geliyor
bebek olayından uzaklaştığımdan beri garip hissediyorum
En azımdan kafamı ona veriyordum O isteğimden uzaklaşınca bomboş kaldım gibi
Bide evde olmak sürekli pandemi mandemi sağlam bunaldım sanki
Sen nasılsın kaç haftalık oldu bebişimiz ilaçlarl kestin mi bir sınraki kontrol ne zaman ailene haber verdin mi hazırlıklara başladın mı anlaat

Kızlar günaydın, uzun zaman oldu giremiyorum bu canlı dersler beter etti beni, 8.30da ders başlıyor öğleye kadar tam dolu hergünüm Sabah zorla 1-2 lokma atıp derse gir, sonra öğleye kadar Uykusuzluktan fenayım kafamı zor taşıyorum, öğlen tam kahvaltı sonrası anca kendime geleblyırum, sonra yine ders oluyor ikindi gibi.
Bu arada çok akıntım oluyor kızlar siz yaşadınızmı daha önce? Afedersnz sarı su gibi bi akıntı, kaşıntı yanma yok sadeve akıntı var ama beni çok rahatsız ediyor, kontrole de daha 15gün var, doktorum akıntın olursa elmasirkesi yap demişti onuda deniyorum ama yine oluyor, varmı daha önce hamilelikte yaşayan? Ben önceki hamileliğimde yaşamamıştım yada hatırlamıyorum Sağlıkocağımdaki ebeye sordum o da aile hekimine danıştı normal demiş ama yine de bi tedirginim, kendi doktorum başka ilçede, bulunduğum yerde sadece devlet hast var onada gitmek istemiyorum salgından dolayı napsam bilemedim

Canım geçer inşallah rahatsız hissedersin tabi
Öyle bişey yaşamamıştım
Aksi bir durum yoksa hamileliktendir Hormonlar falan sebebiyle artıyor olabilir

Kızlar sağlık herşeyin başı.
Grip oldum soğuk algınlığı ama nasıl zorladı beni anlatamam. Elhamdülillah şimdi iyiyim.
N neyb bu aralar herkeste var bi gariplik moralsizlik asabiyet... üzme tatlı canını. İnşallah hepsi gececek.
M momteacher kuzum gebeyken çok oluyor sulu akıntı Vs. Kaşıntıda yokmuş hem takma kafana. Yaşadım bende kaşıntı yanma olmadığı zaman umursamadım.
N Nazlim0634 bizim ilk canlı ders bugundü ve ben hiç duramadım oğlumun yanında. Bebeğim çok huysuz mutsuzdu bugun.
Oğlumda çok sıkıldı açıkçası. Okula gidememek ne zor iş hakikaten. Rabbim nolur kalksın şu illet başımızdan. Temiz iyi insanların hürmetine yardım et bizleré.

Canım Allah yardım etsin çok zor gerçekten çocuklara çok üzülüyorum okula gidecekler güle oynaya doyasıya oyun oynayacaklar arkadaşlarıyla içim yanıyor vallahi
Öğretmenlere de Rabbim yardım etsin onlar için de çok zor bizim öğretmenden Allah razı olsun çok emek veriyor çok zorlanıyor
Annelerin işi de çok zor evde koşturuyorum kahvaltımı ayakta iki lokma yiyerek yaptım
5 dakikada koşturarak ev süpürdüm
Bir telaşla abdest alıyorum telaşla Namaz kılıyorum Allah affetsin
Gece yattığım da ağrılarım kalkıyor
Yaptığımız dersleri whatsapp dan atıyoruz yapmama gibi bir şansımız da yok

Canım geçer inşallah rahatsız hissedersin tabi
Öyle bişey yaşamamıştım
Aksi bir durum yoksa hamileliktendir Hormonlar falan sebebiyle artıyor olabilir
İnşallah hormonlardandır kızlar

Allah attığımız bütün adımları sadaka sevap olarak yazıyor kuzum. Allah bizlere yardım etsin takdirlik kadınsın
Bizim ilk canlı dersimizdi. Senin dediğin gibi ne zor iş üç taraf içinde. Allah şifa versin bitsin artık. Bizde günlük yolluyoruz dersleri.

Sağol canım inşallah herşeyin hayırlısı bakalım

Canım benim reglime 1 hafta var
Ara ara ufak ufak regl sancısı gibi oluyor neden acaba?

Cnm hep oyleyiz aslında sürekli birseyleri erteleyip duruyoruz bende oyle hissediyorum. Ben de cnm nasıl olayım genelde evdeyim 12 haftaya girdik Ekim ayına gitcem doktora hem cinsiyette belli olur heralde. Aileler de mutlu oldular tabi canım. Hiç hazırlık heves fln yok su an bir rahatlasam inşallah daha cok var onlara. Sen de üzme kendini pandemi hepimizi etkiledi çoluk çocuk

Canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
Sen 12 haftalık oldun (maşallah) biz daha sürünüyoruz
Cinsiyetini bende merak ediyorum önce sağlıklı olsun kızın olur inşallah

Canım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
Sen 12 haftalık oldun (maşallah) biz daha sürünüyoruz
Cinsiyetini bende merak ediyorum önce sağlıklı olsun kızın olur inşallah
Hiiç oyle deme canım her an sizden bir süpriz bekliyorum inşallaaaaaaaah hayırlısıyla. Allah razı olsun cnm bende h issediyorum inşallah kızım olacak

Maşallah baya büyütmüşsün
Hazırlık için çok erken tabi hadi bakalım sağlıkla..

Herkesler doğurdu doğuracak biz halaaa
şaka yapıyorum Hayırlıysa nasip olsun inşallah
Aynen öyle
Ne yapıyorsun canım iyimisin
Çalışmalar nasıl gidiyor
Kız ben nasıl yoğunum anlatamam canlı dersler ödev derken eve yetişemez oldum
Bizim bu ayy çalışmalarımız oldu ben yumurtlama gününü artık ağrılarımdan anlıyabiliyorum karnım şişiyor kasıklarım nasıl ağrıyor bacaklarıma vuruyor birde hep aynı güne denk geliyor o yüzden olayyy çözüldü yanii
Bizde değerlendirdik bu günleri reglime 5 gün var bakalım ne olacak

Şu mide bulantısını en çok 3.de çektim ben. Allah yardımcın olsun . bencede kızın olacak . Kızlarda çok mide bulantısı yaşadım. Yada kızın olsun istediğim için öyle hissediyorum bilmiyorum.

Az kaldı hadi inşallah bu ay bütün kaygın endişen biter gider hamile kalınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…