- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.101
Benimkilerin yaşları 7 ve 6 ben bile zorlanıyorumAllah bağışlasın. Benimkiler büyük çok zorlanıyorum , bendemi gariplik var sabırsızım
7 yaşında oğlum 4 yaşında kızım 16 aylık kızım. Çok isterim 4 . Bebeğim olsun ama bakıyorum zaman zaman yetemiyorum.
Nerelerdesinnnnn canoooo özlettin kendiniiiiBen iki hamileliğimdede berbat durumdaydım en korktuğum şey bulantılar doğumdan beter gelmişti bana 4 ay kabus gibiydi
Yok be yavrum ne helalliği valla bizde okul mokul düştük kendi derdimize hepimiz birbirimizin aklımdayız ondan eminim
Ne güzel anlatmışsınBenimkilerin yaşları 7 ve 6 ben bile zorlanıyorum
Zaman zaman bende sabırsız olabiliyorum
Rabbim kolaylıklar versin
Rabbim isteyen kimsenin kucağına boş bırakmasın
Bende sana hayranım bacımmm
Senden aldığım bir enerji var hissediyorum bunu içten içe
Sen bu dünyaya anne olmak için gelmişsin belli
Canım benim Allah senden ve burdaki arkadaşlarımdan razı olsun benimle dertleşip konuşuyorsunuz
Uzun uzun düşündüm içimde aşırı bir istek var yaşım 32
Ben kararımı verdim Rabbime sığınıyorum Rabbimden sağlıklı 1 evladım daha olsun istiyorum
Eşim diyorki bırak düşünme
Hayırlısı olsun diye bol bol dua et hayırlısı ise olur değil ise olmaz diyor
Hamile kalırsam Rabbim nasip ederse bende etrafıma kimseye söylemeyi düşünmüyorum hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum
Bu konuyla ilgili bundan sonra kimseyle konuşmama kararı aldım
Ben hissediyorum Bebeğim olursa herşey daha da güzel olacak gelen rızkıyla gelir
Rüyamda bile gördüm
Burdayım tesadüf bi bakem dedim gördümNerelerdesinnnnn canoooo özlettin kendiniiii
Kizzzz senin yaşın kaç bildiğim kadarıyla çok fazla değil senin yaşında 33 değil mi bende 32Ne güzel anlatmışsın
Anlatma zaten kimseye ben kimseye bişey anlatmadım valla neler duyabileceğimi bildiğim için
valla bebek olayı olursa karnım çıkana kadar söylemem heralde
ama kararsızlık beni yiyip bitiriyor sen kararını vermişsin ne güzel
Hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah
Bende Geçen Ay bu ay İçin kendimi çok motive etMiştim ama hem misafiri bahanne ettim kendine hem kafam karıştı ve içimden hiç bişey yapasım gelmedi ne ovu testi ne takvim ne yum tarihi falan falan..
Zaten düşünüp odaklanmak yerine salSak yaradan kaldırabileceğimiz bir yükse verir değilse vermez benim tek acelem yaş senin öyle bir durumun yok rahat ol bacım
Gelecek aya bakalım her zamanki gibi son cümleMiz hayırlısı
Benim de kararsızlık beynimi kemirdi resmen nedense büyük korku var hayyy Allah'ımNe güzel anlatmışsın
Anlatma zaten kimseye ben kimseye bişey anlatmadım valla neler duyabileceğimi bildiğim için
valla bebek olayı olursa karnım çıkana kadar söylemem heralde
ama kararsızlık beni yiyip bitiriyor sen kararını vermişsin ne güzel
Hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah
Bende Geçen Ay bu ay İçin kendimi çok motive etMiştim ama hem misafiri bahanne ettim kendine hem kafam karıştı ve içimden hiç bişey yapasım gelmedi ne ovu testi ne takvim ne yum tarihi falan falan..
Zaten düşünüp odaklanmak yerine salSak yaradan kaldırabileceğimiz bir yükse verir değilse vermez benim tek acelem yaş senin öyle bir durumun yok rahat ol bacım
Gelecek aya bakalım her zamanki gibi son cümleMiz hayırlısı
Canım hatırlayamadım ama hoşgeldin, kaç aydır deniyorsun?Kızlaaarsagliklihayat M momteacher beni hatırlar mısınız bilmem ama adınızı görünce girdim topiğe görüyorum kiiii hamilesinizz İnanın çok sevindimmm hayırla kucağınıza alın sağlıkla geçirin inşallah. Bende uzak kalmıştım buralardan yine olmadı geri geldim sizi görünce dayanamadım❤❤
Aaaa aşk olsun dermişimCanım hatırlayamadım ama hoşgeldin, kaç aydır deniyorsun?
34 cano 35 ve sonrası riskli gebelikler sayılıyoRya acele konusu oradan yaniKizzzz senin yaşın kaç bildiğim kadarıyla çok fazla değil senin yaşında 33 değil mi bende 32
Belli sende çok istiyorsunolur inşallah
Ben anlamam beraber hamile kalıp beraber doğuracaktık
Hem ben çevremde duyuyorum sonradan olan bebekler çok ama çok tatlı oluyormuş
Canooo anlamadım son demişsin ne son ?
Gözün aydın ve geçmiş olsun duymdım hiç böyle bişey sıkıntı yaratmaz umarımMerhaba hanımlar bugün kontrollüm vardı hersey yolunda kalp atışı olan sağlıklı bi bebeğe hamileyim ama doktor kist var dedi ve kistin patlama ihtimali varmış başına böyle bişey gelen varmı
Saol canım inşallah bi sorun olmazGözün aydın ve geçmiş olsun duymdım hiç böyle bişey sıkıntı yaratmaz umarım
Canım ilk defa duyuyorum böyle bir şeyMerhaba hanımlar bugün kontrollüm vardı hersey yolunda kalp atışı olan sağlıklı bi bebeğe hamileyim ama doktor kist var dedi ve kistin patlama ihtimali varmış başına böyle bişey gelen varmı
Umarım inşallah bişey olmazCanım ilk defa duyuyorum böyle bir şey
İnşallah birşey olmaz saglikla kucağına alırsın bebeğini
Benimkilerin yaşları 7 ve 6 ben bile zorlanıyorum
Zaman zaman bende sabırsız olabiliyorum
Rabbim kolaylıklar versin
Rabbim isteyen kimsenin kucağına boş bırakmasın
Bende sana hayranım bacımmm
Senden aldığım bir enerji var hissediyorum bunu içten içe
Sen bu dünyaya anne olmak için gelmişsin belli
Canım benim Allah senden ve burdaki arkadaşlarımdan razı olsun benimle dertleşip konuşuyorsunuz
Uzun uzun düşündüm içimde aşırı bir istek var yaşım 32
Ben kararımı verdim Rabbime sığınıyorum Rabbimden sağlıklı 1 evladım daha olsun istiyorum
Eşim diyorki bırak düşünme
Hayırlısı olsun diye bol bol dua et hayırlısı ise olur değil ise olmaz diyor
Hamile kalırsam Rabbim nasip ederse bende etrafıma kimseye söylemeyi düşünmüyorum hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum
Bu konuyla ilgili bundan sonra kimseyle konuşmama kararı aldım
Ben hissediyorum Bebeğim olursa herşey daha da güzel olacak gelen rızkıyla gelir
Rüyamda bile gördüm
Benimde bilgim yok. Allah korusun sana bağışlasın yavrunu. Doktorum ne gibi tavsiyelerde bulundu peki bi tedavisi varmı ?Umarım inşallah bişey olmaz
Her kontrolde takip edecez dedi sadeceBenimde bilgim yok. Allah korusun sana bağışlasın yavrunu. Doktorum ne gibi tavsiyelerde bulundu peki bi tedavisi varmı ?
Hadi bakalım bu başlık şanslı gelsin sana inşallah canımAaaa aşk olsun dermişimkz azzenin topikteydik onun öncesinde her ay topik değişiyordu filan. Ben 1 seneyi geçkin işte
siz bu başlığa geçmiştiniz işte ayrılmıştık :))) benim hiç cocuğum yok olmadıda.. geçen gün gittim doktora femara başlattı haftaiçi kontrol var kontrol altında ilerlicez bu ay bakalımmHadi bakalım bu başlık şanslı gelsin sana inşallah canımDoktora kontrolw falan gittinmi bu 1 sene içinde?