Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün akşam kızım düştü. Burnu ezildi bildiğiniz yüzü gözü mosmor şuan. Nasıl üzgünüm anlatamam. Başım ağrıdı bütün gece kabus gibiydi. Allahım sen koru bütün yavrularımızı.

Kızlar dün akşam kızım düştü. Burnu ezildi bildiğiniz yüzü gözü mosmor şuan. Nasıl üzgünüm anlatamam. Başım ağrıdı bütün gece kabus gibiydi. Allahım sen koru bütün yavrularımızı.
Canım nasıl oldu kuzumm kıyamam
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm nasıl hissettiğini anlayabiliyrum bende yaşadım

Bakamıyorum suratına içim acıyor o kadar fena oldu yavrum :KK43:

Sas mraklandım şimdi ne gördün kız anlatsana
Düşündüğüm için de olabilir yani bilinç altı da
Doğum yapmışım kızım olmuş çok minnaktı beyazlı pembeli takım giydirmişim ağlıyor kucağıma alıyorum seviyorum 🥰🥰
Içimden diyorum ki ne güzel çocuklar büyümüştü rahatlamıştım tekrar büyütmek zor iş yani içimden geçiriyorum rüyamda düşünüyorum kucağımda bebegim
Yemin ederim kucağımda bana baktı dediki anne seni çok seviyorum bende ona dedim
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah

Hadi inşallah bakalım😍 hala düzelmedin mi canım bulantılardan mı kanama falanmı var?
Kuzum bulantılar biraz ilaçla hafifledi ama hala canım istediği gibi yemek yiyemiyorum o zaman yediklerim hemen ağzıma geliyo. Genelde açla tok arasıyım . Kanama da nadiren damla şeklinde oluyo arkası olmadığı için üstelemiyorum. Sen nasılsın cnm napıyon

Canım geçer inşallah rahatsız hissedersin tabi
Öyle bişey yaşamamıştım
Aksi bir durum yoksa hamileliktendir Hormonlar falan sebebiyle artıyor olabilir
inşallah cnmmm
Şu mide bulantısını en çok 3.de çektim ben. Allah yardımcın olsun . bencede kızın olacak . Kızlarda çok mide bulantısı yaşadım. Yada kızın olsun istediğim için öyle hissediyorum bilmiyorum. 🤗
ben de ilk defa bu hamilelikte yaşadım açıkcası diğerlerinde ne rahatmışım yeni anlıyorum 😅 inşallah hayırlısıyla cnm 🥰
Oyy kuzum benim yaa üzme kendini canım çocuklar boyle düşe kalka büyüyorlar geçer bir kaç güne inşallah. Rabbim şifa versin kuzucuğa. Nazar mı değdi noldu

Aynen öyle😁
Ne yapıyorsun canım iyimisin 😍
Çalışmalar nasıl gidiyor 😉
Kız ben nasıl yoğunum anlatamam canlı dersler ödev derken eve yetişemez oldum
Bizim bu ayy çalışmalarımız oldu 🙈ben yumurtlama gününü artık ağrılarımdan anlıyabiliyorum karnım şişiyor kasıklarım nasıl ağrıyor bacaklarıma vuruyor birde hep aynı güne denk geliyor o yüzden olayyy çözüldü yanii🤪🤪
Bizde değerlendirdik bu günleri reglime 5 gün var bakalım ne olacak 🥰🥰
Bizde dersler bağlantılar boğuşuyoruz valla😄
Eylül ayını 0 çalışmayLa kapattık 😛
Şu an regliyim
Ekim ayı içinde kafam acayip çorba ilk başlardaki istek hiç yok hatta şu an iş bulup çalışsam daha mutlu olcam sanki ☹
İş başvuruları yapmayabile başladım
sen benim gibi değilsin canım çok istiyorsun inşallah olur Sen haber verince kalkıp göbek atcam kıııız😂
Ben iyice akıŞına bıraktım😏
Eşim sıgarayı bırakmak için ilaç kullanmaya başladı İlaç kullanmak olumsuz etkiliyor malum
baya tıkanıyordu artık Nefes alırken zorlanıyordu
ben zaten nefret ederim sigaradan iyi oldu
Anlıycan durumlar böyle ama özellikle korunsak mı artık diye düşünmedim hiç belki öylede olabilir bakalım artık hayırlısı:KK31:

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım
Üç çocuk olunca milletin daha bi gözü kalıyor Allah nazarlardan korusun nazar mı değiyor bu çocuukkaaa yaaa kıyamam ☹️

Kuzum bulantılar biraz ilaçla hafifledi ama hala canım istediği gibi yemek yiyemiyorum o zaman yediklerim hemen ağzıma geliyo. Genelde açla tok arasıyım . Kanama da nadiren damla şeklinde oluyo arkası olmadığı için üstelemiyorum. Sen nasılsın cnm napıyon
Çok şükür idare ediyorum canım, akıntım hala devam ediyor, sabah ciddi bulantılarım devam, sabahları canlı dersim de olduğu için çok kötü oluyorum, öğlenden snra anca kendime geliyorum, çok şükür buna da, ciddi bi sıkıntımız olmasın da gerisine katlanırız🙏🏻 10una ayrıntılı ultrason randevusu aldık, meraklıyım, hareketlenme de başladı ufak ufak hissediyorum çok şükür bugünümüze🙏🏻 Allah evlatlarımıza sağlıksıhhat versin

Çok şükür idare ediyorum canım, akıntım hala devam ediyor, sabah ciddi bulantılarım devam, sabahları canlı dersim de olduğu için çok kötü oluyorum, öğlenden snra anca kendime geliyorum, çok şükür buna da, ciddi bi sıkıntımız olmasın da gerisine katlanırız🙏🏻 10una ayrıntılı ultrason randevusu aldık, meraklıyım, hareketlenme de başladı ufak ufak hissediyorum çok şükür bugünümüze🙏🏻 Allah evlatlarımıza sağlıksıhhat versin
Ayy hareketlendi demek artık maşallah yaa canım yarısı bitti diyelim senin 19 hafta olmuş 🤩 sen bulantı ilacı kullanıyor musun peki. Bende haftaya giderim heralde idrar enfeksiyonu oldum galiba tahlil vermem gerek. Üşütmeye başladım şimdiden 🙈

Ayy hareketlendi demek artık maşallah yaa canım yarısı bitti diyelim senin 19 hafta olmuş 🤩 sen bulantı ilacı kullanıyor musun peki. Bende haftaya giderim heralde idrar enfeksiyonu oldum galiba tahlil vermem gerek. Üşütmeye başladım şimdiden 🙈
Bulantı ilacı hiç kullanmadım canım, önceki hamileliğimde daha kötüydüm onda da kullanmamıştım, ne biliyim ne de olsa ilaç diye düşünüyorum 🤔 benimde çok akıntım oluyor ama enfeksiyon olsa kaşıntı falan filanda oluyormuş, sadece akıntı olunca idare ediyorum sürekli çamaşır değiştirerek, kontrole gidince sölicem doktoruma. Sen de ihmal etme canım idrar yolları enfeksiyonu önemli çünkü.havalar da bi değişik valla bi sıcaklıyoruz bi üşüyoruz😅

sagliklihayat sagliklihayat Kızlar aynen öyle nazar olduğunu gördüm. Rabbim korusun her türlü nazardan kazadan.
N Nazlim0634 ruyan hayalin gerçek olsun inşallah . Büyük kızım canım 4 yaşında.
N neyb senin içinde ne hayırlısı olsun. İşiniz rast gitsin.
M momteacher hala bulantı devam demek. Ayyy bu nasıl birşey benim aklıma geliyor soğuma kadar hatta kusup öyle doğum yapmıştım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

sagliklihayat sagliklihayat Kızlar aynen öyle nazar olduğunu gördüm. Rabbim korusun her türlü nazardan kazadan.
M momteacher hala bulantı devam demek. Ayyy bu nasıl birşey benim aklıma geliyor soğuma kadar hatta kusup öyle doğum yapmıştım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Valla devam canım benim öncekinde de doğuma kadar sürdü bu kezde sürecek gibi duruyor 😫 aman bebişler sağlıklı olsun da 9ay idare ederiz

Canımın içi kuzun iyidir inşallah benim yerime öp olur mu?
Canım benim reglim cuma günü
2 gündür kasiklarim ve karnım sanki yırtılacak gibiydi gece de vardı sanki içinden birisi kesiyor nasıl anlatacağımı tarif edeceğimi bilemedim ama kramp değil sadece
Aşağı eğilince kasıklarıma kramp giriyor göbeğim sizliyor
Regli olacağım ya ondan her ay farklı ağrı ağrı

Yada benim psikolojik :cry:
Benim bu ağrılarımın altında gebelik yoksa kesin bende başka birşey var doktora görünmem lazım pandemi de nasıl olacaksa🙄🙄

Anladım cnım ben ilaç olmadan yapamıyorum su an kaç kez oturup ağladım kötü oldum bulantıdan. İlaç az da olsa hafifletti. İdare edebiliyorsan iyi tabiki kimyasal hep sonuç olarak cnm. Amin şükür her günümüze 🥰

Canım biliyormusun Bismillahillezi duası var onu sabah akşam 3 kere okumak cok iyi geliyo nazara belaya kazaya

X