- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.061
Kızlar noluyor ya bu ne kararsızlık. Baştaki o hevesiniz nereye gitti bakem.Bende özledim canım arkadaşım
Eşimle konuştum biraz o benden de kararsızOyyyyy oyyy
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Aslında en zoru neymiş biliyormusun kararsızlık sürekli düşünmekte de iyi değil
Kızle boluyoryoruluyor
insan
Gönül istiyor evet ama herşey gözümü korkutuyor bazen düşünürken mantığım almıyor 3.çocuğu korkuyorum
Ama çokta istiyorum
Ben kafayı yemişim
Kaset test adet gecikme oldugunda net sonuç veriyor. İlaclı tedavi yani çatlatma iğnesi falan kullamadıysanız tebrik ederim yüzde 90 hamilesinizGünüm geçti erken gebelik testinden yaptım çıktı ama diğer kaset testte çıkmadı neden
Aa gerçektenmi 3 çocuğum oluyorKaset test adet gecikme oldugunda net sonuç veriyor. İlaclı tedavi yani çatlatma iğnesi falan kullamadıysanız tebrik ederim yüzde 90 hamilesinizRabbim bizede nasip etsin inşallah
Amin Rabbim isteyen herkeze versin INŞALLAHMerhaba hanımlar bende ikinci cocugu isteyenlerdenim. Oğlum 8yasında.ilk denemede tuttutduksonra dedim güzelce büyüteyim 3 yasına girdiğinde yasda 30 olunca dedik bi kardes daha yapalım sandıkki ilk cocuğum oldugundaki gibi ilk denemede tutar ama nerdeee sonra muayeneler pcos oldugumu öğrenmem. klomen yumurta takibi catlatma iğnesi kaç kere yaptırdık hatırlamıyorum bile. arada ruhsal bitkinlik yasayıp ara vermeler 1 asılama kimyasal düşük yasama falan derken 5. Yıla girdik. Artık oğlumun sürekli kardes istemesi dualar etmesi yüregimi acıtıyor. Tekrar basladık tedaviye 2.asılamamı oldum 7 eylülde beklemedeyim kan tahlili21inde. Rabbim dileyen isteyen herkese ve banada nasip etsin tekrardan o duyguyu yasamayı
Tebrikler canım diğer testler ancak adetin geçince net çıkarıyor, erken gebelik testinde çıkmış varYardımcı olursanız sevinirimEki Görüntüle 2689541
Ayyy canım benim senide özledimKızlar noluyor ya bu ne kararsızlık. Baştaki o hevesiniz nereye gitti bakem.
kuzummm ben bulantıyla uğrasıyorum iyice arttı mahvetti beni
Canım herkes ne derse desin sen kendine bak maddiyat olarak ta güç kuvvet olarak ta yetebileceğini ancak sen bilirsin. İlerde belki istesen bile olmayacak yasa geleceğiz. O zaman etrafındakilerde yanında olmayacak kuzum. O yüzden iyi düşün tabiki her günümüz güllük gülistanlık olmaz bunu göze aldık zaten Rabbim kolaylığını elbet bir yerden verir.Ayyy canım benim senide özledim
Kuzum ben bazı olumsuzluklar yaşayınca tereddütte kaldım acaba mı diyorum
İçimde istek yok diyemem zaten olmasa hemen vazgeçerim düşünmem bile
İstiyorum bir taraftan da korkuyorum ve endişeleniyorum
Nedenine gelince anlatayım sen bana akıl ver
Geçen gün kız kardeşim geldi ben kışlıklarla uğraşıyordum oğlumun dersi vardı kendisi yapabilir ama yapmak istemiyor beni bekledi ortalıkta Allah versin nasıldı yetişemedim tabiki haliyle ben delirdim
Yalvardım resmen ama nafile
Tabiki kardeşim oğlumun bensiz bu kadar zor ders çalışmasını fırsat bilip hemen lafları yapıştırdı (bunlarla zor uğraşıyorsun içindeki çocuk isteği neden çökmek mi istiyorsun eniştem desen zaten yardım etmez dedi bir oğlum bir kızın var şu zamanda 3 çocuk birdaha düşün...)daha neler neler
Bu 1.siydi gelelim 2.ne bu ay biraz sıkıştık kayinvalidemgil sağolsun yardimci oldular oda fırsat bilip hemen lafları soktu (bak kızım geçim bu zamanda ne kadar zor görüyorsun değilmi aman aman dikkat et hamile filan kalirsin bu devirde çocuk büyütmek çok zor...)
Gelelim 3.süne komşum doğum yapali 9 ay oldu eşinide koronadan dolayı işten çıkardılar yeni girdi işe geçen gün konuştuk çok perişan olmuşlar halada öyle onunda kayınvalidesi yardım etti oda dedi(aman dikkat et 1kızın 1 oğlun var çok zor çocuklar hastalansa götürecek bir araba bile yok millet özele götürüyor biz ne yapacağız ...)aslında haklı olanı bazen dinlemek lazım istişare yapmak lazım
Ohhhh beee anlatacak çok şey varmış
Canım uzun oldu hakkını helâl et
Canım benim bulantilarin geçer insllah en kısa zamandakuzummm ben bulantıyla uğrasıyorum iyice arttı mahvetti beniyerlerde sürünüyorum evde gece uyurken bile ağzıma geliyo içtiğim su bile olsa. Doktora gidip ilaç isticem. Sen nasılsın cnm kv cok kalacakmı
Canım herkes ne derse desin sen kendine bak maddiyat olarak ta güç kuvvet olarak ta yetebileceğini ancak sen bilirsin. İlerde belki istesen bile olmayacak yasa geleceğiz. O zaman etrafındakilerde yanında olmayacak kuzum. O yüzden iyi düşün tabiki her günümüz güllük gülistanlık olmaz bunu göze aldık zaten Rabbim kolaylığını elbet bir yerden verir.
Aminnnn insallah canımAmin Rabbim isteyen herkeze versin INŞALLAH
Allah kolaylık versin canım bulantılar kötü oluyor bide bakan birisi olmazsa daha zordur çocuklar da var seninkuzummm ben bulantıyla uğrasıyorum iyice arttı mahvetti beniyerlerde sürünüyorum evde gece uyurken bile ağzıma geliyo içtiğim su bile olsa. Doktora gidip ilaç isticem. Sen nasılsın cnm kv cok kalacakmı
Canım herkes ne derse desin sen kendine bak maddiyat olarak ta güç kuvvet olarak ta yetebileceğini ancak sen bilirsin. İlerde belki istesen bile olmayacak yasa geleceğiz. O zaman etrafındakilerde yanında olmayacak kuzum. O yüzden iyi düşün tabiki her günümüz güllük gülistanlık olmaz bunu göze aldık zaten Rabbim kolaylığını elbet bir yerden verir.
İyi yapıyorsun canım azcık bile olsa çıkmak iyi geliyorNapayım çoluk çocuk şükürler olsun. Sen nasılsın havalar serinledi mis gibi. Çıkıyoruz bahçeye geçiyor günler okullar için heyecanlıyız , bakalım 21 eylül ve sonrası nasıl gececek .
Valla öyle olduk kızKızlar noluyor ya bu ne kararsızlık. Baştaki o hevesiniz nereye gitti bakem.
Hayırlı olsun maşallahYardımcı olursanız sevinirimEki Görüntüle 2689541
Üfff Allah yardımcın olsunAyyy canım benim senide özledim
Kuzum ben bazı olumsuzluklar yaşayınca tereddütte kaldım acaba mı diyorum
İçimde istek yok diyemem zaten olmasa hemen vazgeçerim düşünmem bile
İstiyorum bir taraftan da korkuyorum ve endişeleniyorum
Nedenine gelince anlatayım sen bana akıl ver
Geçen gün kız kardeşim geldi ben kışlıklarla uğraşıyordum oğlumun dersi vardı kendisi yapabilir ama yapmak istemiyor beni bekledi ortalıkta Allah versin nasıldı yetişemedim tabiki haliyle ben delirdim
Yalvardım resmen ama nafile
Tabiki kardeşim oğlumun bensiz bu kadar zor ders çalışmasını fırsat bilip hemen lafları yapıştırdı (bunlarla zor uğraşıyorsun içindeki çocuk isteği neden çökmek mi istiyorsun eniştem desen zaten yardım etmez dedi bir oğlum bir kızın var şu zamanda 3 çocuk birdaha düşün...)daha neler neler
Bu 1.siydi gelelim 2.ne bu ay biraz sıkıştık kayinvalidemgil sağolsun yardimci oldular oda fırsat bilip hemen lafları soktu (bak kızım geçim bu zamanda ne kadar zor görüyorsun değilmi aman aman dikkat et hamile filan kalirsin bu devirde çocuk büyütmek çok zor...)
Gelelim 3.süne komşum doğum yapali 9 ay oldu eşinide koronadan dolayı işten çıkardılar yeni girdi işe geçen gün konuştuk çok perişan olmuşlar halada öyle onunda kayınvalidesi yardım etti oda dedi(aman dikkat et 1kızın 1 oğlun var çok zor çocuklar hastalansa götürecek bir araba bile yok millet özele götürüyor biz ne yapacağız ...)aslında haklı olanı bazen dinlemek lazım istişare yapmak lazım
Ohhhh beee anlatacak çok şey varmış
Canım uzun oldu hakkını helâl et
Ah kıyamam ya çok kötü şu bulantı işi yakuzummm ben bulantıyla uğrasıyorum iyice arttı mahvetti beniyerlerde sürünüyorum evde gece uyurken bile ağzıma geliyo içtiğim su bile olsa. Doktora gidip ilaç isticem. Sen nasılsın cnm kv cok kalacakmı
sağol kuzum inşallah geçer en kısa zamanda. Maalesef oyle insanlarda bak ben haklı çıktım demek için bekliyorlar. Ama inşallah biz oyle olmayız iyi ki olmuş iyi ki doğurmuşum oh be derizCanım benim bulantilarin geçer insllah en kısa zamanda
Haklısın canım Rabbim kolaylık verir.
Zaten Rabbime olan güvencimden dolayı istiyorum yoksa hiç cesaret edemem ☺
Benim korkum birşey olduğunda başıma kakmaları biz söylemiştik sen dinlemedin demeleri
Herkes gördüğünü söylüyor aslında beni perişan olmasın diye konuşuyorlar farkındayım ben etkilenmem normalde ama haklı oldukları için düşünüyorum
Düşündükçe de zor bir hâl alıyor
Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Allah kolaylık versin canım bulantılar kötü oluyor bide bakan birisi olmazsa daha zordur çocuklar da var seninbenim bulantılarım iice azaldı çok şükür
benim diğer gebeliklerde olmamıştı canım. Bulantı başlıyor ne yapsam geçmiyor yerlerde sürünüyorum o derece biraz da zayıfladım yiyemiyorum rahatsızlıktan artık ilaca başlıyorum inşallah faydası olur. Sen gaz gerekince soyle de ben sana arada verem canım. Hakkınızı helal edin valla kızlar cok giremiyorum halinizi hatrınızı soramıyorum ama hep aklkmdasınızAh kıyamam ya çok kötü şu bulantı işi ya
Bulantısı olmayan gebeler ne şanslı beee
Senin gaz vermeni özlemişiz
Canım inşallah kızın olur benimde kızda farklıydı bulantı vardı oğlumda yaşamadım bulantısağol kuzum inşallah geçer en kısa zamanda. Maalesef oyle insanlarda bak ben haklı çıktım demek için bekliyorlar. Ama inşallah biz oyle olmayız iyi ki olmuş iyi ki doğurmuşum oh be deriz
benim diğer gebeliklerde olmamıştı canım. Bulantı başlıyor ne yapsam geçmiyor yerlerde sürünüyorum o derece biraz da zayıfladım yiyemiyorum rahatsızlıktan artık ilaca başlıyorum inşallah faydası olur. Sen gaz gerekince soyle de ben sana arada verem canım. Hakkınızı helal edin valla kızlar cok giremiyorum halinizi hatrınızı soramıyorum ama hep aklkmdasınız