Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol kuzum inşallah geçer en kısa zamanda. Maalesef oyle insanlarda bak ben haklı çıktım demek için bekliyorlar. Ama inşallah biz oyle olmayız iyi ki olmuş iyi ki doğurmuşum oh be deriz 🥰😀

benim diğer gebeliklerde olmamıştı canım. Bulantı başlıyor ne yapsam geçmiyor yerlerde sürünüyorum o derece biraz da zayıfladım yiyemiyorum rahatsızlıktan artık ilaca başlıyorum inşallah faydası olur. Sen gaz gerekince soyle de ben sana arada verem canım. Hakkınızı helal edin valla kızlar cok giremiyorum halinizi hatrınızı soramıyorum ama hep aklkmdasınız 😔
Ben iki hamileliğimdede berbat durumdaydım en korktuğum şey bulantılar doğumdan beter gelmişti bana 4 ay kabus gibiydi
Yok be yavrum ne helalliği valla bizde okul mokul düştük kendi derdimize hepimiz birbirimizin aklımdayız ondan eminim💜

Ayyy canım benim senide özledim😍
Kuzum ben bazı olumsuzluklar yaşayınca tereddütte kaldım acaba mı diyorum
İçimde istek yok diyemem zaten olmasa hemen vazgeçerim düşünmem bile 🤔
İstiyorum bir taraftan da korkuyorum ve endişeleniyorum
Nedenine gelince anlatayım sen bana akıl ver
Geçen gün kız kardeşim geldi ben kışlıklarla uğraşıyordum oğlumun dersi vardı kendisi yapabilir ama yapmak istemiyor beni bekledi ortalıkta Allah versin nasıldı yetişemedim tabiki haliyle ben delirdim😭
Yalvardım resmen ama nafile
Tabiki kardeşim oğlumun bensiz bu kadar zor ders çalışmasını fırsat bilip hemen lafları yapıştırdı (bunlarla zor uğraşıyorsun içindeki çocuk isteği neden çökmek mi istiyorsun eniştem desen zaten yardım etmez dedi bir oğlum bir kızın var şu zamanda 3 çocuk birdaha düşün...)daha neler neler
Bu 1.siydi gelelim 2.ne bu ay biraz sıkıştık kayinvalidemgil sağolsun yardimci oldular oda fırsat bilip hemen lafları soktu (bak kızım geçim bu zamanda ne kadar zor görüyorsun değilmi aman aman dikkat et hamile filan kalirsin bu devirde çocuk büyütmek çok zor...)
Gelelim 3.süne komşum doğum yapali 9 ay oldu eşinide koronadan dolayı işten çıkardılar yeni girdi işe geçen gün konuştuk çok perişan olmuşlar halada öyle onunda kayınvalidesi yardım etti oda dedi(aman dikkat et 1kızın 1 oğlun var çok zor çocuklar hastalansa götürecek bir araba bile yok millet özele götürüyor biz ne yapacağız ...)aslında haklı olanı bazen dinlemek lazım istişare yapmak lazım
Ohhhh beee anlatacak çok şey varmış
Canım uzun oldu hakkını helâl et 🤗

Canım benim başkasından bu kadar etkilenme. Çocuklar kolay kolay ders çalışmıyor kaçıncı sınıf .?
Okullar kapalı çocuk napsın konsantre olmak kolay değil .
Başkasının işsizlik Vs sıkıntısını düşünüp olumsuz enerjiyi kendi üstüne çekme. Herkesin hayatı farklı dua ederiz sıkıntısı olan kardeşlerimiz için. Ama kendini olası olumsuz durumlara hazırlamak beklemek demek. Olumsuzu beklemek düşünmek eziyet insana. Bizler imanlı inançlı tevekkül ile herşeyin üstesinden gelecek güce sahibiz. Ve her zaman iyiyi güzeli çağıran kullarız.
Mesela benim ablam benden çok iyi yardımcu olan bir eşi hayatı var. Korkuyor 3.için haklı sebepleri var. Gurbette ve birsürü şeyler.
Onada 3.bebeğimde yorum yapıp sohbete girmemiştim. Babam doğum yaptığım gece öğrendi 3 . bebeğimi ve daha nice kişiler
Saklama sebebim olumsuz yorumlarıydı. İster istemez moralim bozuluyordu. Kendilerine göre elbette haklılar ,benim kararlarımı eşim bile anlamazken onlar nasıl anlasın
Sen kendi içine sor eğer evet diyorsa durma. Yok gerçekten kararsız isen sonradan pişman olmaktan iyidir vazgeçmen
İnsanın kendine faydası olur başkasının değil.
Oğlunun başkası varken ders yapmasıda mucize olurdu. Size misafir gelse ve sen ders yapmak zorunda olsan nasıl kötü hissedersin değilmi ?

İş mevusunda ülkede memur kadrolu olanlar hariç birçok sektör sekteye uğradı. Rabbim hepimize sağlık afiyet hzur bereket versin.

Merhaba hanımlar daha önce de yazmıştım buraya bende 2. Çocuğu istiyorum diye. İlk yavrum 5 yaşına girecek daha sonrasında 2 kaybım var. Genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım sonucu çıkmış bu hafta doktora gidip görüşücez. Sonrasında çalışmalara başlıcam inşallah duanızda beni de unutmayın ☺️

Merhaba hanımlar daha önce de yazmıştım buraya bende 2. Çocuğu istiyorum diye. İlk yavrum 5 yaşına girecek daha sonrasında 2 kaybım var. Genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım sonucu çıkmış bu hafta doktora gidip görüşücez. Sonrasında çalışmalara başlıcam inşallah duanızda beni de unutmayın ☺️
Çok geçmiş gitmiş olsun tekrar sağlıklı yavrun olur kucaklamak nasip olur inşallah.

Ben iki hamileliğimdede berbat durumdaydım en korktuğum şey bulantılar doğumdan beter gelmişti bana 4 ay kabus gibiydi
Yok be yavrum ne helalliği valla bizde okul mokul düştük kendi derdimize hepimiz birbirimizin aklımdayız ondan eminim💜
Nasılsın yavrum.
Ben deli gibi sinirliyim bugun. Kendimi görmek istemiyorum o kadar haksızım :KK43:

bende düsünmeyenlerdendim hamileliğim cok zor 6ay bulantı kusma sonra dayanılmaz bacak agrıları ama deli bi cesaretle suan oglum 3 aylık sandıgımdan daha güzel hersey

Çok geçmiş gitmiş olsun tekrar sağlıklı yavrun olur kucaklamak nasip olur inşallah.
Benimde 2 kaybım var sonra genetik test yaptırdık kanunisultaneğitimvearaştırmada. Hiçbişey çıkmadı. Elhamdülillah sonra kucağıma aldım 3 . Hamileliğimde Benim ilklerdİ kayıplarım.

bende düsünmeyenlerdendim hamileliğim cok zor 6ay bulantı kusma sonra dayanılmaz bacak agrıları ama deli bi cesaretle suan oglum 3 aylık sandıgımdan daha güzel hersey
Yavrum çok küçük minnak bir bebeğin var o iki yaşına gelsin hiç durma

Ayy evet bulanıyo dediklerinde ne kadar olabilir ki der anlamazdım yaşamadığım için 🙈 inşallah sen bir daha yasamazsın kız
sagliklihayat sagliklihayat canım benim çok fena bir durum mide bulantısı. Benim kızlarda çok daha baskındı bulantılar. Limonlu su nane koklamak Zencefilli şeker. Bunlar iyi gelir inşallah dene istersen.
bende kız hissediyorum canım aslında ama su an sağlıktan Baska bisey düşünemiyorum kuzum 😅 bir zencefilli sekeri denemedim heralde denerim onu da

Canım benim başkasından bu kadar etkilenme. Çocuklar kolay kolay ders çalışmıyor kaçıncı sınıf .?
Okullar kapalı çocuk napsın konsantre olmak kolay değil .
Başkasının işsizlik Vs sıkıntısını düşünüp olumsuz enerjiyi kendi üstüne çekme. Herkesin hayatı farklı dua ederiz sıkıntısı olan kardeşlerimiz için. Ama kendini olası olumsuz durumlara hazırlamak beklemek demek. Olumsuzu beklemek düşünmek eziyet insana. Bizler imanlı inançlı tevekkül ile herşeyin üstesinden gelecek güce sahibiz. Ve her zaman iyiyi güzeli çağıran kullarız.
Mesela benim ablam benden çok iyi yardımcu olan bir eşi hayatı var. Korkuyor 3.için haklı sebepleri var. Gurbette ve birsürü şeyler.
Onada 3.bebeğimde yorum yapıp sohbete girmemiştim. Babam doğum yaptığım gece öğrendi 3 . bebeğimi ve daha nice kişiler
Saklama sebebim olumsuz yorumlarıydı. İster istemez moralim bozuluyordu. Kendilerine göre elbette haklılar ,benim kararlarımı eşim bile anlamazken onlar nasıl anlasın
Sen kendi içine sor eğer evet diyorsa durma. Yok gerçekten kararsız isen sonradan pişman olmaktan iyidir vazgeçmen
İnsanın kendine faydası olur başkasının değil.
Oğlunun başkası varken ders yapmasıda mucize olurdu. Size misafir gelse ve sen ders yapmak zorunda olsan nasıl kötü hissedersin değilmi ?

İş mevusunda ülkede memur kadrolu olanlar hariç birçok sektör sekteye uğradı. Rabbim hepimize sağlık afiyet hzur bereket versin.
Canım arkadaşım seni seviyorum 😘😘😘
Canım benim başkanının sıkıntısı yüzünden değil benim endişem
Bizim işler de sallantı da malesef 😔

Aslında komşum konuşurken benim durumuma düşme demek istedi biliyor çünkü içimizi birazda samimiyiz

Aslında Bende kimseyi dinlemem bakarım kendime bildiğimi okurum ama korkularımın ve endişelerim için haklı sebeblerim var benimde kendime göre
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Canım arkadaşım seni seviyorum 😘😘😘
Canım benim başkanının sıkıntısı yüzünden değil benim endişem
Bizim işler de sallantı da malesef 😔

Aslında komşum konuşurken benim durumuma düşme demek istedi biliyor çünkü içimizi birazda samimiyiz

Aslında Bende kimseyi dinlemem bakarım kendime bildiğimi okurum ama korkularımın ve endişelerim için haklı sebeblerim var benimde kendime göre
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Bende seni kız 😍😘
Evet haklısın dedim ya ,eğer ağır basan taraf ertelemek ise kararını ver. Bide bakmışsın meleğin seninle.
İnşallah hepimizin işleri ülkece rahatlar. Herkeste bir sıkıntı var.

Bende seni kız 😍😘
Evet haklısın dedim ya ,eğer ağır basan taraf ertelemek ise kararını ver. Bide bakmışsın meleğin seninle.
İnşallah hepimizin işleri ülkece rahatlar. Herkeste bir sıkıntı var.
Işte o kararı vermek çok zor 🙄
Aslında ben gönlüme söz geçiremiyorum:cry:Bir melegim daha olsun çok isterim ama şu durumlar karşısında ne kadar mantıklı onu da bilemiyorum
Ayyy düşünmekten yoruldum 😅😅
Rabbime sığındım hayırlısını versin inşallah bol bol dua ediyorum.

Eee senin geçsin artık neredeyse 20 haftalık olacaksın. Nasılsın hayat nasıl gidiyor
Hafifledi ama geçmiyor valla canım🤦🏻‍♀️ OĞlumda 9ay olmuştu🤷🏻‍♀️😅 bu sabah öğürmekten apartman uyandı dedik😜 artık progestanı bıraktım, kendi evime de geldim, yavaş yavaş işleniyorum, kış hazırlıkları falan, bi taraftanda canlı dersler falan uğraşıyorum meşguliyet 😁

oglum ikincim zaten 3yasında kızım var:KK200:
Allah bağışlasın. Benimkiler büyük çok zorlanıyorum , bendemi gariplik var sabırsızım :KK43:
7 yaşında oğlum 4 yaşında kızım 16 aylık kızım. Çok isterim 4 . Bebeğim olsun ama bakıyorum zaman zaman yetemiyorum.

X