Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar test yaptım sabah pozitif
Hala şoktayım Pazartesi doktora gideceğim o zamana kadar kimseye söylemeyeceğim Bir tek kızıma söyledim

Kizlar selam , testte pozitifi gördüm ama hala doktora gidemedim Yarın sabah gidecegim inşallah ama ilk muayene nasıl oluyordu sadece kan tahlili mi yapacak? Ultrason falan olmuyor değil mi

Of neden kvdeler sevilmez ya
Valla 2 günde beyin göç
Ne çenesi duruyor ne laf sokması
Kritik günlerimede geldi zaten
Aklı başında KVler çok ama bize numuneler denk geldi. Benimkiyle 1 saat yeter. Laf sokmaz ama ne denek isteidpinide anlamıyorum çoğu kez.Sana Allah yardım etsin.

Kızlar merhaba benim çatlamadan sonra 10. Günüm test yaptım negarif çıktı. Yumurtlamadan kaç gün sonra testiniz pozitif çıktı acaba

Kizlar selam , testte pozitifi gördüm ama hala doktora gidemedim Yarın sabah gidecegim inşallah ama ilk muayene nasıl oluyordu sadece kan tahlili mi yapacak? Ultrason falan olmuyor değil mi
Cnm ilk Acilde fln kan versen yeterli beta hcg bakılır. Ben sonra bir daha kan vermedim direk 6 haftalık gittim hem kese hem kalp atısı duyduk şükür

Canım hemen doktora gitmene gerek yok, sağlık ocağında veya acilden kan tahlili yaptırıp kesinleştirebilirsin, şu süreçte braz ilerleyince doktora gidersin malum sürekli hastaneye gitmeye çekiniyor insan salgından dolayı

Canım benim aklımdasınız canlı derslerimiz başladı sürekli ders çalışıyoruz
Müsait olamadım Bir türlü
Seninde kayinvaliden gelmiş gözün aydın olsun
Biliyorsun biz bu ay korunduk reglimde 2gün önce başladı
Ama ben hala düşünüyorum doğru düzgün kafamı toparlayamıyorum
Senin dediğin gibi gel git benim kafam
Uzadıkça da kötü
İnsan düşündükçe zorlaşıyor dahada zorlaşıyor bence
Sürekli nasıl olacak nasıl edecek diye düşünüyorsun

Düşündükçe stres olursun canım rahat bırak kendini İnşallah hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsin nasibin

Kizlar selam,
Bugün ilk doktor kontrolüne gittim. Ultrasonla baktı 5 haftalık bir gebelik kesesi görünüyor , iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Folik asit ve aspirin başladı. Daha önceki hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullanmıştım ama şuan için gerek yok dedi.
Kizlar bu iğneden önceki hamileliklerinde kullanan var mı? Bir şeyler sormam lazım

Düşündükçe stres olursun canım rahat bırak kendini☺ İnşallah hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsin nasibin
Evet Canım aynen dediğin gibi oluyor düşündükçe iyice stres oldum ama şu da var beni düşündüren çok şeyler var benimki delilik herhalde
Hayat çok zor artık herşey farklı insanlar bile bir tuhaf olmuş
Evet düşünüyorum hemde çok fazla bazen hahhh tamam kararımı verdim diyorum
Bazen de yok yokkkk kararımı verdim olmasın diyorum
Rabbim yoluna koyar İnsllah Hakkımız da neyin hayırlı olduğunu bizler bilemiyoruz O en iyisini bilir
Bu arada senin kızın olacak çok sevindim canim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

AMin canım saolasın

Özledim yawww
Evet bendede durum aynı hemde 2 çocukla uzaktan eğitim vay halimize vaaayy
Yemin ederim yazdıklarının her kelimesine katılıyırum ve bende çok kararsızım kafam iyice allak bullak oldu
Bu ay bizimde geçti
kocayla takılmak yerine kaynanayla takılıyoz
Hayırlısı

Oy maşallah

Bende özledim canım arkadaşım
Eşimle konuştum biraz o benden de kararsız Oyyyyy oyyy
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Aslında en zoru neymiş biliyormusun kararsızlık sürekli düşünmekte de iyi değil yoruluyor insan
Gönül istiyor evet ama herşey gözümü korkutuyor bazen düşünürken mantığım almıyor 3.çocuğu korkuyorum
Ama çokta istiyorum
Ben kafayı yemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…