- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.001
Amin hosbuldumHadi hayirlisi olsun arkadaşım hoşgeldin
Hadi kalbine göre olsun canım benim inşallah bebeğin seninledirAmin hosbuldumOglum 2.5 yasinda ve dogdugundan beri esim hep korundu. Ilk defa agustos ayinda adet sonrasi korunmayarak ama geri cekilerek 2 kez iliski gereklesti. Yasadigim belirtiler ve hislerim hamile oldugumu dusunduruyor umarim bebis vardir
Insallah canim cok tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin az bir zaman kaldi bakalim merakla bekliyorumHadi kalbine göre olsun canım benim inşallah bebeğin seninledir
Canım ben öğretmenim,tabi bu korona sürecinde halkın nezdinde 5-6aydr yatarak maaş alıyoruz ya işte çalışmaya başladık diyimYe canım ye şifa olsun. Ne iş yapıyorsun bu arada hiç çalıştığını hatırlayamadım
Olur mu kuzum en güzel ve zor mesleklerden biri öğretmenlik bence. Ben diyorum yani su an okul açık olsaydı yarım gün bile olsa cocuklar giderdi hem onlara hem bana iyi gelirdiCanım ben öğretmenim,tabi bu korona sürecinde halkın nezdinde 5-6aydr yatarak maaş alıyoruz ya işte çalışmaya başladık diyim
Hayırlısı olsun inşallah ben 6 sene boyunca geri çekilme yoluyla korundumAmin hosbuldumOglum 2.5 yasinda ve dogdugundan beri esim hep korundu. Ilk defa agustos ayinda adet sonrasi korunmayarak ama geri cekilerek 2 kez iliski gereklesti. Yasadigim belirtiler ve hislerim hamile oldugumu dusunduruyor umarim bebis vardir
Bu isler sans isi sanirimHayırlısı olsun inşallah ben 6 sene boyunca geri çekilme yoluyla korundum
Bugun dayanamadim test yaptim sonuc negatif daha 5 gun var adetime erken oldugu icindir ya da gec dollenmedir insallah diyerek umudumu yitirmiyorumHadi kalbine göre olsun canım benim inşallah bebeğin seninledir
Herkes senin gibi düşünmüyor vallahi şu korona sürecinde tek göze batan biz olduk, sanki koronayı biz getrdik, tatili biz istedik gibiOlur mu kuzum en güzel ve zor mesleklerden biri öğretmenlik bence. Ben diyorum yani su an okul açık olsaydı yarım gün bile olsa cocuklar giderdi hem onlara hem bana iyi gelirdi
Gözün aydıııııın inşallah her şey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsınKizlar test yaptım sabah pozitif
Hala şoktayım Pazartesi doktora gideceğim o zamana kadar kimseye söylemeyeceğim Bir tek kızıma söyledim
Gözün aydın canımKizlar test yaptım sabah pozitif
Hala şoktayım Pazartesi doktora gideceğim o zamana kadar kimseye söylemeyeceğim Bir tek kızıma söyledim
Ay ne güzel maşallah maşallahKızlar biz kontrolden geldikKızımız geliyormuş inşallah sağlıcakla Herşey yolunda çok şükür
Aaa cok güzel haber canım cok sevindim yaa gözün aydın, hayırlı olsunKizlar test yaptım sabah pozitif
Canım daha yazacaktım, mesajını gördüm sonra uyumuşum daha yeni aydımKızlar biz kontrolden geldikKızımız geliyormuş inşallah sağlıcakla Herşey yolunda çok şükür
Amin canım saolAaa cok güzel haber canım cok sevindim yaa gözün aydın, hayırlı olsun
Canım daha yazacaktım, mesajını gördüm sonra uyumuşum daha yeni aydımAyy ne güzel cok sevindim gözün aydın seninde hayırlı sağlıklı bir evladın olur inşallah. Kız olmasına da ayrıca sevindim
Canım ben öğretmenim,tabi bu korona sürecinde halkın nezdinde 5-6aydr yatarak maaş alıyoruz ya işte çalışmaya başladık diyim
Gözün aydıııııın inşallah her şey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın
Gözün aydın canım
Aaa cok güzel haber canım cok sevindim yaa gözün aydın, hayırlı olsun
Canım daha yazacaktım, mesajını gördüm sonra uyumuşum daha yeni aydımAyy ne güzel cok sevindim gözün aydın seninde hayırlı sağlıklı bir evladın olur inşallah. Kız olmasına da ayrıca sevindim
Gözün aydın 2 .mi geliyor inşallah.Meslektaşız canım, branşın ne ?
darısı sana olsun kuzum bide N Nazlim0634 kuzumà olsun.Ay ne güzel maşallah maşallah