Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayirlisi olsun arkadaşım hoşgeldin
Amin hosbuldum Oglum 2.5 yasinda ve dogdugundan beri esim hep korundu. Ilk defa agustos ayinda adet sonrasi korunmayarak ama geri cekilerek 2 kez iliski gereklesti. Yasadigim belirtiler ve hislerim hamile oldugumu dusunduruyor umarim bebis vardir

Hadi kalbine göre olsun canım benim inşallah bebeğin seninledir

Canım ben öğretmenim,tabi bu korona sürecinde halkın nezdinde 5-6aydr yatarak maaş alıyoruz ya işte çalışmaya başladık diyim
Olur mu kuzum en güzel ve zor mesleklerden biri öğretmenlik bence. Ben diyorum yani su an okul açık olsaydı yarım gün bile olsa cocuklar giderdi hem onlara hem bana iyi gelirdi

Hayırlısı olsun inşallah ben 6 sene boyunca geri çekilme yoluyla korundum

Olur mu kuzum en güzel ve zor mesleklerden biri öğretmenlik bence. Ben diyorum yani su an okul açık olsaydı yarım gün bile olsa cocuklar giderdi hem onlara hem bana iyi gelirdi
Herkes senin gibi düşünmüyor vallahi şu korona sürecinde tek göze batan biz olduk, sanki koronayı biz getrdik, tatili biz istedik gibi Amaan boşver kendini bilmezlerin saçma sapan yorumları
Yarın doktora gidiyoruz bakalım cinsiyeti de öğreniriz inşallah artık oğluma da söledik bu sabah, tam tepki ölçemedik sevindimi noldu ara ara bahsediyoruz bakalım böle böle alışacak galiba, yarın onu da götürelim diyoruz ultrasonda görsün bakalım ne tepki verecek

Kizlar test yaptım sabah pozitif
Hala şoktayım Pazartesi doktora gideceğim o zamana kadar kimseye söylemeyeceğim Bir tek kızıma söyledim
Aaa cok güzel haber canım cok sevindim yaa gözün aydın, hayırlı olsun
Kızlar biz kontrolden geldik Kızımız geliyormuş inşallah sağlıcakla Herşey yolunda çok şükür
Canım daha yazacaktım, mesajını gördüm sonra uyumuşum daha yeni aydım Ayy ne güzel cok sevindim gözün aydın seninde hayırlı sağlıklı bir evladın olur inşallah. Kız olmasına da ayrıca sevindim

Amin canım saol

Canım ben öğretmenim,tabi bu korona sürecinde halkın nezdinde 5-6aydr yatarak maaş alıyoruz ya işte çalışmaya başladık diyim

Meslektaşız canım, branşın ne ?

Gözün aydıııııın inşallah her şey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın

Gözün aydın canım

Ay ne güzel maşallah maşallah
darısı sana olsun kuzum bide N Nazlim0634 kuzumà olsun.

Kızlar elhamdülillah bebeğim iki gündür gayet mutlu ve iyi uyuyor. Şunu farkettim büyük abdestinü yapınca o gün çok mutlu ve huzurlu.
Allahım daim olsun hep mutlu ve uykusu rahat olsun anasına yazık yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…