- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.021
Gözün aydın 2 .mi geliyor inşallah.
Evet canım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın 2 .mi geliyor inşallah.
Ayy inşallah ekimden sonra belli olur heralde iple çekiyorum valla günler geçmiyorM momteacher çoook güzel haber kızın olacak demek. Havalarda uçmuştum ben kızım olacağını öğrendiğimde.
Darısı sagliklihayat sana olsun. İki oğlanın üzerine bi kız balllolur. Tabiki sağlıkla hayırlısıyla.
Matematik canımMeslektaşız canım, branşın ne ?
EVet canım kız bebiş geliyor inşallahM momteacher çoook güzel haber kızın olacak demek. Havalarda uçmuştum ben kızım olacağını öğrendiğimde.
Darısı sagliklihayat sana olsun. İki oğlanın üzerine bi kız balllolur. Tabiki sağlıkla hayırlısıyla.
Umarım canoomdarısı sana olsun kuzum bide @Nazlim0634 kuzumà olsun.
Kızlar elhamdülillah bebeğim iki gündür gayet mutlu ve iyi uyuyor. Şunu farkettim büyük abdestinü yapınca o gün çok mutlu ve huzurlu.
Allahım daim olsun hep mutlu ve uykusu rahat olsun anasına yazık yoksa
Halla halla , kız KV gelince noluyoUmarım canoom
Şuan kayınvalidedeyiz onuda alıp bize geçcez 1 hafta 10 bizde ve benim malum günler heba olacak vardır bundada bir hayır
Umarım canoom
Şuan kayınvalidedeyiz onuda alıp bize geçcez 1 hafta 10 bizde ve benim malum günler heba olacak vardır bundada bir hayır
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelam hanımlar 2 oğlum var biri 11 diğeri 9 yasindalar şuan daha çok yeni hamileyim rabbim en iyisini bilendir herkse nasip etsin insallah
Ahaha koptum kız alemsinHalla halla , kız KV gelince noluyo
İzin vermiyormu
Ay ne biliyim ya rahatsız hissederimBoşver onu canım aynı odada yatacak değil ya sizinle
Merhaba Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah gonlunuzden gecer olur Ne zaman ogrendiniz acabaSelam hanımlar 2 oğlum var biri 11 diğeri 9 yasindalar şuan daha çok yeni hamileyim rabbim en iyisini bilendir herkse nasip etsin insallah
É yok yane yoksa engel ne. Rahatsızmı oluyorsun. Boşver ya kafana takmaAhaha koptum kız alemsin
Amin inşallah teşekkür ederimSağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin Allah razı olsun inşallah Ağustos un 25 inde öğrendimMerhaba Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah gonlunuzden gecer olur Ne zaman ogrendiniz acaba
Hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinAmin Allah razı olsun inşallah Ağustos un 25 inde öğrendim
Tebrik ediyorum inşallah saglikli ilerlesinKizlar test yaptım sabah pozitif
Hala şoktayım Pazartesi doktora gideceğim o zamana kadar kimseye söylemeyeceğim Bir tek kızıma söyledim
Amin ecmain insallahHayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
İzin mi vermiycek dedin ya bilse izin vermezÉ yok yane yoksa engel ne. Rahatsızmı oluyorsun. Boşver ya kafana takma