Ayyy canım benim senide özledim
Kuzum ben bazı olumsuzluklar yaşayınca tereddütte kaldım acaba mı diyorum
İçimde istek yok diyemem zaten olmasa hemen vazgeçerim düşünmem bile
İstiyorum bir taraftan da korkuyorum ve endişeleniyorum
Nedenine gelince anlatayım sen bana akıl ver
Geçen gün kız kardeşim geldi ben kışlıklarla uğraşıyordum oğlumun dersi vardı kendisi yapabilir ama yapmak istemiyor beni bekledi ortalıkta Allah versin nasıldı yetişemedim tabiki haliyle ben delirdim
Yalvardım resmen ama nafile
Tabiki kardeşim oğlumun bensiz bu kadar zor ders çalışmasını fırsat bilip hemen lafları yapıştırdı (bunlarla zor uğraşıyorsun içindeki çocuk isteği neden çökmek mi istiyorsun eniştem desen zaten yardım etmez dedi bir oğlum bir kızın var şu zamanda 3 çocuk birdaha düşün...)daha neler neler
Bu 1.siydi gelelim 2.ne bu ay biraz sıkıştık kayinvalidemgil sağolsun yardimci oldular oda fırsat bilip hemen lafları soktu (bak kızım geçim bu zamanda ne kadar zor görüyorsun değilmi aman aman dikkat et hamile filan kalirsin bu devirde çocuk büyütmek çok zor...)
Gelelim 3.süne komşum doğum yapali 9 ay oldu eşinide koronadan dolayı işten çıkardılar yeni girdi işe geçen gün konuştuk çok perişan olmuşlar halada öyle onunda kayınvalidesi yardım etti oda dedi(aman dikkat et 1kızın 1 oğlun var çok zor çocuklar hastalansa götürecek bir araba bile yok millet özele götürüyor biz ne yapacağız ...)aslında haklı olanı bazen dinlemek lazım istişare yapmak lazım
Ohhhh beee anlatacak çok şey varmış
Canım uzun oldu hakkını helâl et