Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağ salim varırsın inşallah gidince de güzel bir dinlen kuzum yolculuk seni yorar. Al al birseycik olmaz sonra verilir nasıl olsa bebiş iyi olsun yeter
Evet canım bende öle düşünüyorum bebişler sağlıklı olsun da Başlığımızda hamileler ne kadar çoğalmış maşallah ne güzel darısı isteyenlere bekleyenlere nasip olsun

Evet canım bende öle düşünüyorum bebişler sağlıklı olsun da Başlığımızda hamileler ne kadar çoğalmış maşallah ne güzel darısı isteyenlere bekleyenlere nasip olsun
amiinnnn kuzum isteyen herkese nasip olsun cinsiyeti gördünüz mü kız merak ettim
Selam kızlar nasılsınız sagliklihayat nasıl oldun
selam canım ben ilaçlara devam düşük riskim devm ediyor. Onun haricinde halsizlik uyku fln var galiba ilacın yan etkisi. Akşamları yemek yiyemiyorum tiksinme geliyo. Sen nasılsın bebiş nasıl bakalım

Hanımlar bende az bişey pco varmış doktorum klomen ve Matofin verdi bana 5 ağustosta bu yana kullandım hala adet olmadım geçen ay zaten 35 gün sonra falan hatta daha fazlaydı adet oldum adetim 6 ağustosta bitti. Klomen ide bitirdim her gece Matofin içiyorum 4 gün önce 2 gün üst üste karnımın tam altında adet ağrısı gibi ağrı oldu dedim adet oluyorum herhalde baktım olmadım test yaptım negatif çıktı cuma günü. Dün gece sağ kasığımda baya batma yaşadım yatamıyordum hatta o derece hatta dedim apandisit mi acaba diye geçti sonra. Bide 3 gündür Bi ateş basıyor bana anlatamam ölçüyorum ateşini 36.8 falan çıkıyor. Yarın tekrar test yapsam mı acaba diyorum benim gibi olanlar varmı acaba?

Bi gittiğmzde çok zıplıyordu iice baktı kız gibi dedi doktor, son gittğimzde de uyuyırdu yine göremedi ama bence kız dedi, bu haftaiçi tekrar gitcez bakalım artık kesinleşir inş memleketteki doktorum çok iyiydi ama artık görev yerimize döndük bu hafta gidip doğum yapacağım doktorla bi tanışayım diyorum bakalım

Kalabalık aile olmak için bolca vaktiniz var ne güzel ben şimdi üçüncüyü yapsam bir türlü eşimi dinleyip daha geç çocuk sahibi olsam başka türlü..
Erken evlenip erken anne olmanın en güzel yanı bu çocuklar ile büyüyorsun 26 yaşında 3.bebegime hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ayyy yerim onu maşallah hareketli demek kız halay mı çekiyor orada deseydin

Bu düşük riski bir an önce geçer rahatlarsin inşallah biz iyiyiz şükür akşam bulantılarım da artis oluyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum havada aşırı sıcak hayırlısıyla geçsin bu günler

Erken evlenip erken anne olmanın en güzel yanı bu çocuklar ile büyüyorsun 26 yaşında 3.bebegime hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin, şimdi bile enerjim yetmiyor bir beş sene sonra sil baştan daha zor ya hepten vazgeçerim ya da eşimi ikna ederim

Canlarım merhaba
Bugün adetin 26.gunu Bugün test alıp yarın sabah yapmayı düşünüyorum Ama aylardır adetten hemen önce gelen akıntı yine var o yüzden pek beklentim yok Hatta test yapmayıp adeti beklesem mi birkaç gün daha diye de düşünüyorum Bakalım

İnşallah cnm zaten en rahat zaman 2. Trimester diyorlar o olacak bizim ne güzel hem de kışa geliyo

Kızlar nasılsınız , ben giremiyorum pek gün geçtikçe yavrum daha fazla yapışıyor eteklerime
Namaz kılarken bile ya ayaklarımà ya secde yerine oturup ağlıyor. Yemek yaparken gene aynı. İhtiyaç hallerim alelacele. Velhasıl durumlar böyle
sagliklihayat kontrol ne zaman
N neyb N Nazlim0634 hu hu öpüyorum çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…