- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #3.941
Ben 31 yas cnm. Sanırım 17 yasımda aklım bir karış havadaydı cocuktum yaniSiz kaç yaşındasınız
Doğrudur ben erkenciyim birazBen 31 yas cnm. Sanırım 17 yasımda aklım bir karış havadaydı cocuktum yani
Evet vallahi Allah kısmet ederse 2.ciyi istiyoruz bakalımAyy ne benim gibi erken anne olmuşun bende kzıımı 19 da doğurdum
Ben 3.ye hamileyim rabbim sanada nasip etsinEvet vallahi Allah kısmet ederse 2.ciyi istiyoruz bakalım
Evet canım bende öle düşünüyorum bebişler sağlıklı olsun daSağ salim varırsın inşallah gidince de güzel bir dinlen kuzum yolculuk seni yorar. Al al birseycik olmazsonra verilir nasıl olsa bebiş iyi olsun yeter
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah darısı bizeeBen 3.ye hamileyim rabbim sanada nasip etsin ☺
Amiin canim insallahHayırlı olsun gözünaydın dua etmişsin bizlere allah kabul etsin inş.
Kalabalık aile olmak için bolca vaktiniz var ne güzelAyy ne benim gibi erken anne olmuşun bende kzıımı 19 da doğurdum
Altta 2 orta ve 1 azı çıktı diğeri de geçen gün patladı anca ama patlayana kadar biz patladık bir hafta boyunca.. Biraz onun da huysuzluğu var muhtemelen..Azı dişleri çıktı mı biz de bu ara fenalardayız..
amiinnnn kuzum isteyen herkese nasip olsunEvet canım bende öle düşünüyorum bebişler sağlıklı olsun daBaşlığımızda hamileler ne kadar çoğalmış maşallah ne güzel darısı isteyenlere bekleyenlere nasip olsun
selam canım ben ilaçlara devam düşük riskim devm ediyor. Onun haricinde halsizlik uyku fln var galiba ilacın yan etkisi. Akşamları yemek yiyemiyorum tiksinme geliyo. Sen nasılsın bebiş nasıl bakalım
Bi gittiğmzde çok zıplıyordu iice baktı kız gibi dedi doktor, son gittğimzde de uyuyırdu yine göremedi ama bence kız dedi, bu haftaiçi tekrar gitcez bakalım artık kesinleşir inşamiinnnn kuzum isteyen herkese nasip olsuncinsiyeti gördünüz mü kız merak ettim
selam canım ben ilaçlara devam düşük riskim devm ediyor. Onun haricinde halsizlik uyku fln var galiba ilacın yan etkisi. Akşamları yemek yiyemiyorum tiksinme geliyo. Sen nasılsın bebiş nasıl bakalım
Erken evlenip erken anne olmanın en güzel yanı bu çocuklar ile büyüyorsun 26 yaşında 3.bebegime hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsinKalabalık aile olmak için bolca vaktiniz var ne güzelben şimdi üçüncüyü yapsam bir türlü eşimi dinleyip daha geç çocuk sahibi olsam başka türlü..
Ayyy yerim onu maşallah hareketli demek kız halay mı çekiyor orada deseydinBi gittiğmzde çok zıplıyordu iice baktı kız gibi dedi doktor, son gittğimzde de uyuyırdu yine göremedi ama bence kız dedi, bu haftaiçi tekrar gitcez bakalım artık kesinleşir inşmemleketteki doktorum çok iyiydi ama artık görev yerimize döndük bu hafta gidip doğum yapacağım doktorla bi tanışayım diyorum bakalım
Bu düşük riski bir an önce geçer rahatlarsin inşallahamiinnnn kuzum isteyen herkese nasip olsuncinsiyeti gördünüz mü kız merak ettim
Amin, şimdi bile enerjim yetmiyor bir beş sene sonra sil baştan daha zor ya hepten vazgeçerim ya da eşimi ikna ederimErken evlenip erken anne olmanın en güzel yanı bu çocuklar ile büyüyorsun 26 yaşında 3.bebegime hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah cnm zaten en rahat zaman 2. Trimester diyorlar o olacak bizim ne güzel hem de kışa geliyoBu düşük riski bir an önce geçer rahatlarsin inşallahbiz iyiyiz şükür akşam bulantılarım da artis oluyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum havada aşırı sıcak hayırlısıyla geçsin bu günler