Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi olda gerisi kısmet
Bende böyle planlıyorumda bakalım yaratan ne planlıyor o istemiyor bence sürekli bişeyler çıkıyor acaba kaldıramıycağım içşn mi vermedi diye düşündüm bu ay
böyle düşünmedende edemiyorum
bu seferde kv gelme Kalma ihtimali var
evde biri varken hayattaaaa
O yüzlen akışında bakalım

Terlik fırlatmak iyimiş. Ben de 32ye gireceğim bu sene ve oğlun 13 aylık biz başladık 2.nin çalışmalarına bakalım nasip:)) ama şu an 3. Çocuk bana da çooo..ook uzak geliyor..

Küçüklermiş gerçekten hayırlısı

Cnm mrb seninle beraber 2017 agustos annelerinde konuşuyorduk. yanlıs hatırlamıyorsam 2. bebişin de olmuştu. 3. bebeişi mi düşünüyorsun?

Cnm mrb seninle beraber 2017 agustos annelerinde konuşuyorduk. yanlıs hatırlamıyorsam 2. bebişin de olmuştu. 3. bebeişi mi düşünüyorsun?
Merhaba canım, evet düşünüyorum ama sadece ben eşim istemiyor, siz de ikinciyi düşünüyormussunuz, zamanında sağlıkla gelsin ins.

Terlik fırlatmak iyimiş. Ben de 32ye gireceğim bu sene ve oğlun 13 aylık biz başladık 2.nin çalışmalarına bakalım nasip:)) ama şu an 3. Çocuk bana da çooo..ook uzak geliyor..
Sağlıkla gelsin, ben de ikinciye oğlum 15 aylıkken hamile kalmıştım güzel duygular

Merhaba canım, evet düşünüyorum ama sadece ben eşim istemiyor, siz de ikinciyi düşünüyormussunuz, zamanında sağlıkla gelsin ins.
Evet cnm bizde istiyoruz. bakalım artık
Eşini ikna edebilecek misin peki ayrıca 3. bebiş için olan cesaretine hayran kaldım cnm inş enişteyi kandırırsın

Evet cnm bizde istiyoruz. bakalım artık
Eşini ikna edebilecek misin peki ayrıca 3. bebiş için olan cesaretine hayran kaldım cnm inş enişteyi kandırırsın
Haha yok canım öyle bir kaçıyor ki benimkisi hayal sadece, zaten hemen de hamile kalamiyorum. Sizden güzel haberleri alırız ins.

kısmet bu işler bakarsın haberi ilk senden alırız cnm
İnş hepimiz güzel yaparlerle döneriz buraya
İnşallah canım Allah dileyen isteyen herkese versin bu güzel duyguları, ikinciler çabuk büyüyor anlamıyorsun bile ben doğumu bile özledim doya doya yaşamak lazım

İnşallah canım Allah dileyen isteyen herkese versin bu güzel duyguları, ikinciler çabuk büyüyor anlamıyorsun bile ben doğumu bile özledim doya doya yaşamak lazım
Valla helal olsun yaa ben mi çok büyüktüm gözümde hamileliği yaza denk geldi diye mi bu kadar korkuyorum bilmiyorum ama tebrik ediyorum. o süreçleri halen özlediğini görünce korkularım da azaldı gibi

Valla helal olsun yaa ben mi çok büyüktüm gözümde hamileliği yaza denk geldi diye mi bu kadar korkuyorum bilmiyorum ama tebrik ediyorum. o süreçleri halen özlediğini görünce korkularım da azaldı gibi
İkinci doğum o kadar kolay oldu ki kontrole diye gittim öğlen akşamüstü doğmuştu. Tam bastıran ağrılar başladı tamam dedim ayvayı yedim 15 dk sonra doğdu. O yüzden herhalde doğum korkutmuyor, bence yaz doğumları da iyi çünkü bebek üşüme derdi yok sebze meyve bol süt oluyor, bebek çabuk gelişiyor vs. Hamilelik zor tabi yanmalar, ateş basmaları vs.

Maşallah cnm bu kadar kolay olmasına sevindim. yaz hamileliği deyince son 2 ya da 3 ayın yaza gelmesinde korkuyorum sayet bu ay tutarsa mayıs sonu doğmus olur, benimde sezaryen olduğu için mayıs ortası bile olabilir yani anlayacağın bebek tam yaz çoçugu olur sadece hamileliğin son 3 ayının yaza gelmesinden çok çok korkuyorum
Yine de herşeyi hayırlısı

O zaman planladığın gibi gelişir her şey, gönlünce olsun ins. dediğin gibi tam iyi vakitler hamilelik de rahat olur korkma da inan Allah bir kolaylığını veriyor hele kreşe filan giderse büyük olan daha rahat edersin.

Merhaba hanımlar bende gebelik düşünüyorum Allah kısmet ederse 5yaşında bir oğlum var 2 bucuk senedir mesgyna iğneyle korunuyordum 4mayısta vuruldum son kez ama şimdi korkuyorum iğneyi vuruldum hiç olmazsa diye inşallah olur bakalım

Çoookkk haklısın bende senin gibi düşünüp hamile kalırsam eylülde kalmayı isterim benimde iki doğumum biri 28 temmuz biri 4ağustos kabus gibiydi sıcaktan delirecek gibi oluyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…