Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar bende gebelik düşünüyorum Allah kısmet ederse 5yaşında bir oğlum var 2 bucuk senedir mesgyna iğneyle korunuyordum 4mayısta vuruldum son kez ama şimdi korkuyorum iğneyi vuruldum hiç olmazsa
İnş güzel haberi alırsın cnm
Çoookkk haklısın bende senin gibi düşünüp hamile kalırsam eylülde kalmayı isterim benimde iki doğumum biri 28 temmuz biri 4ağustos kabus gibiydi sıcaktan delirecek gibi oluyodum
Gerçekten son 3 ayın yaza gelmesi çok zor belkii de bizim bünyaler kaldırmadı. herşey Allahtan fakat yaza denk gelmemesi adına sadece bu ayı değerlendireceğim kısmette varsa tutar yoksa da gelecek seneye artık herşeyi hayırlısı artık

Kesinlikle bende geçen kız kardeşime ve arkadaşıma dedim aynısını. Bünyedenmidir nedendir bilmem ama çok çektim heleki ilk Doğumda alttan dikişlerimde çok vardı hatırlamak bile istemiyorum.

Kesinlikle bende geçen kız kardeşime ve arkadaşıma dedim aynısını. Bünyedenmidir nedendir bilmem ama çok çektim heleki ilk Doğumda alttan dikişlerimde çok vardı hatırlamak bile istemiyorum.
Çeken bilir valla o yüzden inş bu ay tutar hem sen hem ben güzel haberler alırız.

Kızlar adet günüm yarın ama az önce erken gebelik testi ve normal test yaptın ikisi de negatif çıktı.su erken gebelik testini yapmamalıydım. ☹☹ sadce oburunu yapsaydım bi ümit olacaktı icimdee

Güzel duygular dır tabii.. Saat 12ye geliyor ve hala paşayı uyutmaya uğraşıyorum.. Aklımdan geçen cümle hangi akla hizmet ikinciyi düşünüyorum oluyor ama yine de olsn ya 2 iyidir diyorum
Azı dişleri çıktı mı biz de bu ara fenalardayız..

Kızlar merhaba, uzun bir kesintiden sonra artık yine takip edebileceğim başlığımızı artık eve dönüş yolundayız çok şükür Hamileliğim braz zorlu geçiyor, kalçamda bi batma var hareketlerimi kısıtlıyor, eğilip kalkamıyorum rahat olarak bulantılar devam, kusma arada arada devam ilk 3ay bitti ama ben hala bi rahatlayamadım ama sağlık olsun bebişlerimiz sağlıcakla gelsin inşallah Geçmiş çok fazla olduğu içşn okuyamadım ama yeni gelenlere hoşgeldiniz kızlar diyorum Canım sen nasıl oldun risk durumları nedir kanama devammı? sagliklihayat benim lekelenme bitti çok şükür ama progestana devam ediyoruz, doktorum birden bırakmıyoruz ilacı dedi, dozunu düşürdü günde 1 devam. Sen nasıl oldun?

Allah bağışlasın, olur Allah'ın izniyle, stress yapmayın yeter ki

İnşallah isteyen herke güxel haberi alııırr

kötü düşünme cnm olur inşallah yaş kaç bu arada
canımmm gel hoşgeldin bende bu ara pek nete giremiyorum açıkçası, telefonla cok uğrasınca ellerim karıncalanıyo radyasyon mudur nedir. Bir de su ara tansiyonum hep düşük çıkıyo genel olarak onun halsizliği var. Tekrar doktora gittim cnm daha bende 3 ay bitene kadar kullanıcam ilaçları.
Kusmana üzüldüm yaa hafif bulantı bile zor geliyo. Neyse artık geçer umarım seninki. Eve dönmene sevindim cnm görüşürüz artık

Çeken bilir valla o yüzden inş bu ay tutar hem sen hem ben güzel haberler alırız.
Senin tutar inşaAllah canım ben nasip olursa seneye erteledim bu hazır hissetmiyorum kendimi. Bu ay şüpheli ilişki olduğu için tereddütteyim normalde benim hemen olmaz ama bellide olmaz Allahın işi ol dedimi olur

Yaşım 22

Evet canım 1000km gibi bi yolumuz var bakalım akşama sağsalim varırım inşallah İlk gebeliğimde bulantı kusma daha felaketti, 4ay bişe yiyememiştim, bunda yiyebiliyorum şükür 3-4kg aldım bile

Senin tutar inşaAllah canım ben nasip olursa seneye erteledim bu hazır hissetmiyorum kendimi. Bu ay şüpheli ilişki olduğu için tereddütteyim normalde benim hemen olmaz ama bellide olmaz Allahın işi ol dedimi olur
İnş cnm hakkımızda hayırlısıı

Evet canım 1000km gibi bi yolumuz var bakalım akşama sağsalim varırım inşallah İlk gebeliğimde bulantı kusma daha felaketti, 4ay bişe yiyememiştim, bunda yiyebiliyorum şükür 3-4kg aldım bile
Sağ salim varırsın inşallah gidince de güzel bir dinlen kuzum yolculuk seni yorar. Al al birseycik olmaz sonra verilir nasıl olsa bebiş iyi olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…