Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız , ben giremiyorum pek gün geçtikçe yavrum daha fazla yapışıyor eteklerime :KK70:
Namaz kılarken bile ya ayaklarımà ya secde yerine oturup ağlıyor. Yemek yaparken gene aynı. İhtiyaç hallerim alelacele. Velhasıl durumlar böyle
sagliklihayat sagliklihayat kontrol ne zaman
N neyb N Nazlim0634 hu hu öpüyorum çok.
İyiyim şükür canım benim uğraşmaca bizdede okul telaşı uzaktan bağlantı eba Tv eba internet whtsp veli grupları son sürat başladık 😂
virabismillah
Oyyy ne zor dönemleri o dönemleer kııııız sen söyleyince gözümde büyüdür resmen
Banada haftaya kv gelecek kalmaya ve benim malum günler o döneme denk geliyor
Giderek uzaklaşıyorum konudan bugün çalışsammı falan diye düşünürken kendimi buldum ay ne biliyim kafam karman çorman
Bide biR tembellik çöktü bir tembellik Havalardan mı nedir pööf bende durumlar bu yani😄

Kızlar nasılsınız , ben giremiyorum pek gün geçtikçe yavrum daha fazla yapışıyor eteklerime :KK70:
Namaz kılarken bile ya ayaklarımà ya secde yerine oturup ağlıyor. Yemek yaparken gene aynı. İhtiyaç hallerim alelacele. Velhasıl durumlar böyle
Canım benim Rabbim güç kuvvet versin
Yavruna sakinlik versin inşallah
Sen öyle söyleyince Benimkilerin küçüklükleri geldi aklıma
Yapacağım işi yapamazsam yarimyamalak olursa sinir olurdum
Şükür büyüdüler
Bende bu aralar yoğunum bizde bir degisiklik yok
Bende seni öpüyorum bebeğini de benim için öpermisin mis gibi 😘😘

Merhabalar herkese bende 18 haftalık gebeyım bir kızın olacak inşallah ve bende şimdiden kalabalık aile isteyenlerdenim 🙈 kendım 4 kardeşle büyüdüğüm için aynı sizler gibi cocuklarımda kardeşleriyle büyüsünler istiyorum. Ve 1.5-2 yıl arayla gebe kalma niyetindeyım Allah izin verirse 🙏🏻 ikincisi de erkek olursa hatta tam dualarım kabul olur tabı önce sağlıklı hayırlı olsunlar 😍 sizce peş peşe cocuk yapmak mantıklı mı veya ara mı vermek gerekir

İyiyim şükür canım benim uğraşmaca bizdede okul telaşı uzaktan bağlantı eba Tv eba internet whtsp veli grupları son sürat başladık 😂
virabismillah
Oyyy ne zor dönemleri o dönemleer kııııız sen söyleyince gözümde büyüdür resmen
Banada haftaya kv gelecek kalmaya ve benim malum günler o döneme denk geliyor
Giderek uzaklaşıyorum konudan bugün çalışsammı falan diye düşünürken kendimi buldum ay ne biliyim kafam karman çorman
Bide biR tembellik çöktü bir tembellik Havalardan mı nedir pööf bende durumlar bu yani😄
Oyyy canım seninle düşüncelerimiz ne kadar yakın yaaaa
Sen yazıyorsun ben okuyunca aklımdan geçenleri yazdığına şaşırıyorum
Bu aralar kafam çok karışık okul telaşı başladı evde ders ders oğlum evde ders yapmak istemiyor okula gitmek istiyorum diyor çocuk benimle çalışa çalışa bıktı artık üzgünüm 😔
Bugün eşim işten geldi çocuklar biraz şımardılar gürültü yaptılar eşim katlanamadı sürekli uyarıyor
Kendi kendime dedimki acaba ben 3.yü Düşünmekle hata mı yapıyorum
Ben akşama kadar sese katlanıyorum hiç sesim çıkmıyor çocukların üzülmesinden kırılmasından korkuyorum ama 2 dakika sabrı yok
Tamam gönül ıstiyor 3.çocuğu ama sürekli düşündüren şeyler var aklımda
Canım benim maddi yönden sıkıntılarımız da var aslında çok söylemek istemiyorum ama sadece danışmak istiyorum
Nasıl düşünmeliyim nasıl karar vermeliyim bilmiyorum
Bende bu ara uzaklaştım galiba 3. Bebek fikrine
Bende bugün böyle düşündüm çocuklar biraz büyüdükten sonra çalışabilirim belki diye
Rabbim yardım etsin herkese

Oyy canım yaa peki ayağında falan sallayınca sakinliyor mu denedin mi kuuzm benimkiler ayakta sallayınca uyurlardı yaklaşık 2 saat fln.
Ben skntı olmazsa inşallah bir ay sonra gidicem artık biraz büyüsün minnak, bende cok nete girmiyorum cnm arada iste bazen ama aklımdasınız inşallah N neyb ve @nazlım0634 den bu ay güzel haberler bekliyorum Eylül ayı bombeleri patlatın kızlar 😂 özledim sizi

Merhabalar herkese bende 18 haftalık gebeyım bir kızın olacak inşallah ve bende şimdiden kalabalık aile isteyenlerdenim 🙈 kendım 4 kardeşle büyüdüğüm için aynı sizler gibi cocuklarımda kardeşleriyle büyüsünler istiyorum. Ve 1.5-2 yıl arayla gebe kalma niyetindeyım Allah izin verirse 🙏🏻 ikincisi de erkek olursa hatta tam dualarım kabul olur tabı önce sağlıklı hayırlı olsunlar 😍 sizce peş peşe cocuk yapmak mantıklı mı veya ara mı vermek gerekir
Cnm ilk bebeğin rahat olursa bence arayı cok açma benimkilerin arasında bir yas var şimdi ikiside okula başlayacak, sürekli beraber oyun oynuyorlar cok memnunum. İlk yıllar bezliyken zor oluyo biraz

Oyyy canım seninle düşüncelerimiz ne kadar yakın yaaaa
Sen yazıyorsun ben okuyunca aklımdan geçenleri yazdığına şaşırıyorum
Bu aralar kafam çok karışık okul telaşı başladı evde ders ders oğlum evde ders yapmak istemiyor okula gitmek istiyorum diyor çocuk benimle çalışa çalışa bıktı artık üzgünüm 😔
Bugün eşim işten geldi çocuklar biraz şımardılar gürültü yaptılar eşim katlanamadı sürekli uyarıyor
Kendi kendime dedimki acaba ben 3.yü Düşünmekle hata mı yapıyorum
Ben akşama kadar sese katlanıyorum hiç sesim çıkmıyor çocukların üzülmesinden kırılmasından korkuyorum ama 2 dakika sabrı yok
Tamam gönül ıstiyor 3.çocuğu ama sürekli düşündüren şeyler var aklımda
Canım benim maddi yönden sıkıntılarımız da var aslında çok söylemek istemiyorum ama sadece danışmak istiyorum
Nasıl düşünmeliyim nasıl karar vermeliyim bilmiyorum
Bende bu ara uzaklaştım galiba 3. Bebek fikrine
Bende bugün böyle düşündüm çocuklar biraz büyüdükten sonra çalışabilirim belki diye
Rabbim yardım etsin herkese
Biliyosun en başından beri benziyoruz benzer şeyler çok 😄
Benimkilerde okulu dillerinden düşürmüyor
Uzaktan eğitim falan işleri yorucu idare etmek kontrol altına almaz zor
Bizimkide yorgun geliyor gergin geliyor ve sese hiç tahammülü yok ve evel ezel öyleymiş bekarken ablası abisi çocuklarıyla gelirmiş bizimki anasına ne zaman gidecekler dermiş 😄
Bide bu adamlara üçüncüyü yapmayı düşünüyoruuuz kııııııız bize bak hele 😂
Maddi sıkıntılar bitmez yavrum maalesef çok değişik bir çağda yaşıyoruz hepimizin irili ufaklı maddi sıkıntıları var yani herkes aynı durumda merak etme Hepimizde herşeyimiz olsun kafası olduğu sürece düzelemeyiz 😕tabi bu konu çol detaylı..
Valla bende git gel kafalarındayım ne desem boş arkadaşım bebek gelse ona göre plan yapardık ya da tamamen vazgeçsem ona göre planlarım kendimi ama araf zor iş 😁

Oyy canım yaa peki ayağında falan sallayınca sakinliyor mu denedin mi kuuzm benimkiler ayakta sallayınca uyurlardı yaklaşık 2 saat fln.
Ben skntı olmazsa inşallah bir ay sonra gidicem artık biraz büyüsün minnak, bende cok nete girmiyorum cnm arada iste bazen ama aklımdasınız inşallah N neyb ve @nazlım0634 den bu ay güzel haberler bekliyorum Eylül ayı bombeleri patlatın kızlar 😂 özledim sizi
Valla ne sohbet ediyorduk bir ara
şu sıra baya koşturmaca halindeyiz
sen yaz biz sana bakarız şekerim Bebeğimizden haberdar et bizi 😍

sagliklihayat sagliklihayat yok yavrum ayakta durmaz illa kucak istiyor. İnşallah güle haberlerle gelirsin bir ay sonra.
N neyb N Nazlim0634 kızlar lu erkeklerin sabırsız hallerİ yokmu. Sakin anlayışlı eşlere hayranım. Eşimde öyle. Bazen bana diyor sen nasıl tek başna hallediyorsun akşama kadar hiç durmadan susmadan ayakatalar.
Sağlıklılarya şükür dedim.
Kızlar ben 3. bebeğimi büyütüyorum , Size tavsiyem yarın bigün içinizde kalacak bu bebek isteği. Ve kadın bu işlerin üstesinden gelir. Anımız anımızı tutMaz erkekler içinde öyle. Şayan vesvese vermesin, bi iki sabırsız davranıyorlar diye vazgeçmeyin derim. Zamanlâ herşey rayına oturur. Mesela bizimki benimle konuşa konuşà artık eskiye göre değişti çok fark var ama tamda olmuş sayılmaz. İnanın benim yerimde olsanız daha çok bunalırsınız
Dediğiniz gibi yazmak istemiyorum
Rabbim korusun nazarlardan.
Okul İçinde Allah bütün öğrenci velilerin yardımcısı olsun çok zor

Cnm ilk bebeğin rahat olursa bence arayı cok açma benimkilerin arasında bir yas var şimdi ikiside okula başlayacak, sürekli beraber oyun oynuyorlar cok memnunum. İlk yıllar bezliyken zor oluyo biraz
Peki birini emzirirken diğerine hamile kalmak sıkıntı oldu mu o süreci nasıl yönettin süt bozulması vs diyorlar birde 2 yaşına kadar emzirmemek hak geçer dıyorlar insan her şeyi düşünüyor😓

Kızlar ilk kez bu yıl tatilden kavga gürültü olmadan huzurlu bi şekilde döndük. İlk yavrum 7 yaşında. Düşünün bunca yıl her tatilde bi sıkıntı arıza... 4 gece kaldık döneli baya oldu. Dün gece konuşurken ilk kez konu açtım. Bu kez tatil çok güzel geçti, sen çok iyi davrandın çok yardımcı oldun Allan razı olsun dedim.
Cevaba bakın, KENDİME SÖZ VERDİM BU KEZ VE SÖZÜMÜ TUTTUM.
N Nazlim0634 N neyb gerçekten orda bile çok şaşırdım. Benden şok dua aldın cenneti garantiledin hadi gene iyisin dedim gülüştük.

Şimdi Size 10 senelik evliliğim boyunca eşimin bana yaşattıklarını yazsam bana dersiniz, helal olsn sen herşeye ragmen 3 çoçuklu baba yaptın eşini.

Yardım hususunda hiç istemez elini bişeye vursun yapsada isteksiz. Nadiren isteyerek yaptığı oluyor.

Çocukları al dışarı çık ben Dio köşe temizlik yapayım desem onada hayır.
Şükürler olsun 2 kez indirdi bu yaz ve ben temizlik yaptım.

Ben Rabbime yalvarıp duruyorum , ona merhameti anlayışı nasip et diye.

Tatildede öyle oldu . Ben alttan aldİm ama büyütecek bişey olmadı.

Bundan sonra herşey çok daha güzel olsun Allahım. Eşlerimizi anlayışlı ilgili eyle. Bizlere huzur ferahlık bereket ihsan eyle.

Yazacak ne çok şeyim varmış :KK70:

Peki birini emzirirken diğerine hamile kalmak sıkıntı oldu mu o süreci nasıl yönettin süt bozulması vs diyorlar birde 2 yaşına kadar emzirmemek hak geçer dıyorlar insan her şeyi düşünüyor😓

Canım sen ilkine hamilesin değilmi ?
Tecrübelİ 3 çocuk annesiyim. Tavsiyem 2 yıl emzirme bitmeden 2.için harekeeté geçmemen. Bebeğin 2 yİl seni isteyecek emecek inşallah emer bunuda bilemeyiz.
Ben ilkimi sütten kestim. Odasını ayırdım ve bezi bıraktırdığımda 2.ye gebeydim..
Ataları 2 yaş 9 ay.
Aksi halde sende çok yıpranmış olursun
2 yılda ancak vücudun toparlanır. İkiz gibi büyümüyorlar. İki ayrı doğum luhusalık süreci.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Canım sen ilkine hamilesin değilmi ?
Tecrübelİ 3 çocuk annesiyim. Tavsiyem 2 yıl emzirme bitmeden 2.için harekeeté geçmemen. Bebeğin 2 yİl seni isteyecek emecek inşallah emer bunuda bilemeyiz.
Ben ilkimi sütten kestim. Odasını ayırdım ve bezi bıraktırdığımda 2.ye gebeydim..
Ataları 2 yaş 9 ay.
Aksi halde sende çok yıpranmış olursun
2 yılda ancak vücudun toparlanır. İkiz gibi büyümüyorlar. İki ayrı doğum luhusalık süreci.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Sanırım yaşayarak görmem lazım şu an belkide doğru düşünemıyorum. Ama hep peşpeşe büyüten annelere özeniyorum 😍🙈

Kızlar ilk kez bu yıl tatilden kavga gürültü olmadan huzurlu bi şekilde döndük. İlk yavrum 7 yaşında. Düşünün bunca yıl her tatilde bi sıkıntı arıza... 4 gece kaldık döneli baya oldu. Dün gece konuşurken ilk kez konu açtım. Bu kez tatil çok güzel geçti, sen çok iyi davrandın çok yardımcı oldun Allan razı olsun dedim.
Cevaba bakın, KENDİME SÖZ VERDİM BU KEZ VE SÖZÜMÜ TUTTUM.
N Nazlim0634 N neyb gerçekten orda bile çok şaşırdım. Benden şok dua aldın cenneti garantiledin hadi gene iyisin dedim gülüştük.

Şimdi Size 10 senelik evliliğim boyunca eşimin bana yaşattıklarını yazsam bana dersiniz, helal olsn sen herşeye ragmen 3 çoçuklu baba yaptın eşini.

Yardım hususunda hiç istemez elini bişeye vursun yapsada isteksiz. Nadiren isteyerek yaptığı oluyor.

Çocukları al dışarı çık ben Dio köşe temizlik yapayım desem onada hayır.
Şükürler olsun 2 kez indirdi bu yaz ve ben temizlik yaptım.

Ben Rabbime yalvarıp duruyorum , ona merhameti anlayışı nasip et diye.

Tatildede öyle oldu . Ben alttan aldİm ama büyütecek bişey olmadı.

Bundan sonra herşey çok daha güzel olsun Allahım. Eşlerimizi anlayışlı ilgili eyle. Bizlere huzur ferahlık bereket ihsan eyle.

Yazacak ne çok şeyim varmış :KK70:
Ah canım kıyamam ya
Evlilik zor zanaat🙂 kimileri için daha zor tabi
Allah herkesin yardımcısı olsun Maddi manevi..
Erkekler Mars’tan kadınlar Venüs’ten maalesef
Fikirler düşünceler uymuyor çoğu zaman idare edip gidiyoruz
Allah başımızdan eksik etmesin yine tabi ama hepsine bol anlayış dilerim😛

Sanırım yaşayarak görmem lazım şu an belkide doğru düşünemıyorum. Ama hep peşpeşe büyüten annelere özeniyorum 😍🙈
Bende senin gibi düşünenlerdenim. Ama bu kadar sık doğum yapmak zorlu olur. İnşallah kızını kucağına alırsın. 2 yaş sonra gene sonra gene ve gene 😍
Benim öyle oldu şükürler olsun. Bakalım 4.nasip olacakmı zira eşim pes etti :KK70:

Ah canım kıyamam ya
Evlilik zor zanaat🙂 kimileri için daha zor tabi
Allah herkesin yardımcısı olsun Maddi manevi..
Erkekler Mars’tan kadınlar Venüs’ten maalesef
Fikirler düşünceler uymuyor çoğu zaman idare edip gidiyoruz
Allah başımızdan eksik etmesin yine tabi ama hepsine bol anlayış dilerim😛
Kesinlikle öyle. Ama benim için zorluğu akrabalarım ailem uzakta. Hep eşimden beklenti halindeyim. Yazık bana :KK70:

Valla ne sohbet ediyorduk bir ara
şu sıra baya koşturmaca halindeyiz
sen yaz biz sana bakarız şekerim Bebeğimizden haberdar et bizi 😍
evet yaaa aynen kız yazın sizde arada ben sizi motive edeyim cnm eslerde iş sıkıntısı geçim fln derken tabi onların da kendine göre dertleri oluyo. Düşünsene bundan 3-5 sene sonrasını hepsi büyümüş olacak inşallah.
sagliklihayat sagliklihayat yok yavrum ayakta durmaz illa kucak istiyor. İnşallah güle haberlerle gelirsin bir ay sonra.
N neyb N Nazlim0634 kızlar lu erkeklerin sabırsız hallerİ yokmu. Sakin anlayışlı eşlere hayranım. Eşimde öyle. Bazen bana diyor sen nasıl tek başna hallediyorsun akşama kadar hiç durmadan susmadan ayakatalar.
Sağlıklılarya şükür dedim.
Kızlar ben 3. bebeğimi büyütüyorum , Size tavsiyem yarın bigün içinizde kalacak bu bebek isteği. Ve kadın bu işlerin üstesinden gelir. Anımız anımızı tutMaz erkekler içinde öyle. Şayan vesvese vermesin, bi iki sabırsız davranıyorlar diye vazgeçmeyin derim. Zamanlâ herşey rayına oturur. Mesela bizimki benimle konuşa konuşà artık eskiye göre değişti çok fark var ama tamda olmuş sayılmaz. İnanın benim yerimde olsanız daha çok bunalırsınız
Dediğiniz gibi yazmak istemiyorum
Rabbim korusun nazarlardan.
Okul İçinde Allah bütün öğrenci velilerin yardımcısı olsun çok zor
amiinn kuzum sağolasın inşallah. Bir kanguru tak bari kucak kucağa ayrılmayın hiç 😂😂
Cnm benim ilk bebeğim emmedi alerjisi vardı maalesef o yüzden sorun olmadı

evet yaaa aynen kız yazın sizde arada ben sizi motive edeyim cnm eslerde iş sıkıntısı geçim fln derken tabi onların da kendine göre dertleri oluyo. Düşünsene bundan 3-5 sene sonrasını hepsi büyümüş olacak inşallah.
amiinn kuzum sağolasın inşallah. Bir kanguru tak bari kucak kucağa ayrılmayın hiç 😂😂

Cnm benim ilk bebeğim emmedi alerjisi vardı maalesef o yüzden sorun olmadı
Evet onlarda kendilerince haklı canım
Sen bizi gazla yoksa adadan ayrılan ilk isim ben olcam 😁

X