- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #3.981
Canım benim senin kalbin çok güzel bunu hissedebiliyorum nedenseKızlar ilk kez bu yıl tatilden kavga gürültü olmadan huzurlu bi şekilde döndük. İlk yavrum 7 yaşında. Düşünün bunca yıl her tatilde bi sıkıntı arıza... 4 gece kaldık döneli baya oldu. Dün gece konuşurken ilk kez konu açtım. Bu kez tatil çok güzel geçti, sen çok iyi davrandın çok yardımcı oldun Allan razı olsun dedim.
Cevaba bakın, KENDİME SÖZ VERDİM BU KEZ VE SÖZÜMÜ TUTTUM.
N Nazlim0634 N neyb gerçekten orda bile çok şaşırdım. Benden şok dua aldın cenneti garantiledin hadi gene iyisin dedim gülüştük.
Şimdi Size 10 senelik evliliğim boyunca eşimin bana yaşattıklarını yazsam bana dersiniz, helal olsn sen herşeye ragmen 3 çoçuklu baba yaptın eşini.
Yardım hususunda hiç istemez elini bişeye vursun yapsada isteksiz. Nadiren isteyerek yaptığı oluyor.
Çocukları al dışarı çık ben Dio köşe temizlik yapayım desem onada hayır.
Şükürler olsun 2 kez indirdi bu yaz ve ben temizlik yaptım.
Ben Rabbime yalvarıp duruyorum , ona merhameti anlayışı nasip et diye.
Tatildede öyle oldu . Ben alttan aldİm ama büyütecek bişey olmadı.
Bundan sonra herşey çok daha güzel olsun Allahım. Eşlerimizi anlayışlı ilgili eyle. Bizlere huzur ferahlık bereket ihsan eyle.
Yazacak ne çok şeyim varmış
sizlerde iyiki varsınız bi nefes alıyoruz burda konuşurken.Canım benim senin kalbin çok güzel bunu hissedebiliyorum nedense
Gerçekten çok fedakarlık yapmışsın Allah mükafatını versin inşallah
Bence kadınlar çok fedakar
Bende çok alttan alırım ama zaten evlilikte herşeyi duyar görürsek yürümez ki
Ben sizlerden güç alıyorum kızlar iyiki varsınız
Duaların çok güzel Allah razı olsun
Birde dediğin gibi 3.bebek olmazsa içimde kalacak
İlerde keşke olsaydı demek var
Bugün rüyamda emzirirken gördüm sen düşün artık bendeki isteği
Yaaa birşey oluyor acabalara giriyorum
Bir olsun diyorum bir yok yok olmasın diyorum yanlış karar almaktan korkuyorum
Allah doğru yola koysun inşallah
Amin Allah razı olsun hepimizin yavrularını Rabbim bağışlasın. İsteyen herkese tattırsun bu duyguları.Seninkilerin cinsiyeti ne Allah bağışlasın inşallah
3 yaş ara ne güzel hepsi planlı gebelik heralde bende bunun 2 yaşlı versıyonunu hep dilerim Allahtan inşallah nasip ederAmin Allah razı olsun hepimizin yavrularını Rabbim bağışlasın. İsteyen herkese tattırsun bu duyguları.
Oğlum 7 yaşında
Ortanca kızın 4 yaşında
Bebeğim kız 16 aylık.
İlerde bi oğlum olsun isterim. Rabbim verirse kendi hazinesinden
Canım cevremde zamanında doğurmayıp, sonra istese de eline gecmeyen pişmanlık duyan cok kişi var maalesef sana o kadar diyeyimEvet onlarda kendilerince haklı canım
Sen bizi gazla yoksa adadan ayrılan ilk isim ben olcam
Ben tandem anneyim düşük tehlikeniz yoksa sıkıntı olmuyor ancak anne için oldukça yorucuPeki birini emzirirken diğerine hamile kalmak sıkıntı oldu mu o süreci nasıl yönettin süt bozulması vs diyorlar birde 2 yaşına kadar emzirmemek hak geçer dıyorlar insan her şeyi düşünüyor
Bas gaza aşkım bas gazasizlerde iyiki varsınız bi nefes alıyoruz burda konuşurken.
Seninde kalbin çok güzel bende hissediyorum, kendimi Size çok benzetiyorum. Bende 3.de olsunmı olmasınmu diye düşünürken gebe olduğumu öğrendim. Hatta omazsa bu ay kapatırırz bi müddet bu konuyu demiştik ama benimde senin gibi içimde istek vardı. Rabbim kalbine ve dualarınà nazar eylesin senin ve diğer evlat isteyen bütün arkadaşlarımızın. İnan olduduktan sonra iyiki olmuş diyeceksiniz.
Bizimki çok yoruyor elbet kolay iş değil , az bi gülüşü bakışı bile bizi çok kutlu ediyor. Rabbim hepimizin yavrularını korusun.
Sizlerde bana dua edin. Çok daha güzel olsun herşey. Hadi şimdi bu gazla tam hız çalışmalara devam
N neyb
Dimi dimiCanım cevremde zamanında doğurmayıp, sonra istese de eline gecmeyen pişmanlık duyan cok kişi var maalesef sana o kadar diyeyim
Canım yaa Allah razı olsun cok tatlısınDimi dimi
Bacım senin adına çok mutluyum çok ama senle şu işleri kovalamaca iyi oluyordu
biz iki git gel kafalı Tembeller olarak ( N Nazlim0634 )kaldık sensiz dimi kııız
Abovvv hakikatten öyleyiz yaa kızDimi dimi
Bacım senin adına çok mutluyum çok ama senle şu işleri kovalamaca iyi oluyordu
biz iki git gel kafalı Tembeller olarak ( N Nazlim0634 )kaldık sensiz dimi kııız
Doğru diyon kız sen cinsiyet öğrencen bizDe hala Tık yokCanım yaa Allah razı olsun cok tatlısınevet güzel oluyordu birbirimizi ekşınlı gecelere gaza getirmek falan hadi elinizi çabuk tutun bacım yetişin daha 2 aylık olduk aramız cok az olur bebişler den konuşuruz artık,
Psikolojik hamileliğe devam bacımAbovvv hakikatten öyleyiz yaa kız
Ikimizin kafası da gel git
Bir ileri,iki geri,
Bir ileri,iki geri
Ilerliyemedik Bir türlü
Ne olacak bizim halimiz
Nasıl gidiyor canım ayaklandınmı artıkCanım yaa Allah razı olsun cok tatlısınevet güzel oluyordu birbirimizi ekşınlı gecelere gaza getirmek falan hadi elinizi çabuk tutun bacım yetişin daha 2 aylık olduk aramız cok az olur bebişler den konuşuruz artık,
Merhaba canım hala cok halsizim ama mecbur ayaktayım 2 cocuk var evde 5. Dk bir birsey istiyorlarNasıl gidiyor canım ayaklandınmı artık
İnşallah canım hepsi de sağlıkla gelsinlerDoğru diyon kız sen cinsiyet öğrencen bizDe hala Tık yok
sen kararlıydın olduda maşallah sağlıkla doğsun gurubumuz beybisi
Canımsın hadi bakalım güzel haberlerlee gelinBas gaza aşkım bas gaza
Seviyorum ülen sizi
Merhaba canım hala cok halsizim ama mecbur ayaktayım 2 cocuk var evde 5. Dk bir birsey istiyorlarsen nasılsın bakim gittin mi tekrar doktora
Ye canım ye şifa olsun. Ne iş yapıyorsun bu arada hiç çalıştığını hatırlayamadımÇalıştığım için Cumartesiye aldık randevuyu, gitcem bakalım. Ben braz rahatladım çok şükürProgestana devam ediyorum ama artık bıraktırır inş doktor, bulantım hafifledi ama acıktığım an öğürmelerim başlıyor sürekli yemem lazım
Hadi hayirlisi olsun arkadaşım hoşgeldinMerhaba arkadaslar.Dusunup cesaret edemeyip, oglum daha cok kucuk diye ic sesimi susturmaya calisip, yine de surpriz sekilde hamile kalsam ne guzel olur diye dusunmeye basladim su siralarbelirtiler yasamaya baslayinca heyecanlandim Bat 9 eylul hayirlisini diliyorum