Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım estagfirullah üzülmedim. Evet dediğin doğru yollar açık eşimde sıkıntı var sperm dna hasarı var morfoloji değerler düşük ama 2 aydır adama yedirmedigim kalmadı keciboynuzu, caksir kuruyemiş incir vitaminler toparlarsak olur yeniden inşallah. Oğlumda eşimin tedavisiyle olmustu. Sen 3 ü istiyordun değil mi

Hadi bakalım inşallah bu ay bekleyen herkes güzel haberlerİ alır. Çift çizgiler gelsin

Evet canım ben de inşallah 3 numarayı istiyorum benim eşim de bu ay keçiboynuzu kaynatıp içiyordu şişkinlik yaptı diyo adamcağız bıraktı bu hafta . Yazık adamlar da haklı napsın lar. Bizim ilkinde eşim ameliyat olmuştu şimdi ne durumdayız bilmiyorum

Canım benim çakşIR çok etkili. Sende elinde kullanın. İki cinsi var kanın için ayrı erkek için ayrı.

2.çocuğu 16 aydır istiyorum 13 ay önce kürtaj oldum o zamandan beri hamile kalamadım
Rabbim şu mübarek ezan hürmetine en kısa zamanda evlat aşkımızı söndürsün amin lütfen sizde amin deyin belki birinin duası kabul olur

Aminn canım inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü ahlaklı evlatların olur cok geçmiş olsun üzüldüm. Bir daha yaşamazsın umarım Rabbim en hayırlı zamanı bilir. İlk cocuğun kaç yasında

Amin hepimiz için ALLAH razı olsun canım
Oğlum 33 aylık, Eylül'de inşAllah 3 yaşına girecek, bebekleri çok seviyor, tek başına büyüyor üzülüyorum zaman zaman sinir krizlerine giriyor haliyle sürekli ilgilenemiyorum şu pandemi de iyice sosyal hayatımızı sıfırladı ama en azından bi kardeşi olsa onunla vakit geçirir
Yaşım daha fazla ilerlemeden Rabbim nasip etsin 3.cü de olsun isterdim ama yaşda önemli şimdi tamam Allah elbet her yaşta verebilir ama zorlukları daha fazla oluyor
Allah bilir elbet herşeyi beklemekten başka çaremiz yok

Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşAllah..

Oyy canım benim en güzel yaşları tabi ona bir kardes ne güzel olur 1-2 sene oynamaya başlarlar beraber doktor ne diyor peki canım seni tanımak adına soruyorum bu arada batın ne zaman ekleyeyim senide

Oyy canım benim en güzel yaşları tabi ona bir kardes ne güzel olur 1-2 sene oynamaya başlarlar beraber doktor ne diyor peki canım seni tanımak adına soruyorum bu arada batın ne zaman ekleyeyim senide

Canım ben bütün tahlillerimi yaptırdım hormonlar amh dahil baktırdım ama bidaha baktırmak istedim çünkü 8 ay geçti hormon değerleri değişkendir sonuçta ama pandemi yüzünden gidemedim . Hsg bile çektirdim kürtajdan dolayı yapışıklık falan mı oldu diye o da temiz çıktı eşim tahlil yaptırdı o da normal
Bazı vitamin değerlerimiz biraz düşüktü ilaç kullandık bi müddet ama şuan değerlerimiz ne alemde gidip baktıramadık. 2-3 ay c life macun kullandım, maydanoz süt buharı yaptım...2 ay yumurta takibi yaptırdım femara kullandım çatlatma iğnesi falan vuruldum yine olmadı. 1 senedir her ay ovulasyon testi kullanıyorum her ay pik görüyorum full değerlendirmeler...ama yok
Bu durum kesinlikle nasip. Allah Ol demedikçe kesinlikle olmaz bu arada benim burda bi sayfam var zaten canım 15 ay önce açmıştım benden sonra gelenlerin çoğu hamile kalıp doğurdular . Elbet Rabbimiz herşeyin en doğrusunu bilir... Buraya sürekli bakamayabilirim ama yinede yazmak istersen bat'ım 15 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…