Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar haklısın ki benim de aynen belim ağrıyor sürekli sabrın azalıyor yas geçtikçe sese bağrısa çağrısa tahammülün azalıyor iyisimi gücümüz kuvveyimiz yerindeyken doğuralım cnm. Tabiki zor ama kolay olan güzel ne var ki

En iyisi demi. Bende diyorum herşeye neşeyle koşturacağım yaştayım gücüm varken Başkasına muhtaç olmadan bakabiliyorken yapmalı düşünenler. İleri yaşta gerçekten sıkıntı. Bebeklerin sağlıksız olma oranı yükseliyor maalesef bu göz ardı edilemecek bir gerçek.

Son düzenleme:
Merhaba herkeze, aranıza yeni katıldım .Benimde bir kızım var 7 yaşında ikinci çocuk istiyorum hemde dediler gibi ama eşim bir türlü istemiyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Çok şanslısınız insallah en kısa sürede bebişleriniz olur.

Hoşgeldin kuzum aramıza benimkiler de 5 ve 6 yasında elhamdülillah büyüdüler ayy ne güzel minişin daha 13 aylık en şirin en tatlı zamanları Allah bağışlasın hepsini de. Bence de bir oğlan daha cok iyi olur benimkiler hiç ayrılmazlar ikiz gibiler gardaş olarak birbirlerine yeterler ömür boyu sırtları yere gelmez inşallah Rabbime duam. Cok istiyorum kızım olsun ağzından bal damlıyor bu sefer de kızım olur hayırlısıyla. Valla kalabalık aile cok güzel ileriyi düşününce daha cok istiyorum. Peki yeni bebişi ne zaman düşünüyorsun
Ayyy canım senin çocuklarında peş peşe olmuş o zaman zorlandın mı.Benim hiç yardımcım yoktu tek başıma baktım halada öyle eşim yoğun çalışıyor yerine göre gece çalışıyor

Merhaba herkeze, aranıza yeni katıldım .Benimde bir kızım var 7 yaşında ikinci çocuk istiyorum hemde dediler gibi ama eşim bir türlü istemiyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Çok şanslısınız insallah en kısa sürede bebişleriniz olur.
Canım benim yaaa gerçekten üzüldüm eşinin bu şekilde düşünmesine bu zor bi durum eşin ile konuştunuz mu belki madiiyattan dolayı istemiyordur. Ben eşime 3 bebek dedim eşim dediki bende istiyorum ama maddi durumdan dolayı biraz düşünelim dedi 1 erkek 1 kız evladımız var zaten herşey çok pahalı (Bu arada evimiz kira) bu benim düşüncem isteğine saygı duyarım ama bakacak olanda sensin benim yoğun iş temposundan dolayı sana yardım edemiyecegimi biliyorsun kendine güveniyorsan spiralini çikarttir Rabbim hayırlısıni versin dedi

Maşallah senğnkilerin gardaşlığına 😍
Ever ya en sevimli zamanları , çok şanslı bir yandan, abi abla peşinde dolanıyor.
Bana kalsa ikiz gibi büyüsünler şimdiden olsun isterim. Ama olmaz :KK70:
Süt koruyor beni :KK70: belkide olur bilmiyorum yani yolu açık :KK70:
A hahaha😅😅hiç belli olmaz o süt korumadı beni gördüğün gibi 🙈 büyüklerimiz oyle der ya bebek eşyaların ortadan kalkmadan yapmak iyi en azından alışıyorsun uykusuzluğa fln. Ben su an rahatladım sayılır eziyetleri fazla kalmadı evde yardım bile ediyorlar bazen doğurunca hadi sil baştan 😂

En iyisi demi. Bende diyorum herşeye neşeyle koşturacağım yaştayım gücüm varken Başkasına muhtaç olmadan bakabiliyorken yapmalı düşünenler. İleri yaşta gerçekten sıkıntı. Bebeklerin sağlıksız olma oranı yükseliyor maalesef bu göz ardı edilemecek bir gerçek.
Tabiki oyle canım hem sağlık açısından hemde ne bileyim kaç yıldır zorluk yaşadık zaten kendimi bir çok seyden kısıtladığım zamanlar oldu. En azından artık büyüdüklerinde ailecek gezer tozarız rahat ederiz Rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin

Cnm Hoşgeldin öncelikle cocuk istemeyipte ilerde yaşlanınca fln cook pişman olanları gördüm cevremde keske yapsaydık bir tane daha diyenleri. İnşallah eşin bu düşünceleri atar bence hiç üstüne gitme ama hep Allah a dua et o teklif eder inşallah

Ayyy canım senin çocuklarında peş peşe olmuş o zaman zorlandın mı.Benim hiç yardımcım yoktu tek başıma baktım halada öyle eşim yoğun çalışıyor yerine göre gece çalışıyor
Benim ki hemen oldu cnm aynen cok zor oldu açıkçası benim için banyo yaptırmak ikisi birden birini emzirirken diğeri ağlar çatlardı. Gece uyanmalar öyle ama elhamdülillah geldi geçti annem kardeşim fln yardım etmeye çalıştılar ama ne kadar da olsa kimse anne kadar yorulamaz. Yemek yapmadığım banyo yapamadığım zamanlar oldu. Ayy senin eşin De mi benimkide oyle gecesi gündüzü yok.coğu zaman kaçta geldiğini görmeyiz uyuyakalırım sabah da öyle giderken bazen göremem. Evdeyse de en az öğlene kadar yatar zaten 🙈

Benim ki hemen oldu cnm aynen cok zor oldu açıkçası benim için banyo yaptırmak ikisi birden birini emzirirken diğeri ağlar çatlardı. Gece uyanmalar öyle ama elhamdülillah geldi geçti annem kardeşim fln yardım etmeye çalıştılar ama ne kadar da olsa kimse anne kadar yorulamaz. Yemek yapmadığım banyo yapamadığım zamanlar oldu. Ayy senin eşin De mi benimkide oyle gecesi gündüzü yok.coğu zaman kaçta geldiğini görmeyiz uyuyakalırım sabah da öyle giderken bazen göremem. Evdeyse de en az öğlene kadar yatar zaten 🙈
Canım benim 3 üde planlı gebelikti. Rabbim nasip etti.
Araları tam 2 yaş 9 ay.
Yalnızım ben yapayalnız. Şükürler olsun yetiyorum en büyük şükür sebebimde bu zaten. Bunun vermiş olduğu bir güven var herşeye karşı yapıyorsun Allahın yardımıyla.
Eşim sabah çıkar akşam gelir. Hafta sonları çalıştı 3.bebeğimden sonra , baktım ki böylesi benim adıma daha hayırlı. Çocuklarıma yettiğimi görmek beni çok değiştirdi. İnanılmaz bir huzurım oldu. Sağlık sorunları olmasın insan yetiyor Allahın yardımıyla.
Senin haziran bat ne zaman ?
Benim 19 haziran.
Süt koruyacakmı bakalım :p
İnşallah seninki gibi korumaz :KK70:

Canım benim 3 üde planlı gebelikti. Rabbim nasip etti.
Araları tam 2 yaş 9 ay.
Yalnızım ben yapayalnız. Şükürler olsun yetiyorum en büyük şükür sebebimde bu zaten. Bunun vermiş olduğu bir güven var herşeye karşı yapıyorsun Allahın yardımıyla.
Eşim sabah çıkar akşam gelir. Hafta sonları çalıştı 3.bebeğimden sonra , baktım ki böylesi benim adıma daha hayırlı. Çocuklarıma yettiğimi görmek beni çok değiştirdi. İnanılmaz bir huzurım oldu. Sağlık sorunları olmasın insan yetiyor Allahın yardımıyla.
Senin haziran bat ne zaman ?
Benim 19 haziran.
Süt koruyacakmı bakalım :p
İnşallah seninki gibi korumaz :KK70:
Maşallah canım nazar değmesin esler de yoruluyor zaten onlara da birsey denmiyor. Allah sağlığımızı elimizden almasın yeteriz inşallah. Bakalım koruyacak mı e istediğine göre korumaz umarım bayağı olmuş artık 😂😂benim bat 15 haziran ama pek umudum yok eşim bu ay gece Çalışıyo yumurtlama takip etmiyorum ama, tahminimce bir kaç gün öncesinde ilişki oldu, eğer o zaman olduysa ihtimal var. Kısmet yani cnm

Slm arkadaşlar biz bütün tahlillerimizi yaptırdık bir tek benim rahim filmi kalmıştı dün onu da çektirdim. Sol tüp tıkalı çıktı 3 kez ilaç enjekte ettiler şükür ki açıldı. Esiminde sonuçları kötü çıkmıştı. Biz 19 aydır 3. çocuğu deniyoruz. En küçük çocuğum 2,5 yaşında. Uzunnsuredir deneyenler varsa aranızda mutlaka testlerinizi gecikmeden yaptırın. Biz önümüzdeki ay sıkıntı çıkmazsa tüp bebeğe başlıyoruz. Hepinize sevgiler.

Slm arkadaşlar biz bütün tahlillerimizi yaptırdık bir tek benim rahim filmi kalmıştı dün onu da çektirdim. Sol tüp tıkalı çıktı 3 kez ilaç enjekte ettiler şükür ki açıldı. Esiminde sonuçları kötü çıkmıştı. Biz 19 aydır 3. çocuğu deniyoruz. En küçük çocuğum 2,5 yaşında. Uzunnsuredir deneyenler varsa aranızda mutlaka testlerinizi gecikmeden yaptırın. Biz önümüzdeki ay sıkıntı çıkmazsa tüp bebeğe başlıyoruz. Hepinize sevgiler.
Tüpün açılmasına cok sevindim canım yaa iyiki yaptırmışsın. Peki neden tüp bebeğe başlıcaksın belki olur tüpler açıldığı için. Biz de bu yıl olmazsa gideriz doktora inşallah gerek kalmaz ama

Tüpün açılmasına cok sevindim canım yaa iyiki yaptırmışsın. Peki neden tüp bebeğe başlıcaksın belki olur tüpler açıldığı için. Biz de bu yıl olmazsa gideriz doktora inşallah gerek kalmaz ama
Eşimde de sperm sayısında ve hareketliliğinde azlık çıktı. Yaşım 35 doktor çocuk istiyorsanız beklemek zaman kaybı olur bir an önce başvurun dedi. Hayırlısı dedik şansımızı deneyeceğiz.

Eşimde de sperm sayısında ve hareketliliğinde azlık çıktı. Yaşım 35 doktor çocuk istiyorsanız beklemek zaman kaybı olur bir an önce başvurun dedi. Hayırlısı dedik şansımızı deneyeceğiz.
Hmm anladım canım yine de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ya denemeden olur ya da ilk denemede 🥰

Maşallah canım nazar değmesin esler de yoruluyor zaten onlara da birsey denmiyor. Allah sağlığımızı elimizden almasın yeteriz inşallah. Bakalım koruyacak mı e istediğine göre korumaz umarım bayağı olmuş artık 😂😂benim bat 15 haziran ama pek umudum yok eşim bu ay gece Çalışıyo yumurtlama takip etmiyorum ama, tahminimce bir kaç gün öncesinde ilişki oldu, eğer o zaman olduysa ihtimal var. Kısmet yani cnm

Hayrlısıyla oslun inşallah . Eğer bu ay olmazsa bidahaki ay eşini kolla :)
Sıra senin aslında, dua edeceğim , kızın olsun inşallah. Sağlıklı bıcır bıcır.

Hayrlısıyla oslun inşallah . Eğer bu ay olmazsa bidahaki ay eşini kolla :)
Sıra senin aslında, dua edeceğim , kızın olsun inşallah. Sağlıklı bıcır bıcır.
Ayy Allah razı olsun canım bana dua edeceksen bol bol kızı olsun hayırlısıyla de 🥰kimin duası kabul olur belli olmaz 🤲🏻

X