- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.401
Adet bitimi gebe kalma ne demek kız zaten öyle olmuyor muHem sinir yapıyor ben de hem stres hem merak. Şu an huzurluyum şükür. Adet bitimi gebe kalma olayını araştırıyorum şimdi var mı bilginiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet bitimi gebe kalma ne demek kız zaten öyle olmuyor muHem sinir yapıyor ben de hem stres hem merak. Şu an huzurluyum şükür. Adet bitimi gebe kalma olayını araştırıyorum şimdi var mı bilginiz
Hahaha. Bizim koca bey Allahım sqğlıklı sıhhatli evlat versin inşallah ama erkek çocuk hayalleri kuruyor. Adet bitimi diyelim bugün bitti hemeb ertesi günü ilişkşden hamile kalan oluyormuş. Onda da genelde cinsiyet erkek oluyormuş. Onu merak ediyorum adetliyken yumurtlama oluyor mu diyeAdet bitimi gebe kalma ne demek kız zaten öyle olmuyor mu
Canım benim ben sadece eşimi anlatmak istedim.Biraz bu konuda yaraliyim da Bizim ki dışarıya çıkarır çok güzel ilgilenir evde oyun oynamak koca bi 0 dır.Yani zaman zaman onada hak veriyorum ama bizde bunalıyoruz demiBizde çok aşık evlendik halada öyleyiz şükür
ben sadece çocuklarla ilgilenme anlamında yardımı yoktur demek istedim
ev işlerinde yardımcı olur ama çocukların ince işleri işine gelmiyor
Ama saatlerce oyun oynar onlarla ben çok sıkılıyorum oyun oynama işinden o konuda baya iyidir
Şu sıralar kızgınlığım hiç hayır diyemiyor patronlarına her gece geç saatlere kadar çalışıyor üzülüyorum çalıştığı firmanın genel müdürü sorumlulukları çok anlıyorum ama bizede zaman ayırsın istiyorum ☹
Evet canım benimde öyle oldu ve oğlum oldu hakkatenAllahım sağlıklı sıhhatli versin de eşim bu erkek olursa çok mutlu olurum diyor. Adet bitimi
Hahaha. Bizim koca bey Allahım sqğlıklı sıhhatli evlat versin inşallah ama erkek çocuk hayalleri kuruyor. Adet bitimi diyelim bugün bitti hemeb ertesi günü ilişkşden hamile kalan oluyormuş. Onda da genelde cinsiyet erkek oluyormuş. Onu merak ediyorum adetliyken yumurtlama oluyor mu diye
Evet işte hepimiz aynıyız onlarda aynıCanım benim ben sadece eşimi anlatmak istedim.Biraz bu konuda yaraliyim da Bizim ki dışarıya çıkarır çok güzel ilgilenir evde oyun oynamak koca bi 0 dır.Yani zaman zaman onada hak veriyorum ama bizde bunalıyoruz demi
Ne kadar güzel demişsin aynen öyle.Kız sana ne diyeceğim reglime 10 gün var ara ara sancı oluyor regl sancısı ama çok hafif. Alt tarafta da zonklama mı desem hafif sancı var spiralimi çıkarttım tersim döndü yaaa.Geçen ay regl olurken hiç sancı regl belirtisi olmadı lavoboya gittim test yapacaktım bi baktım regl olmuşum bende anlamadım.Ama biz hala çalışmalara devam ediyoruzEvet işte hepimiz aynıyız onlarda aynı
Regl sancıları başladıysa bende 10 gün erken değilse regl olacağım herhalde. Spiral çıktı hiçbir şeyi kestiremiyorum.Ama bu ayy kocişin yakasına yapıştım bırakmadım Bu ay olsa iyi olurdubir daha böyle yapışamam herhalde şansımıza bu ay gece çalışmadı bol bol çalıştık.Nasip eşim diyorki bu kadar çabalamaya gerek yok olursa olur zaten diyorEvet işte hepimiz aynıyız onlarda aynı
İnşallah benimde öyle olur bir oğlum olur hayırlısıyla.Evet canım benimde öyle oldu ve oğlum oldu hakkaten
Ayyy hadi inşallah test yaptın mı canımBende ikinciyi düşünüyorum bat 10 haziran'dı.11Temmuz oldu hala ay başı olmadı.5 aydır deniyordum bu sefer tuttu inşallah
Folbiol yan etkilerinde baş dönmesi var evet bir sürü çeşidi var doktora danışıp başka alabilirsinCanişkolarım size birşey danışmak istiyorum burda bir başka formda başlıkta folbiol folik asit yazıyordu. Bende okudum arkadaş gebelik planladığı için doktora gidiyor aynı ben gibi doktor folbiol veriyor başım çok dönüyor dediAyy geçen aydan beridir bende de var baş dönmesi aklıma hiç gelmemişti.Ordaki arkadaşlar yorumlarında folbiol içme de ne içersen iç yazmışlar. Eeeee kızlar ben şimdi ne yapiyim devam etmesem mi
Teşekkür ederim canım öyle yapayımFolbiol yan etkilerinde baş dönmesi var evet bir sürü çeşidi var doktora danışıp başka alabilirsin
Rica ederim benide mahvediyordu folbiolTeşekkür ederim canım öyle yapayım
sagliklihayat ve kizlar merhaba
Birkaç gündür adet sancısı çektim Sancı geçti ama adet gelmedi Bugün 28.gun genelde 26,27 veya 28.gun oluyorum Sabah test yaptım çok bariz negatif
Sanırım akşama.adet gelir Ama önceden neden o kadar sancı oldu anlamadım Normalde bir gün önceden sancı olur arkasından hemen adet olurdum
Hayırlısı bakalım bu ay da olmadı
Kızlar ben ilaç kullanmıyorum. Yememek içmeme dikkat ediyorum.Canişkolarım size birşey danışmak istiyorum burda bir başka formda başlıkta folbiol folik asit yazıyordu. Bende okudum arkadaş gebelik planladığı için doktora gidiyor aynı ben gibi doktor folbiol veriyor başım çok dönüyor dediAyy geçen aydan beridir bende de var baş dönmesi aklıma hiç gelmemişti.Ordaki arkadaşlar yorumlarında folbiol içme de ne içersen iç yazmışlar. Eeeee kızlar ben şimdi ne yapiyim devam etmesem mi
Gebe oluncada sancı olur inşallah güzel sonuç alırsın yaz buraya test yaptıktan sonra.Kizlar selam
An itibariyle hala adet olmadım ama sancılarım var Normalde hiç gecikmezdi yani en geç 28.gun olurdu bugün 29.gun
Sabah bir test daha yaparım belki Ama.bu sancılar canımı sıkıyor
Test yaptınmı hadi hayırlısı olsunBende ikinciyi düşünüyorum bat 10 haziran'dı.11Temmuz oldu hala ay başı olmadı.5 aydır deniyordum bu sefer tuttu inşallah
Tutmadı kırmızılar geldi maalesefTest yaptınmı hadi hayırlısı olsun
Ayyyy ne güzel ben kızda hiç dikkat etmedim ama şimdi onu araştırıyorum deneyeceğim bakalım rabbim ne verirse artıkEvet canım benimde öyle oldu ve oğlum oldu hakkaten