Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ben iice anlamıştım kendimi, 3 testle yumurtlama çatlama yakalıyordum son yaptıklarımda

Ya kıyamam inşallah gönlünüze göre olur herşey

Tatlım sanırım regl olucam belirtiler o yönde maalesef bir dahaki aya artık değerlendirme yapamıyorz canım ya bir yorgunluk bıkkınlık var

Tatlım sanırım regl olucam belirtiler o yönde maalesef bir dahaki aya artık değerlendirme yapamıyorz canım ya bir yorgunluk bıkkınlık var
Bu Yorgunluk bıkkınlık belki reglle alakalı olmayabilir Şuan sen regl olacağım moduna girdiginden dolayı yorgunluk ve bıkkınlık var her gebelik farklı farklı oğlumda farklı oldu kızımda farklı bekleyelim görelim çift çizgileri görürsün inşallah

inşAllah tutar bu ay canım benim
Benim oğlumda öyleydi şimdi o kadar mutlu ki çok şükür Rabbim sabır versin yüzünüzü güldürsün tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Gözün aydın canım sağlıcakla kalp atışını da duyarsın inşallah
Amin canım amin inşAllah

Ayy hayirli olsunn :) benim de test bitti bu aksam gelecek bekliyorum :)) Allah tamamina erdirsin sag salim kucagina almayi nasip etsin canim

Allah razı olsun inşAllah sizinde olacaktır Merakla bekliyoruz

Nasıl sevindim anlatamam gözün aydın olsun canımNasıl heveslendim ayyy şimdi en kısa zamanda bizlere de nasip olsun insllah ☺

Ayyyy inşAllah senin heyecanını da beraber yaşarız

kahvecibaby maşallah can sağlığıyla kollarına alır sararsın yavrunu inşallah
Amiiin Allah razı olsun.. Darısı başınıza olsun tez vakitte inşAllah

Bugün doktora gittim işte baktı en son ne zaman görüşmüşüz vs. ocak 15ti. pandemi girdi dedi ne yaptın evet dedim laparoskopi yapılmıştı nerde dedi siz yaptınız dedim aaa dedi tekrardan baktı evet tüplerden geçiş olmamış dedi gözlerime bakıyor direk tahlilleri verdim gerçekten mi dedi çok şükür Rabbim verirse oluyor işte dedi hemen gel bakalım diye ultrasona aldı
pandemi sürecinde infertilite hastalarım gebe olarak geliyor çok şükür dedi
oda şokunu yaşadı ama mutlu oldu.. hatta benim hastam olmasan asla inanmazdım bu dediğine dedi

Ne mutlu inançlı bir doktor. Bak ol dedi ve oldu. Bunu gören bir doktor ne mutlu. Görmeyen o kadar çok kör varki. Gebelik belirtilerin başladımı uyku hali vsaire

Artık darısı benden öncekilere olsun sıramı verdim. Kızım çok yoruyor beni . Çok çok duaya ihtiyacım var. Allahım sağsalim şu önümdeki koskoca 10 ayı atlatmayı nasip etsin... 2 yaşını doldursun bi hele hayırla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…