- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.261
Gözün aydın canım sağlıcakla kalp atışını da duyarsın inşallahKızlar bende gittim doktora keseyi gördük çok şüķür10 gün sonra kalp atışı için gel dedi dış gebelik değil dedi
Aynen canım ben iice anlamıştım kendimi, 3 testle yumurtlama çatlama yakalıyordum son yaptıklarımdaKızlar ben geldim. Geçmişe baktımsagliklihayat canım yavaş yavaş ovulasyon testin koyuşaşmaya başlamış hadi bakalım inşallah tam koyuluk olur sen gene değerlendir. Ayın hem başında hem sonunda yumurtlama olabilir zaten bu testi kullanma sebebimiz dönemi iyi tanımak.
Diğer kızlar herkesle iyidir umarım
Ayy hayirli olsunn :) benim de test bitti bu aksam gelecek bekliyorum :)) Allah tamamina erdirsin sag salim kucagina almayi nasip etsin canimKızlar bende gittim doktora keseyi gördük çok şüķür10 gün sonra kalp atışı için gel dedi dış gebelik değil dedi
Ney 10 gun mu gecti canim anlamadimBen
Ben kaçırmışım 10gunmu geçti eeee anlamadim
Nasıl sevindim anlatamam gözün aydın olsun canımKızlar bende gittim doktora keseyi gördük çok şüķür10 gün sonra kalp atışı için gel dedi dış gebelik değil dedi
Ya kıyamam inşallah gönlünüze göre olur herşeyMerhaba arkadaşlar 5 yaşındaki oğluma kardeş isteğiyle aranızdayım bir tane melek kardeşimiz var çok bekledi doğuma gidip boş döndük şimdi daha çok istiyor hergün söylüyor en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur insAllahRabbim ısteyen herkese versin ins
Tatlım sanırım regl olucam belirtiler o yönde maalesef bir dahaki aya artıkKızlar ben geldim. Geçmişe baktımsagliklihayat canım yavaş yavaş ovulasyon testin koyuşaşmaya başlamış hadi bakalım inşallah tam koyuluk olur sen gene değerlendir. Ayın hem başında hem sonunda yumurtlama olabilir zaten bu testi kullanma sebebimiz dönemi iyi tanımak.
Diğer kızlar herkesle iyidir umarım
ReGL olacağını nerden anladınTatlım sanırım regl olucam belirtiler o yönde maalesef bir dahaki aya artıkdeğerlendirme yapamıyorz canım ya bir yorgunluk bıkkınlık var
Aynen canım ben iice anlamıştım kendimi, 3 testle yumurtlama çatlama yakalıyordum son yaptıklarımda
Bu Yorgunluk bıkkınlık belki reglle alakalı olmayabilirTatlım sanırım regl olucam belirtiler o yönde maalesef bir dahaki aya artıkdeğerlendirme yapamıyorz canım ya bir yorgunluk bıkkınlık var
inşAllah tutar bu ay canım benimVallahi ben koştum bu ay resmen☹insllah bu ay olur birdaha böyle çalışmalarımız zorşansıma bu ay çalişma saaatleri pek geceye denk gelmedi sıkı çalıştık bakalım ne olacak hayırlısı olsun
Benim oğlumda öyleydi şimdi o kadar mutlu ki çok şükürMerhaba arkadaşlar 5 yaşındaki oğluma kardeş isteğiyle aranızdayım bir tane melek kardeşimiz var çok bekledi doğuma gidip boş döndük şimdi daha çok istiyor hergün söylüyor en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur insAllahRabbim ısteyen herkese versin ins
Amin canım amin inşAllahGözün aydın canım sağlıcakla kalp atışını da duyarsın inşallah
Ayy hayirli olsunn :) benim de test bitti bu aksam gelecek bekliyorum :)) Allah tamamina erdirsin sag salim kucagina almayi nasip etsin canim
Nasıl sevindim anlatamam gözün aydın olsun canımNasıl heveslendim ayyy şimdi en kısa zamanda bizlere de nasip olsun insllah ☺
Amiiin Allah razı olsun.. Darısı başınıza olsun tez vakitte inşAllahkahvecibaby maşallah can sağlığıyla kollarına alır sararsın yavrunu inşallah
Ne mutlu inançlı bir doktor. Bak ol dedi ve oldu. Bunu gören bir doktor ne mutlu. Görmeyen o kadar çok kör varki. Gebelik belirtilerin başladımı uyku hali vsaireBugün doktora gittim işte baktı en son ne zaman görüşmüşüz vs. ocak 15ti. pandemi girdi dedi ne yaptın evet dedim laparoskopi yapılmıştı nerde dedi siz yaptınız dedim aaa dedi tekrardan baktı evet tüplerden geçiş olmamış dedi gözlerime bakıyor direk tahlilleri verdimgerçekten mi dedi çok şükür Rabbim verirse oluyor işte dedi hemen gel bakalım diye ultrasona aldı
pandemi sürecinde infertilite hastalarım gebe olarak geliyor çok şükür dedi
oda şokunu yaşadı ama mutlu oldu.. hatta benim hastam olmasan asla inanmazdım bu dediğine dedi
Artık darısı benden öncekilere olsun sıramı verdim. Kızım çok yoruyor beni . Çok çok duaya ihtiyacım var. Allahım sağsalim şu önümdeki koskoca 10 ayı atlatmayı nasip etsin... 2 yaşını doldursun bi hele hayırla...inşAllah tutar bu ay canım benim
Benim oğlumda öyleydi şimdi o kadar mutlu ki çok şükürRabbim sabır versin yüzünüzü güldürsün tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Amin canım amin inşAllah
Allah razı olsun inşAllah sizinde olacaktırMerakla bekliyoruz
Ayyyy inşAllah senin heyecanını da beraber yaşarız
Amiiin Allah razı olsun.. Darısı başınıza olsun tez vakitte inşAllah
Sen yarında yap testi bakalım ne kadar koyulaşacakTatlım sanırım regl olucam belirtiler o yönde maalesef bir dahaki aya artıkdeğerlendirme yapamıyorz canım ya bir yorgunluk bıkkınlık var
Canım benim inşallah ne kadar olumsun.Bende senden güzel haber alacağıma inanıyorum.Sadehayat'ta çift çizgilerle gelecek bu ay öyle hissediyorum az kaldı zaten heyecanlı bekleyişler başlasın o zamanNazlım0634 sendende olumlu haber alıcaz inanıyorum
Banada öyle geliyorSen yarında yap testi bakalım ne kadar koyulaşacak
Senin tutundu bence bu ay