Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün nasıl bir sancı çektim anlatamam kasık ağrısı beni benden aldı adım atmakta zorlandim karnım şişti.Geçen ay reglden sonra yine 7.gunde Aynı sanciyi çekmiştim ama bu seferki agri daha şiddetliydi hatta sadehayat sen söylemiştin yumurtlama ağrın degerlendir diye.Bugünü de değerlendirdik biz 🥴 hatta ben hemen ayağa filanda kalkmıyorum🙈 bizden bu kadar arkadaşlar çok çalıştık:halay: artık bekliyecegiz ama vücudumu dinlemem belirti aramam regl günümü beklerim.

ReGL olacağını nerden anladın
Baya kaç gün kaldı.
canım 3 gün kaldı ama maalesef sabah leke gelmiş artık birkaç güne sökülür. Anlıyorum artık bel ve bacak ağrısı baslayınca regl oluyorum 😔
Bu Yorgunluk bıkkınlık belki reglle alakalı olmayabilir😉 Şuan sen regl olacağım moduna girdiginden dolayı yorgunluk ve bıkkınlık var 😊her gebelik farklı farklı oğlumda farklı oldu kızımda farklı bekleyelim görelim çift çizgileri görürsün inşallah🤲
artık gelecek aya inşallah cnm regl lekesi gelmiş bile bir kaç güne sökülür. Bu ay sana sevinelim inşallah cok emek verdin 😅
Sen yarında yap testi bakalım ne kadar koyulaşacak
Senin tutundu bence bu ay🙏🏼
maalesef kuzum olmamış yaa sabah leke gelmiş kahverengi bir kaç güne sökülür
Canım benim inşallah ne kadar olumsun.Bende senden güzel haber alacağıma inanıyorum.Sadehayat'ta çift çizgilerle gelecek bu ay öyle hissediyorum az kaldı zaten heyecanlı bekleyişler başlasın o zaman:KK9:
gelecek aya artık kuzum
Kızlar bugün nasıl bir sancı çektim anlatamam kasık ağrısı beni benden aldı adım atmakta zorlandim karnım şişti.Geçen ay reglden sonra yine 7.gunde Aynı sanciyi çekmiştim ama bu seferki agri daha şiddetliydi hatta sadehayat sen söylemiştin yumurtlama ağrın degerlendir diye.Bugünü de değerlendirdik biz 🥴 hatta ben hemen ayağa filanda kalkmıyorum🙈 bizden bu kadar arkadaşlar çok çalıştık:halay: artık bekliyecegiz ama vücudumu dinlemem belirti aramam regl günümü beklerim.
Canım inşallah güzel haberler verirsin bize bu ay miniğin sana tutunmuş seninledir 🥰

Ne mutlu inançlı bir doktor. Bak ol dedi ve oldu. Bunu gören bir doktor ne mutlu. Görmeyen o kadar çok kör varki. Gebelik belirtilerin başladımı uyku hali vsaire

çok şükür ya o yüzden tekrar ona gittim kontrole açıkçası bakarken beslemeleyle başlaması mesela beni çok rahatlatıyor elhamdülillah🙏

yok daha başlamadı canım sadece sabahları uyuşukluk var oda sıcaktan sanırım öğleden sonra açılıyorum😂 haftaya başlar gibi geliyor

Artık darısı benden öncekilere olsun sıramı verdim. Kızım çok yoruyor beni . Çok çok duaya ihtiyacım var. Allahım sağsalim şu önümdeki koskoca 10 ayı atlatmayı nasip etsin... 2 yaşını doldursun bi hele hayırla...

Rabbim kolaylık ve sabır versin canım yaa🙏

Banada öyle geliyor Hoppa
hadi inşAllah🙏

Çok emek verdin hakkaten İnŞAllah tutacak bu ay canım🙏 Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin🙏

canım 3 gün kaldı ama maalesef sabah leke gelmiş artık birkaç güne sökülür. Anlıyorum artık bel ve bacak ağrısı baslayınca regl oluyorum 😔
artık gelecek aya inşallah cnm regl lekesi gelmiş bile bir kaç güne sökülür. Bu ay sana sevinelim inşallah cok emek verdin 😅
gelecek aya artık kuzum

Canım inşallah güzel haberler verirsin bize bu ay miniğin sana tutunmuş seninledir 🥰

Kahbwrengi leke mi geldi? hep mi öyle olur canım peki? kırmızıya dönene kadar hep bir umut vardır aslında ama kendini en iyi bilen sensin.. biz yine de bekleyelim Rabbim ol der ve olur🙏

gelecek aya artık kuzum

Demek geldi regl. Hadi yeni aya bismillah . Umarım bu ay gelir müjden 😍

hadi inşAllah🙏

Çok emek verdin hakkaten İnŞAllah tutacak bu ay canım🙏 Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin🙏

Kahbwrengi leke mi geldi? hep mi öyle olur canım peki? kırmızıya dönene kadar hep bir umut vardır aslında ama kendini en iyi bilen sensin.. biz yine de bekleyelim Rabbim ol der ve olur🙏
İnşallah kolay geçer mide bulantısı olmaz.

Demek geldi regl. Hadi yeni aya bismillah . Umarım bu ay gelir müjden 😍
aynen kuzum yaa inŞallah diyelim

hadi inşAllah🙏

cnm spirali çıkardım dan itibaren her ay 2- 3 gün önce kahve leke olarak başlıyor sonra kırmızıya dönüyor bat zamanı . Önceki aylar şüpheleniyorum acaba diye artık alıştım

gelecek aya artık kuzum

Aaaa şaşkınım ☹️
Hayırlısı demekten başka şansımız yok biz bekliycez öyle görünüyor Zamanımız var daha dmekki Canım arkadaşım 😘
kafamızdan atsak şu fikri eğer o fikir engellemiyorsa bende neyim beee 😏rahatlamak salmak lazım ama işte...
spiral dengeyi bozan bir süre hamile kalmayı engelkeyen bir şey mi acaba doğum kontrol hapı gibi o da geldi aklıma
Umarım sökülmezsin ama sökülürsen adetin 3.günü hormon testi yaptır bide ultrasonla baksın dr ne var ne yok

:kızgın::KK12::skandal::KK43:Merhaba kızlar ben hala regl olmadım gelecek gibide durmuyor bu haftayida bitirip yeniden baska doktora gideceğim
Kııız bekleme artık valla Başka dr git acayip uzadı Streste mi yapmıyor bacım ben şimdiye katil olmuştum😂
Beni regli olmak inanılmaz rahatlatıyor
Millet reglide gergin olur bende tam tersi😬
Hamileliklerimde çok özlerdim
Gebelik düşünmeden önceki zamanlarında regli yaklaşıyor oley oley falan oluyordum
Şimdi amanın regli yaklaşıyor oluyorum 😊
Benim menopozum çekilmez abooo herkesi çiğ çiğ yerim valla kesin😁

Sende inzivaya çekilebilirsin artık işlem tamam😁👍

Kııız bekleme artık valla Başka dr git acayip uzadı Streste mi yapmıyor bacım ben şimdiye katil olmuştum😂
Beni regli olmak inanılmaz rahatlatıyor
Millet reglide gergin olur bende tam tersi😬
Hamileliklerimde çok özlerdim
Gebelik düşünmeden önceki zamanlarında regli yaklaşıyor oley oley falan oluyordum
Şimdi amanın regli yaklaşıyor oluyorum 😊
Benim menopozum çekilmez abooo herkesi çiğ çiğ yerim valla kesin😁
Canim randevu alamadım P.tesi den once doktorun randevusu yok sorma stres falan inanki yapmıyorum gebeliği geçtim regl olmayı hic bukadar beklememiştim gerginim evet ama regl olmadan önce olurya o sekilde dupaston hala kullanıyorum

Sende inzivaya çekilebilirsin artık işlem tamam😁👍:halay:

Kızlar stres çok etkiliyor düzenimizi, benm regl hiç şaşmazdı ama denemeye başladığımız ay düzensizlikler başladı, kimi zaman erken oldum kimi zaman geç. Stres yapma da nasıl yapma, hepinizi çok iyi anlıyorum, Zorlu bi süreç, inşallah Rabbim hepinize nasip eder en kısa en hayırlı zamanda.
Adetinizin 2. Yada 3. Günü hormon testi yapılıyor, yaptırabilirsiniz, ben çalışmalara başlamadan yaptırmıştım herşey normal demişti doktorum. Yaptırdım çünkü geçen yıl geçirdiğim bi ameliyattan sonra adet miktarım çok azalmıştı, ameliyatla ilgisi yok ama çok zor psikolojik zamanlar geçirdiğim için olduğunu düşündüm. Adetim çok azalınca tekrar çocuğum olmayacak die çok korkmuştum ama çok şükür ilgisi yokmuş Rabbim nasip etti, hepinizi yakından takip ediyorum, inşallah güzel haberlerinizi alacağız hep birlikte 🙏🏻
Sürekli kendini takip etmek de insanı strese sokuyor kesinlikle, ovulasyon testleri günlerimizi öğrenmek için iyi bi vesile deneyin derim, ama sürekli yapmak da bizi stres yapıyor, yumurtlama günümü yaklaşık öğrenince ovulasyon testlerini bıraktım, belirti de aramayı bıraktım, o ay geldi bebiş😅
İçimden geldi yazmak istedim, biyolojik düzeninizi öğrenince bırakın takiplemeyi bence✌🏼👶🏻

Canim randevu alamadım P.tesi den once doktorun randevusu yok sorma stres falan inanki yapmıyorum gebeliği geçtim regl olmayı hic bukadar beklememiştim gerginim evet ama regl olmadan önce olurya o sekilde dupaston hala kullanıyorum
Canım ben bundan 1 sene önce mazejik ağrı kesici içtim.Benim adetimi kesmişti neredeyse 3 ayy regl olmadım kendini hamile zannettim doktora gittim hemde kaç doktor o zaman bende spiral de takılı tarlusalla sökülmüştüm.Benim reglimi bütün ilaçlar kesiyor.Sen test yaptın mı.Aklima ilaç filan içtiysen diye geldi.Tabiki mutlaka doktora git inşallah vardır güzel haberlerle gel😍

Sende inzivaya çekilebilirsin artık işlem tamam😁👍:halay:
Çekildim artık🤩.Olursa hakkımızda hayırlısı olmazsa demekki hakkımızda hayırlısı yine bu.Rabbimin bir bildiği vardır.Senin dediğin gibi spiral çıktı onun etkisi bende uzun sürebilir çünkü yeni evlendigimizde hap kullandım 5 ay regl olamamiştim.O yüzden benimde pek ümidim yok.

Kızlar stres çok etkiliyor düzenimizi, benm regl hiç şaşmazdı ama denemeye başladığımız ay düzensizlikler başladı, kimi zaman erken oldum kimi zaman geç. Stres yapma da nasıl yapma, hepinizi çok iyi anlıyorum, Zorlu bi süreç, inşallah Rabbim hepinize nasip eder en kısa en hayırlı zamanda.
Adetinizin 2. Yada 3. Günü hormon testi yapılıyor, yaptırabilirsiniz, ben çalışmalara başlamadan yaptırmıştım herşey normal demişti doktorum. Yaptırdım çünkü geçen yıl geçirdiğim bi ameliyattan sonra adet miktarım çok azalmıştı, ameliyatla ilgisi yok ama çok zor psikolojik zamanlar geçirdiğim için olduğunu düşündüm. Adetim çok azalınca tekrar çocuğum olmayacak die çok korkmuştum ama çok şükür ilgisi yokmuş Rabbim nasip etti, hepinizi yakından takip ediyorum, inşallah güzel haberlerinizi alacağız hep birlikte 🙏🏻
Sürekli kendini takip etmek de insanı strese sokuyor kesinlikle, ovulasyon testleri günlerimizi öğrenmek için iyi bi vesile deneyin derim, ama sürekli yapmak da bizi stres yapıyor, yumurtlama günümü yaklaşık öğrenince ovulasyon testlerini bıraktım, belirti de aramayı bıraktım, o ay geldi bebiş😅
İçimden geldi yazmak istedim, biyolojik düzeninizi öğrenince bırakın takiplemeyi bence✌🏼👶🏻
Aynen bende öyle düşünüyorum. Biryerde okumuştum doktor diyor ki o düşünceyle ilişki yaşarsanız hamile kalamazsınız.Akışına bırakın diyor ama bazen elimizde olmuyor maalesef.Bende çok düşünmemeye çalışıyorum ama yinede geliyor aklıma.Bu benim 2. Ayim geçen ayy çok stres yapmıştım bu ayy o kadar değilim.Birazda olursa olur modundayim.Kiz kardeşim evlenecek 2 aya kadar onun çeyizleriyle meşgul olmaya çalışıyorum.Kafam dağılıyor tabiki yine aklıma geliyor ama stres yapmıyorum zaten bu ay olmazsa kocişin peşini bırakacağım 😂😂

Çekildim artık🤩.Olursa hakkımızda hayırlısı olmazsa demekki hakkımızda hayırlısı yine bu.Rabbimin bir bildiği vardır.Senin dediğin gibi spiral çıktı onun etkisi bende uzun sürebilir çünkü yeni evlendigimizde hap kullandım 5 ay regl olamamiştim.O yüzden benimde pek ümidim yok.
Evet minnoşum hayırlısı artık
Kafanı dağıtacak bir süreçte olman süper bende evde oyalanacak işlere girişicem badana boya oda değişliği kızımın mobilyalarını boyamaca falan baya oyalar diye düşünüyorum
Bir o kadarda yoracak ama salmak lazım olucağı varsa olur zaten

20200709_130223~2.jpg

X