Kızlar stres çok etkiliyor düzenimizi, benm regl hiç şaşmazdı ama denemeye başladığımız ay düzensizlikler başladı, kimi zaman erken oldum kimi zaman geç. Stres yapma da nasıl yapma, hepinizi çok iyi anlıyorum, Zorlu bi süreç, inşallah Rabbim hepinize nasip eder en kısa en hayırlı zamanda.
Adetinizin 2. Yada 3. Günü hormon testi yapılıyor, yaptırabilirsiniz, ben çalışmalara başlamadan yaptırmıştım herşey normal demişti doktorum. Yaptırdım çünkü geçen yıl geçirdiğim bi ameliyattan sonra adet miktarım çok azalmıştı, ameliyatla ilgisi yok ama çok zor psikolojik zamanlar geçirdiğim için olduğunu düşündüm. Adetim çok azalınca tekrar çocuğum olmayacak die çok korkmuştum ama çok şükür ilgisi yokmuş Rabbim nasip etti, hepinizi yakından takip ediyorum, inşallah güzel haberlerinizi alacağız hep birlikte
Sürekli kendini takip etmek de insanı strese sokuyor kesinlikle, ovulasyon testleri günlerimizi öğrenmek için iyi bi vesile deneyin derim, ama sürekli yapmak da bizi stres yapıyor, yumurtlama günümü yaklaşık öğrenince ovulasyon testlerini bıraktım, belirti de aramayı bıraktım, o ay geldi bebiş
İçimden geldi yazmak istedim, biyolojik düzeninizi öğrenince bırakın takiplemeyi bence