- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.241
Tombiş ne alaka kızAllah herkese isteyen herkese tombis tombis evlatlar versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tombiş ne alaka kızAllah herkese isteyen herkese tombis tombis evlatlar versin
Varya yanaklari sarkan yumuş yumuş bebekler ay nebilim isteTombiş ne alaka kız
Heeeee amin amiiiiiinVarya yanaklari sarkan yumuş yumuş bebekler ay nebilim iste
Umutsuz olma regl belirtilerin değildir canım belkide çünkü hamilelikte de oluyor.Sana birşey deyim mi bütün gözler senin üzerinde Inşallah ben hamileyim diye gelirsinTatlım oh iyi yapmışsın güzel değerlendirmişsin inşallah hemencik tutmuştur seni yormaz annesi benim regl belirtilerim başladı bile moralim düştü yani anlayacağın. Sevgilerimiz karşılıklı aynen bende sizi özlüyorum girmezsem
Kendine dikkat et canım taşinmak çok zor gelişmeleri mutlaka yaz bize keseyi görürsünüz inşallahGünaydın kızlaaaar bende girip bakıp çıkıyorum arada evi toparlamaya başladık kız kardeşim geldi yavaştan taşınma için hazırlık bugün doktor randevum var saat 14.30 da bakalım keseyi görmeye gideceğiz dua edin.. herşeyi unutmuşum ilk gibi heyecanlıyım hatta ilkte birşey bilmeyince bu kadar heyecanım da yoktu sanırsam..
dua edin inşAllah doktordan sonra yazarım
ben gebeliğimi aileme söylemeden burada size söyledim samimiyetinize o kadar alıştım ki Rabbim iyi insanlara denk getirsin cümlemizi
Yok canım ya gebelik koyulaşması aynı yumurtlama gibi olmuştu benim ama herkesde belirmiyormuş bu lh gebelik olunca yani, koyulaşma olmadan da gebe olanlar olmuş, ben denedim oldu koyulaşma. Belki senin lh yükselmeden olur inşallah Ama çok takip ediyorsun biraz rahatla bence canım Yumurtlamayı görüp değerlendirdikten sonra bırakabilirsin bence testi, hem stres olmazsın hem daha rahat ilişki olur
Vallahi ben koştum bu ay resmeninsllah bu ay olur birdaha böyle çalışmalarımız zor şansıma bu ay çalişma saaatleri pek geceye denk gelmedi sıkı çalıştık bakalım ne olacak hayırlısı olsunAhahaha bak o konuda aynıymış önceden onlar koşardı
Hoş ben yine çok koştum sayılmaz ama
Sende sıkı çalıştın bacım senin işte tamam
Aleyküm selam hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda nasip olur sana daSelam aleyküm hanımlar bende allah nasip ederse ikinciyi istiyorum adetim 20 temmuz hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakinda
Hiç anlamam ovu testinden ama koyulaşma var yani bu ne demek hamilelik olabilir demek mi eğer öyleyse çok heyecanlandım birden
he valla gecmiyor günler inşallah kuzumYa sen bi gevşesene daha ne olsun baksana koyulaşmış Dahada koyulaşır sen at bize fotoyu geliyoooor geliyoooor
ay az kaldı kıııız 4 gün nasıl geçecek ya
Aslında şuan kanda görünür ama acele etmemek lazım
ağzından bal damlıyor kızzUmutsuz olma regl belirtilerin değildir canım belkide çünkü hamilelikte de oluyor.Sana birşey deyim mi bütün gözler senin üzerinde Inşallah ben hamileyim diye gelirsin
cnm çatlamadan sonra hiç ilişki olmadı zaten o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki anlatamam.Yok canım ya gebelik koyulaşması aynı yumurtlama gibi olmuştu benim ama herkesde belirmiyormuş bu lh gebelik olunca yani, koyulaşma olmadan da gebe olanlar olmuş, ben denedim oldu koyulaşma. Belki senin lh yükselmeden olur inşallah Ama çok takip ediyorsun biraz rahatla bence canım☺ Yumurtlamayı görüp değerlendirdikten sonra bırakabilirsin bence testi, hem stres olmazsın hem daha rahat ilişki olur
ay evet senin bayağı koyu 5 gün kala çatlamanın kaçıncı günüydü peki canımsagliklihayat bak canım adetime 5gün varken üstteki ovulasyon testini yaptıktan sonra şüphelenmiştim, alttaki gebelik testi bu şekilde çıktı, daha iyi fikir verir sana
Hoşgeldin cnm olur hayırlısıyla inşallahSelam aleyküm hanımlar bende allah nasip ederse ikinciyi istiyorum adetim 20 temmuz hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakinda
canım cok daha koyu olmalıymış bakalım yarından sonra koyulaşma olursa gebelik testi yaparımHiç anlamam ovu testinden ama koyulaşma var yani bu ne demek hamilelik olabilir demek mi eğer öyleyse çok heyecanlandım birden
Ayyyy inşallah kop koyu olur çift çizgilerle gelirsin dua ediyorum.he valla gecmiyor günler inşallah kuzum
ağzından bal damlıyor kızz
cnm çatlamadan sonra hiç ilişki olmadı zaten o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki anlatamam.
ay evet senin bayağı koyu 5 gün kala çatlamanın kaçıncı günüydü peki canım
Hoşgeldin cnm olur hayırlısıyla inşallah
canım cok daha koyu olmalıymış bakalım yarından sonra koyulaşma olursa gebelik testi yaparım
Ben kaçırmışım 10gunmu geçti eeee anlamadimBelki de hamilelik belirtisidir? Olamaz mi insallah oyledir canim
oohhhh maşallah diyelim canım illa ki tutmuştur inşallah hadi bakim devamVallahi ben koştum bu ay resmen☹insllah bu ay olur birdaha böyle çalışmalarımız zor şansıma bu ay çalişma saaatleri pek geceye denk gelmedi sıkı çalıştık bakalım ne olacak hayırlısı olsun
Allah razı olsun canım Cook mutlu oldum inşallah dualarınızla hayırlısıylaAyyyy inşallah kop koyu olur çift çizgilerle gelirsin dua ediyorum.
anladım kuzum kısmet hayırlısı bakalım bugün 10. Gün acaba daha koyulaşır mı diye düşündüm. Ya da direk bat günü test yaparımCanım ben o ay ovulasyon takibi yapmamıştım, ama önceki aylara göre tahmin edersem çatlamanın 10-11. Günü olabilir sagliklihayat
Oyy gördün mü mercimeğinin keseciğini maşallah mercimeğini de görürsün inşallah cnmKızlar bende gittim doktora keseyi gördük çok şüķür 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi dış gebelik değil dedi
Canım hoşgeldin cok üzüldüm bebeğin için Rabbim sana sabrını versin. İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsınMerhaba arkadaşlar 5 yaşındaki oğluma kardeş isteğiyle aranızdayım bir tane melek kardeşimiz var çok bekledi doğuma gidip boş döndük şimdi daha çok istiyor hergün söylüyor en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur insAllahRabbim ısteyen herkese versin ins