Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutsuz olma regl belirtilerin değildir canım belkide çünkü hamilelikte de oluyor.Sana birşey deyim mi bütün gözler senin üzerinde Inşallah ben hamileyim diye gelirsin

Kendine dikkat et canım taşinmak çok zor gelişmeleri mutlaka yaz bize keseyi görürsünüz inşallah

Yok canım ya gebelik koyulaşması aynı yumurtlama gibi olmuştu benim ama herkesde belirmiyormuş bu lh gebelik olunca yani, koyulaşma olmadan da gebe olanlar olmuş, ben denedim oldu koyulaşma. Belki senin lh yükselmeden olur inşallah Ama çok takip ediyorsun biraz rahatla bence canım Yumurtlamayı görüp değerlendirdikten sonra bırakabilirsin bence testi, hem stres olmazsın hem daha rahat ilişki olur

Ahahaha bak o konuda aynıymış önceden onlar koşardı
Hoş ben yine çok koştum sayılmaz ama
Sende sıkı çalıştın bacım senin işte tamam
Vallahi ben koştum bu ay resmeninsllah bu ay olur birdaha böyle çalışmalarımız zor şansıma bu ay çalişma saaatleri pek geceye denk gelmedi sıkı çalıştık bakalım ne olacak hayırlısı olsun

he valla gecmiyor günler inşallah kuzum
Umutsuz olma regl belirtilerin değildir canım belkide çünkü hamilelikte de oluyor.Sana birşey deyim mi bütün gözler senin üzerinde Inşallah ben hamileyim diye gelirsin
ağzından bal damlıyor kızz
cnm çatlamadan sonra hiç ilişki olmadı zaten o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki anlatamam.
sagliklihayat bak canım adetime 5gün varken üstteki ovulasyon testini yaptıktan sonra şüphelenmiştim, alttaki gebelik testi bu şekilde çıktı, daha iyi fikir verir sana
ay evet senin bayağı koyu 5 gün kala çatlamanın kaçıncı günüydü peki canım
Selam aleyküm hanımlar bende allah nasip ederse ikinciyi istiyorum adetim 20 temmuz hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakinda
Hoşgeldin cnm olur hayırlısıyla inşallah
Hiç anlamam ovu testinden ama koyulaşma var yani bu ne demek hamilelik olabilir demek mi eğer öyleyse çok heyecanlandım birden
canım cok daha koyu olmalıymış bakalım yarından sonra koyulaşma olursa gebelik testi yaparım

Ayyyy inşallah kop koyu olur çift çizgilerle gelirsin dua ediyorum.

Merhaba arkadaşlar 5 yaşındaki oğluma kardeş isteğiyle aranızdayım bir tane melek kardeşimiz var çok bekledi doğuma gidip boş döndük şimdi daha çok istiyor hergün söylüyor en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur insAllahRabbim ısteyen herkese versin ins

oohhhh maşallah diyelim canım illa ki tutmuştur inşallah hadi bakim devam
Ayyyy inşallah kop koyu olur çift çizgilerle gelirsin dua ediyorum.
Allah razı olsun canım Cook mutlu oldum inşallah dualarınızla hayırlısıyla
Canım ben o ay ovulasyon takibi yapmamıştım, ama önceki aylara göre tahmin edersem çatlamanın 10-11. Günü olabilir sagliklihayat
anladım kuzum kısmet hayırlısı bakalım bugün 10. Gün acaba daha koyulaşır mı diye düşündüm. Ya da direk bat günü test yaparım
Kızlar bende gittim doktora keseyi gördük çok şüķür 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi dış gebelik değil dedi
Oyy gördün mü mercimeğinin keseciğini maşallah mercimeğini de görürsün inşallah cnm
Canım hoşgeldin cok üzüldüm bebeğin için Rabbim sana sabrını versin. İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın

Kızlar ben geldim. Geçmişe baktım sagliklihayat canım yavaş yavaş ovulasyon testin koyuşaşmaya başlamış hadi bakalım inşallah tam koyuluk olur sen gene değerlendir. Ayın hem başında hem sonunda yumurtlama olabilir zaten bu testi kullanma sebebimiz dönemi iyi tanımak.
Diğer kızlar herkesle iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…