Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hamilelikte onermedim zaten. Kesin hamilelik yoksa yapilir ayrica degil zarari iltihap karaciger bicok faydasi var. Ama dedigim gibi hamilelik olmadigina emin olmak lazim kullanirken. O yuzden eminsen yazmistim aslinda. Yazim gayet acikti ama neden hamile birine onermisim gibi lanse oldu onu anlamadim sadece size demiyorum yanlis anlamayinda

Ben kullanimi konusunda yorum yaptim sadece eger suphe duyuyorsa hala veya ileriki tarihler icin. Sozum size degil zaten bilgilendirme amacli sadece.

Bana mı dedin yoksa canım yanlış anlaşılan birsey varsa özür dilerim zaten burada amac tecrübelerimizi paylasıyoruz birbirimize destek verip tavsiye ediyoruz

bencede farklı doktora görünmede fayda var
oh ne güzel nasıl azimlisin valla tebrik ederim,
Yaptim canim sanki az daha belirgin gibi
Ay bende bu defa daha net gördüm hayırlısıyla vardır inşallah

Bana mı dedin yoksa canım yanlış anlaşılan birsey varsa özür dilerim zaten burada amac tecrübelerimizi paylasıyoruz birbirimize destek verip tavsiye ediyoruz
Yooo asla hatta cok anlayisli ve ince yazmissin tesekkur ederim :) ama hamile olmadigina eminsen dedigim halde sanki bi anda hamile birine onermisim gibi bi durum oldu uzuldum acikcasi biraz da pisman oldum sorun degil sen sıkma guzel canini incir tarifini yazdim sana umarim isine yarar. Aklina takilan bisey olursa yapilisinda sorabilirsin canim tekrar hassasiyetin icin coookk tesekkur ederim Allah razi olsun

Inciri bende bugun hazırladım bakalım daha regl olmadim gec döllenme de olsa betada azda olsa cikmazmiydi bilemedim dupaston vermis oni iciyorum sadece digerlerini içmeyeceğim bekliyeceğim daha 3gun gecikme var nasil olsa birde baska formlara baktim bazilari geciken adetten 8gun sonra bile çıkabiliyormuş varmi kizlar sizinde oyle duyduklarini yada şahit olduklarıniz??

Insallah sifa olsun canim.

Canım geciken ben değilim nursewhite arkadasım inciri ona yazdın galiba. Daha bana 5 - 6 gün var bata ama pek umudum yok gibi bacaklarım falan ağrımaya başladı reglden once olur ya damar çekilmesi şimdiden başladı adete az kaldı galiba belki persembe test yaparım gebelik testi. Yumurtlamanın 11. Günü oluyo

Ayy kafa kalmadi karistirmisim cocukla ugrasirken bi yandan benim de 10. Gunum tabi benim tahminime gore ama gormussundur belki silikte olsa bisry cikti ama yarin tekrarliicam koyulasir insallah ama bisey soylim mi benimde hem karin agrisi hem bacaklarda agri var suan

Canım benimde yarın 10. Gün oluyo ama aynen su an regl olacakmışım gibi zaten bacaklarım belim hatta her yerim ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…