- 21 Ocak 2016
- 405
- 314
- 45
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.181
Teşekkür ederim canım buradada 21gun bekletilecek diyorBir kilo inciri başlarını kesip bir cam şişe ye koysun üzerine naturel zeytin yağını koyup ağzını sıkıca kapatıp karanlık bir yerde 21 gün bekletsin 21.gün sabahları aç karnına bir adet incir bir çorba kaşığı da yağından içsin bitene kadar devam etsin
Ablamdan tarif almistim biri icin buldum hemen ☺
Evet canim ablam bu sekilde yapti ve doktora gittigi icin faydasini da bizzat test etmis olduk :)Teşekkür ederim canım buradada 21gun bekletilecek diyor
Rica ederim bu arada ne demekTeşekkür ederim canım buradada 21gun bekletilecek diyor
Ben ikinci çizgiyi görüyorum.Gözümü açıp kapadım iki defa yine gördüm inşallah vardırBak bu bugun yaptigim test rengiyle falan oynadim ama i ih yok sanirim. Yine de dursun burda ☺
Insallah canim yaa valla bi noktadan sonra ben uyduruyorum gibi gelmisti :)) test yapmaya devam insallah koyulasirBen ikinci çizgiyi görüyorum.Gözümü açıp kapadım iki defa yine gördüm inşallah vardırHayırlı haberlerle gelirsin.
Benim 1 tane canim henuz 13 aylikCanim incir kurunu bende okudum bugun bir taraf 5gun bekletin diyor bir taraf birgun yeterli diyor cok etkili olduğunu düşünüyorum ama tam tarifini bilmek lazim senin kac evlat var
Bir kilo inciri başlarını kesip bir cam şişe ye koysun üzerine naturel zeytin yağını koyup ağzını sıkıca kapatıp karanlık bir yerde 21 gün bekletsin 21.gün sabahları aç karnına bir adet incir bir çorba kaşığı da yağından içsin bitene kadar devam etsin
Ablamdan tarif almistim biri icin buldum hemen ☺
Canım ne ilacı ne suyu kız hele dur bir bekle geceli cok olmadı sonuçtabekle sadece düşünmemeye çalış akışa bırak ama regl olayım diye de acele etme bence
Evet haklısın nebileyim beta negatif çıkınca bende bunlara basliyayim dedim
Allah bağışlasın maşallahBenim 1 tane canim henuz 13 aylik
Teşekkür ederim canım her bitkinin zararida olabiliyorEvet ama dikkatli olunmali yinede maydonoz suyu dusuk yapmak icinde kullaniliyor bilgin olsun. Gebelik dusundugun muddetce maydonozdan uzak durmani oneririm yine de sen bilirsin tabi
Teşekkür ederim canım her bitkinin zararida olabiliyor
Kesinlikle oyle. Bende kizima hamikeyken ogrenmistim. Yurtdisinda yasiyorum hamileligimin ilk aylarinda kasik agrilarim hic bitmedi yogundu bayagi yabanci arkadasim vardi maydonoz tuketiyormusun diye sordu evet dedim. Hemen hemen herseye kullaniyoruz ozellikle salataya dedim onun icin agriyor yeme dedi burda kadinlar bunun suyunu icip bebeklerini dusuruyor bilerek dedi sasirmistim bende. Ama yemeyi birakinca agrimda kalmamisti.
maydanozun söktürücü özelliği var derler hep.. bende hiç yemedim ilk hamileliğimde şimdi de bıraktım.. eşim geçen gün aman ha maydanoz yememen gerekiyormuş diyoroda başlamış bakmaya
Ödem sökücü olduğunu biliyordum ama düşük icin kullanıldığını ilk kez duydum Allah korusun....Kesinlikle oyle. Bende kizima hamikeyken ogrenmistim. Yurtdisinda yasiyorum hamileligimin ilk aylarinda kasik agrilarim hic bitmedi yogundu bayagi yabanci arkadasim vardi maydonoz tuketiyormusun diye sordu evet dedim. Hemen hemen herseye kullaniyoruz ozellikle salataya dedim onun icin agriyor yeme dedi burda kadinlar bunun suyunu icip bebeklerini dusuruyor bilerek dedi sasirmistim bende. Ama yemeyi birakinca agrimda kalmamisti.
Canım test yaptın mıInsallah canim yaa valla bi noktadan sonra ben uyduruyorum gibi gelmisti :)) test yapmaya devam insallah koyulasir
Diyorum ya doktora gidince yumurtalardaki artis ve kalite muazzamdi resmen :)bizde eşime yapmıştık bundan ama sırf bağırsakları düzene girsin diyeydi 5 gün beklettik ki o çok beklemedi sabırsızlandıben de 1 yada 2 kaşık yemiştim.. eşimde bir rahatsızlık yoktu aslında ileri hız biraz düşüktü ama doktor gebeliğe engel değil demişti 3 sene kalamadım ben malum.. bu karışımın etkisi oldu ona diye düşünüyorum ileri hızını arttırdı bence
Amin canim cumlemizin :)Allah bağışlasın maşallah
Yaptim canim sanki az daha belirgin gibiCanım test yaptın mı