- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.221
Belki de hamilelik belirtisidir? Olamaz mi insallah oyledir canimCanım benimde yarın 10. Gün oluyo ama aynen su an regl olacakmışım gibi zaten bacaklarım belim hatta her yerim ağrıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki de hamilelik belirtisidir? Olamaz mi insallah oyledir canimCanım benimde yarın 10. Gün oluyo ama aynen su an regl olacakmışım gibi zaten bacaklarım belim hatta her yerim ağrıyo
Canım inşallah diyelim ama diğer 2 hamileliğim boyle değildi o yüzden bilemedim belirti aramak ta istemiyorum. İnşallah beraber mart annesi oluruz hayırlısıylaBelki de hamilelik belirtisidir? Olamaz mi insallah oyledir canim
Rabbim duysunn insallahhhCanım inşallah diyelim ama diğer 2 hamileliğim boyle değildi o yüzden bilemedim belirti aramak ta istemiyorum. İnşallah beraber mart annesi oluruz hayırlısıyla
Inşallah canimInsallah sifa olsun canim.
Kız bu hatunlar nerde yaa.Karapisso telefon bozuk demiş bir iki güne gelir inşallah ☺neyb'ten ses çıkmıyor.Kızlar sizi göremesem de burda mesajlaşmak sohbet etmek ayrı bir morel oluyor görmeden sizi çok sevdim dualarimdasiniz
Ahhh canımsın yaa Inşallah senden de güzel haberler gelir hiç belli olmaz .Ben kocişin peşini bırakmadım 2 günde bir değerlendiriyoruz Dün ne oldu kasıklarda ağrı vardı karnımda şişlik göbekte sizlama akinti dedimki haaah tamam yumurtlama belirtisi herhalde değerlendirelim bu günü birde takvime göre yumurtlamaydı bizimki geldi yaklaştım anladı herkeseden önce gitti yattı bende kendi kendime dedimki ahhh işin ucunda hamilelik olmasa ben sana biliyorum da telefonda bugün söyledim eskiden sen peşimde koşuyordun şimdi ben bugünlerin kıymetini bil dedim akşam gelince bakarız dedi neyse bugünü de değerlendirdik bundan sonra bu sıklıkta olmaz artık inşallah güzel haberler veririm ama nedense benimde umudum yok.Rabbim hayirlisini versin hepimizin hakkında bebişlerimiz hayırlı zamanda gelsin insllah.Buradayım canlar sadece yoğunum şu sıralar Yazamadım ama AklımdasınıZ
Valla Ovü koyu çizgi çıktığı günü değerlendirdik ama silik çıktığı gün Ve sonrasını falan değerlendiremedik takipte değilim Test yapmıyorum sanmıyorum tutacağını hayırlısıbu ayın böyle olacağını biliyordum
Sadece aşırı gögüs ağrım var ama öyle böyle değil sanırım erken regli olcam kasık ağrısı yokluyır ara ara adet olcam sanırım yakındır onun dışında bi cacık yok
Eee siz anlatın bakim
Sadehayatt06 sotede
Nazlım0634 kocayı yakalayabiliyon mu bakeem
Ve diğer arkadaşlarım hadi bebek haberi verin bol bol
Ayrıca bende hepinizi çok sevdim hemde çook çooook
Tatlım oh iyi yapmışsın güzel değerlendirmişsin inşallah hemencik tutmuştur seni yormaz annesi benim regl belirtilerim başladı bile moralim düştü yani anlayacağın. Sevgilerimiz karşılıklı aynen bende sizi özlüyorum girmezsemKız bu hatunlar nerde yaa.Karapisso telefon bozuk demiş bir iki güne gelir inşallah ☺neyb'ten ses çıkmıyor.Kızlar sizi göremesem de burda mesajlaşmak sohbet etmek ayrı bir morel oluyor görmeden sizi çok sevdim dualarimdasiniz
Hayırlısı olsun inşallah kuzum ama belli olmaz tek ilişki de tutan tutuyo hayırlısıyla gelir inşallah. Sürekli test yapmak zaten insanı yoruyor bu ay yaptım ama hep silik o yuzden bir dahaki aya sadece ilk hafta yapar bırakırım ayrıca sevgilerimiz karşılıklıBuradayım canlar sadece yoğunum şu sıralar Yazamadım ama AklımdasınıZ
Valla Ovü koyu çizgi çıktığı günü değerlendirdik ama silik çıktığı gün Ve sonrasını falan değerlendiremedik takipte değilim Test yapmıyorum sanmıyorum tutacağını hayırlısıbu ayın böyle olacağını biliyordum
Sadece aşırı gögüs ağrım var ama öyle böyle değil sanırım erken regli olcam kasık ağrısı yokluyır ara ara adet olcam sanırım yakındır onun dışında bi cacık yok
Eee siz anlatın bakim
Sadehayatt06 sotede
Nazlım0634 kocayı yakalayabiliyon mu bakeem
Ve diğer arkadaşlarım hadi bebek haberi verin bol bol
Ayrıca bende hepinizi çok sevdim hemde çook çooook
Ay hadi güzel haberlerle gelGünaydın kızlaaaar bende girip bakıp çıkıyorum arada evi toparlamaya başladık kız kardeşim geldi yavaştan taşınma için hazırlık bugün doktor randevum var saat 14.30 da bakalım keseyi görmeye gideceğiz dua edin.. herşeyi unutmuşum ilk gibi heyecanlıyım hatta ilkte birşey bilmeyince bu kadar heyecanım da yoktu sanırsam..
dua edin inşAllah doktordan sonra yazarım
ben gebeliğimi aileme söylemeden burada size söyledim samimiyetinize o kadar alıştım ki Rabbim iyi insanlara denk getirsin cümlemizi
Uzun uzun takip etmek zor olmuştur evet ama bence gelecek aya kalan bir durumun olmayacak baksana koyulaşmış ovü koyulaşınca hamilelik olabilir diye demiştin ya ay hadi inşallah ya
Ahahaha bak o konuda aynıymış önceden onlar koşardıAhhh canımsın yaa Inşallah senden de güzel haberler gelir hiç belli olmaz .Ben kocişin peşini bırakmadım 2 günde bir değerlendiriyoruz Dün ne oldu kasıklarda ağrı vardı karnımda şişlik göbekte sizlama akinti dedimki haaah tamam yumurtlama belirtisi herhalde değerlendirelim bu günü birde takvime göre yumurtlamaydı bizimki geldi yaklaştım anladı herkeseden önce gitti yattı bende kendi kendime dedimki ahhh işin ucunda hamilelik olmasa ben sana biliyorum da telefonda bugün söyledim eskiden sen peşimde koşuyordun şimdi ben bugünlerin kıymetini bil dedim akşam gelince bakarız dedi neyse bugünü de değerlendirdik bundan sonra bu sıklıkta olmaz artık inşallah güzel haberler veririm ama nedense benimde umudum yok.Rabbim hayirlisini versin hepimizin hakkında bebişlerimiz hayırlı zamanda gelsin insllah.
Ayy kolay gelsin kuzum Allah yardımcın olsun tasınmak zor olur ama dikkat et kendine ağır filan kaldırma unutupta canım benim bebişi düşün sen inşallah kesmeyi De hayırlısıyla görürsün sonra da kalp atısıGünaydın kızlaaaar bende girip bakıp çıkıyorum arada evi toparlamaya başladık kız kardeşim geldi yavaştan taşınma için hazırlık bugün doktor randevum var saat 14.30 da bakalım keseyi görmeye gideceğiz dua edin.. herşeyi unutmuşum ilk gibi heyecanlıyım hatta ilkte birşey bilmeyince bu kadar heyecanım da yoktu sanırsam..
dua edin inşAllah doktordan sonra yazarım
ben gebeliğimi aileme söylemeden burada size söyledim samimiyetinize o kadar alıştım ki Rabbim iyi insanlara denk getirsin cümlemizi
Ayy canım inşallah diyelim ama hamilelik için pik gibi olmalı galiba eğer koyulaşma artarsa belki olur bata 4 gün var. Biz De Bir daha değerlendiremedik çatlama gününden sonra sadece o 4 gün değerlendirdik eğer bebişimiz olursa hangi tarihte hamile kaldığımız da belli olur yani ikimizindeUzun uzun takip etmek zor olmuştur evet ama bence gelecek aya kalan bir durumun olmayacak baksana koyulaşmış ovü koyulaşınca hamilelik olabilir diye demiştin ya ay hadi inşallah ya
Ya sen bi gevşesene daha ne olsun baksana koyulaşmış Dahada koyulaşır sen at bize fotoyu geliyoooor geliyoooorAyy kolay gelsin kuzum Allah yardımcın olsun tasınmak zor olur ama dikkat et kendine ağır filan kaldırma unutupta canım benim bebişi düşün sen inşallah kesmeyi De hayırlısıyla görürsün sonra da kalp atısı ❤
Ayy canım inşallah diyelim ama hamilelik için pik gibi olmalı galiba eğer koyulaşma artarsa belki olur bata 4 gün var. Biz De Bir daha değerlendiremedik çatlama gününden sonra sadece o 4 gün değerlendirdik eğer bebişimiz olursa hangi tarihte hamile kaldığımız da belli olur yani ikimizinde