- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.141
Hep o silik cizgi gordum heveslendim ya sanirim ondan. Iste test bagimlisi olmanin zararlariCanim moralini bozma hepimizin yaşadığı belirtiler olacak hepimizin yuzu gülecek inşallah hamile olmayip aserenlerde var kimse icin neden niye diyemeyiz olabilir hic uzulme
İnşallah canımAy ne bileyim yaa hep o silik cizgi yuzunden.. belki de vardir dogru bekleyeliminsallahh
Yaa ben de acaba deidm ama sonra beynimin bana oyun oynadigini dusundum illa cizgi gorucem diye bakinca :) o yuzden yine de ekliim dedim nolur nolmazGölgemsi çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum anlamadım cnm
Yarın bakma canım en azından bir kaç gün geçsin ki var sa koyulaşır benim mesela testim bembeyaz gölge bile yok markası labaquik. Senin markası ne bazı markalar da yanıltıcı oluyor yaYaa ben de acaba deidm ama sonra beynimin bana oyun oynadigini dusundum illa cizgi gorucem diye bakinca :) o yuzden yine de ekliim dedim nolur nolmazyarin bi daha bakayim kismetse
Canım normalde bat 11 temmız ama iki aydır 2 gün gecikiyor o yüzden 13 temmuz diyorum yine gecikme olur diye. Bende düşünüyorum bu defa da olmazsa 6 ay bitiyo bir gidelim ne var ne yok kız
Evet canım zaman hiiiç geçmiyor evde. Su pandemi olmasaydı cocukları alır hergün gezerdik normalde en olmadı parka havuza giderdik o da strese soktu biziSenin bata daha baya var bekle bakalım İnşallah bu ay olmuştur
Oncomed yine canim internetten baska bimarka siparis ettim gelsin onunla da yapicam :) sabredemem ki ben yarin yaparim yineYarın bakma canım en azından bir kaç gün geçsin ki var sa koyulaşır benim mesela testim bembeyaz gölge bile yok markası labaquik. Senin markası ne bazı markalar da yanıltıcı oluyor ya
Aynen oyle aslinda yapmamak lazim ama (diyene bak )aman bosver biz böyle mutluyuzHep o silik cizgi gordum heveslendim ya sanirim ondan. Iste test bagimlisi olmanin zararlari
Dayanmak zor yaa onun da ayri bi heyecani var iste utanmasam bi sabah bi aksam yapicam amaAynen oyle aslinda yapmamak lazim ama (diyene bak )aman bosver biz böyle mutluyuz
Vallahi bir gebelik testi geliştirseler böyle beklemeden hemen anlasa yada tek kullanimlik olmasa surekli bakabilsek birde negatif gostermese konusan bisey olsaDayanmak zor yaa onun da ayri bi heyecani var iste utanmasam bi sabah bi aksam yapicam ama
Inşallah canım Yeni BAT 31 temmuzyaa üzüldüm cnm hayırlısı olsun inşallah bir dahaki aya olur yeni bat ne zman
Hmm anladım cnm tabi zaten doktor da kan hariç göremez aman hiç gelmesin regl hayırlısıyla
üzülme canım sen neden erkenden karamsarlığa kapıldın bakalım senle aramızda cok yok beklicez mecbur istersen 4 gün sonra test yapalım beraber
Hayallerimdeki gebelik testiVallahi bir gebelik testi geliştirseler böyle beklemeden hemen anlasa yada tek kullanimlik olmasa surekli bakabilsek birde negatif gostermese konusan bisey olsa
Insallah hayirli guzel haberler alirsin canimTahlillerim cıkmış ama doktoruma ulaşamıyorum duanızı bekliyorum kızlar..
Canim bakar bakmaz İkinci çizgiyi gördüm ben yarin sabah veya 2 gün sonra tekrarla sabah ilk idrarla varsa koyulaşır biraz daha inşallah vardirInsallah hayirli guzel haberler alirsin canim
Insallah hayirli guzel haberler alirsin canim
Hormonlarım normal cikmis beta negatif gebelik olmamasi gereken yerde sirf odaklamdigin icin ve yuksek dozda stres yaptığın icin olmaması normal dedi yoksa tibbi bir durum yok dedi hayirlisiInsallah hayirli guzel haberler alirsin canim
Ayy hadi insallah canim yaaa ben valla kendim gormek istedigim icin oyle gordugumu dusunmustum hadi hayirlisiCanim bakar bakmaz İkinci çizgiyi gördüm ben yarin sabah veya 2 gün sonra tekrarla sabah ilk idrarla varsa koyulaşır biraz daha inşallah vardir
Bak ne guzel bi sorun yok cok iyi. Biraz da su stres yapmama olayi kolay olsa keske yapmamak lazim ama onu ben de yapiyorum maalesef. Ben cikamiyorum pek bi yere ama sen cikabiliyosan hava almayi falan denesen belki iyi gelir stresineHormonlarım normal cikmis beta negatif gebelik olmamasi gereken yerde sirf odaklamdigin icin ve yuksek dozda stres yaptığın icin olmaması normal dedi yoksa tibbi bir durum yok dedi hayirlisi
Hmm anladım cnm bilmiyorum o markayıOncomed yine canim internetten baska bimarka siparis ettim gelsin onunla da yapicam :) sabredemem ki ben yarin yaparim yine
ah ah keske hergün yapardık kızVallahi bir gebelik testi geliştirseler böyle beklemeden hemen anlasa yada tek kullanimlik olmasa surekli bakabilsek birde negatif gostermese konusan bisey olsa
hayırlı haberler alırsın cnm inş. Sorun yokturTahlillerim cıkmış ama doktoruma ulaşamıyorum duanızı bekliyorum kızlar..