- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.201
Inşallah vardır günden güne koyulaşırYaptim canim sanki az daha belirgin gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah vardır günden güne koyulaşırYaptim canim sanki az daha belirgin gibi
Ben hamilelikte onermedim zaten. Kesin hamilelik yoksa yapilir ayrica degil zarari iltihap karaciger bicok faydasi var. Ama dedigim gibi hamilelik olmadigina emin olmak lazim kullanirken. O yuzden eminsen yazmistim aslinda. Yazim gayet acikti ama neden hamile birine onermisim gibi lanse oldu onu anlamadim sadece size demiyorum yanlis anlamayindaKesinlikle oyle. Bende kizima hamikeyken ogrenmistim. Yurtdisinda yasiyorum hamileligimin ilk aylarinda kasik agrilarim hic bitmedi yogundu bayagi yabanci arkadasim vardi maydonoz tuketiyormusun diye sordu evet dedim. Hemen hemen herseye kullaniyoruz ozellikle salataya dedim onun icin agriyor yeme dedi burda kadinlar bunun suyunu icip bebeklerini dusuruyor bilerek dedi sasirmistim bende. Ama yemeyi birakinca agrimda kalmamisti.
Ayy insallah valla hayirlisiyla tum isteyenlere onlarla beraber bana daInşallah vardır günden güne koyulaşır
Ben hamilelikte onermedim zaten. Kesin hamilelik yoksa yapilir ayrica degil zarari iltihap karaciger bicok faydasi var. Ama dedigim gibi hamilelik olmadigina emin olmak lazim kullanirken. O yuzden eminsen yazmistim aslinda. Yazim gayet acikti ama neden hamile birine onermisim gibi lanse oldu onu anlamadim sadece size demiyorum yanlis anlamayinda
Insallah oyle olur ne de guzel olurKızlar neredesiniz hiç birinizin sesi soluğu çıkmıyor herhalde herkes hamiş kalıp gelecek süpriz sürpriz
Bana mı dedin yoksa canım yanlış anlaşılan birsey varsa özür dilerim zaten burada amac tecrübelerimizi paylasıyoruz birbirimize destek verip tavsiye ediyoruzBen hamilelikte onermedim zaten. Kesin hamilelik yoksa yapilir ayrica degil zarari iltihap karaciger bicok faydasi var. Ama dedigim gibi hamilelik olmadigina emin olmak lazim kullanirken. O yuzden eminsen yazmistim aslinda. Yazim gayet acikti ama neden hamile birine onermisim gibi lanse oldu onu anlamadim sadece size demiyorum yanlis anlamayinda
Canım ben halsizim bu ara temizlik yapmaya calışıyrum kendimce yoruldum galibaKızlar neredesiniz hiç birinizin sesi soluğu çıkmıyor herhalde herkes hamiş kalıp gelecek süpriz sürpriz
bencede farklı doktora görünmede fayda varCanım usgde regl olacak gibi gorunmuyorsun dedi ince bir çizgi var onun olmamasi lazim regl olacağın zaman o çizgi kaybolur normalde dedi aslina bakarsan cok tatminde etmedi beni ama hem cok sevdiğim saygi duydugum iyi bir arkadasim hemde baya bir tecrübe sahibi bir doktor arkadaşım daha var persembeye kadar bekleyip onami gitsem diyede dusumedim degil açıkçası ilacari almis esim bekleyip onami gitsem bilemedim hazir tahlillerimde varken
oh ne güzel nasıl azimlisin valla tebrik ederim,Kızlar gecen yil bu zamanlar diyete başlamıştım asiri kilolidum tam 100kilo nefes darlığı bir sürü saglik sorunum vardi 3/4ayda 50kiloya yakin kilo verdim cok asiri evet biliyorum ama berbat haldeydim doktor bu kiloyla gebe kalmayi birak yurumekte zorlaniyorsun demişti cok alındım o lafına sen boşver gebeliği dedi esim benden 30kilo zayifti yanimda çubuk kraker gibi duruyordu bende balik krakero donemde butun tahlillerim pik yapmış kalp karaciğer kolestrol diyetimin arasinda bir ay regli oldum bir ay olmadim ama onemsemedim cunku kilo vermem daha onemliydi hic ac kalmadim ama yagi karbonhidrati hayatımdan çıkardım diyetimin sonunda butun kan değerlerim normale döndü kolestrol seker akciger sorunlarim ortadan kalkti bir poset ilaci cope attim nefes aldim ya nefes almıyormuşum bu arada adetlerim artik normal yine her ay omaya basladi yemek yemek daha dogrusu duzenli beslenmek yumurtlamayi artiriyor kalitesini yukseltiyor muayene olduğumda 100 kilo iken yumurtamin az olduğunu söylemişti ayni doktor kio verdikten sonra yumurtalarinda yasina gore normal dedi diyeceğim oki ne ac kalmak ne cok kilolu bir hamile olmak hem vücudu hem çevremizdekileri inanin yoruyor aslinda ben kendimi ozamanlarda cok seviyordum ama cevre varya o linc ekibi yok pehlivan gibisin yok sendemi grip oldun yok bilmemne allah'a sukur atlattım ama kayiplarim eminim yumurtlamam oldu oyuzden kimseyi takmayin kim nederse desin duzenli saglikli karbonhidratsız ve yagsiz kizarmasiz beslenin yeter Allah hepimize saglik versin önce gerisi eminimki gelecek buradan hamileliklerimizin nasil gittiğini konuşacağız insallah
Ay bende bu defa daha net gördüm hayırlısıyla vardır inşallahYaptim canim sanki az daha belirgin gibi
Yooo asla hatta cok anlayisli ve ince yazmissin tesekkur ederim :) ama hamile olmadigina eminsen dedigim halde sanki bi anda hamile birine onermisim gibi bi durum oldu uzuldum acikcasi biraz da pisman oldum sorun degil sen sıkma guzel canini incir tarifini yazdim sana umarim isine yarar. Aklina takilan bisey olursa yapilisinda sorabilirsin canim tekrar hassasiyetin icin coookk tesekkur ederim Allah razi olsunBana mı dedin yoksa canım yanlış anlaşılan birsey varsa özür dilerim zaten burada amac tecrübelerimizi paylasıyoruz birbirimize destek verip tavsiye ediyoruz
Insallah canim bu defa ben de gordugume eminim yarin sabah bi daha yapicam bakalimbencede farklı doktora görünmede fayda var
oh ne güzel nasıl azimlisin valla tebrik ederim,
Ay bende bu defa daha net gördüm hayırlısıyla vardır inşallah
Insallah sifa olsun canim.Inciri bende bugun hazırladım bakalım daha regl olmadim gec döllenme de olsa betada azda olsa cikmazmiydi bilemedim dupaston vermis oni iciyorum sadece digerlerini içmeyeceğim bekliyeceğim daha 3gun gecikme var nasil olsa birde baska formlara baktim bazilari geciken adetten 8gun sonra bile çıkabiliyormuş varmi kizlar sizinde oyle duyduklarini yada şahit olduklarıniz??
Canım geciken ben değilim nursewhite arkadasım inciri ona yazdın galiba. Daha bana 5 - 6 gün var bata ama pek umudum yok gibi bacaklarım falan ağrımaya başladı reglden once olur ya damar çekilmesi şimdiden başladı adete az kaldı galiba belki persembe test yaparım gebelik testi. Yumurtlamanın 11. Günü oluyoYooo asla hatta cok anlayisli ve ince yazmissin tesekkur ederim :) ama hamile olmadigina eminsen dedigim halde sanki bi anda hamile birine onermisim gibi bi durum oldu uzuldum acikcasi biraz da pisman oldum sorun degil sen sıkma guzel canini incir tarifini yazdim sana umarim isine yarar. Aklina takilan bisey olursa yapilisinda sorabilirsin canim tekrar hassasiyetin icin coookk tesekkur ederim Allah razi olsun
İnşallah vardır toplu test falan mı aldın bu aradaInsallah canim bu defa ben de gordugume eminim yarin sabah bi daha yapicam bakalim
Ayy kafa kalmadi karistirmisim cocukla ugrasirken bi yandan benim de 10. Gunum tabi benim tahminime gore ama gormussundur belki silikte olsa bisry cikti ama yarin tekrarliicam koyulasir insallah ama bisey soylim mi benimde hem karin agrisi hem bacaklarda agri var suanCanım geciken ben değilim nursewhite arkadasım inciri ona yazdın galiba. Daha bana 5 - 6 gün var bata ama pek umudum yok gibi bacaklarım falan ağrımaya başladı reglden once olur ya damar çekilmesi şimdiden başladı adete az kaldı galiba belki persembe test yaparım gebelik testi. Yumurtlamanın 11. Günü oluyo
Evet yoksa eczaneden cok pahaliya geliyo yaa bi drle heyecandan her gun yapinca daha hesapliİnşallah vardır toplu test falan mı aldın bu arada
Canım benimde yarın 10. Gün oluyo ama aynen su an regl olacakmışım gibi zaten bacaklarım belim hatta her yerim ağrıyoAyy kafa kalmadi karistirmisim cocukla ugrasirken bi yandan benim de 10. Gunum tabi benim tahminime gore ama gormussundur belki silikte olsa bisry cikti ama yarin tekrarliicam koyulasir insallah ama bisey soylim mi benimde hem karin agrisi hem bacaklarda agri var suan
Doğru en uygunu 5 ya da 7.5 TL tanesiEvet yoksa eczaneden cok pahaliya geliyo yaa bi drle heyecandan her gun yapinca daha hesapli