Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
[Kizlar artik şu reglim başlayış bitiş olarak olarak ve yumurtlama dönemi hesaplamadan bir ay geçireceğim kesinlikle karar verdim gun aşırı duzenli olarak çalışmalar sonucunda heralde yakalariz diye düşünüyorum aslinda stresli degildim ama demekki icten ice stres yapmışım demekki hazirandan cok umutluydum cok planli hareket etmiştim plan falan yapmayacagim artık akışına bırakacağım Allahimin bana en uygun zamani yaratacağına inanıyorum benim planimla degil onun uygun gördüğü nezamansa ozaman olacak oyuzden bu ay salicam daha regl olucam hala gelen giden birsey yok tabi bu arada.....
Madem hamile suphen yok artik o zaman maydanoz suyu icsen bende ise yaramisti zamaninda

Evet haklısın nebileyim beta negatif çıkınca bende bunlara basliyayim dedim
Yani kuzum sen bilirsin sonuçta hormonların da normal çıkmış bir sorun yok bozma hormonlarını boş yere belki geç yumurtladığın için regl de ileri kaymıştır. Yada bir ihtimal geç döllenme

Yani kuzum sen bilirsin sonuçta hormonların da normal çıkmış bir sorun yok bozma hormonlarını boş yere belki geç yumurtladığın için regl de ileri kaymıştır. Yada bir ihtimal geç döllenme
Canım usgde regl olacak gibi gorunmuyorsun dedi ince bir çizgi var onun olmamasi lazim regl olacağın zaman o çizgi kaybolur normalde dedi aslina bakarsan cok tatminde etmedi beni ama hem cok sevdiğim saygi duydugum iyi bir arkadasim hemde baya bir tecrübe sahibi bir doktor arkadaşım daha var persembeye kadar bekleyip onami gitsem diyede dusumedim degil açıkçası ilacari almis esim bekleyip onami gitsem bilemedim hazir tahlillerimde varken

Canım usgde regl olacak gibi gorunmuyorsun dedi ince bir çizgi var onun olmamasi lazim regl olacağın zaman o çizgi kaybolur normalde dedi aslina bakarsan cok tatminde etmedi beni ama hem cok sevdiğim saygi duydugum iyi bir arkadasim hemde baya bir tecrübe sahibi bir doktor arkadaşım daha var persembeye kadar bekleyip onami gitsem diyede dusumedim degil açıkçası ilacari almis esim bekleyip onami gitsem bilemedim hazir tahlillerimde varken
Bence de baska birine daha gorunmen iyi olur ben kesin gebelik yoksa diye demistim

Canım kesin hamile olmadigina eminsen adet masajı yapabilirsin uzanıp iki elini kasiklarinin hizasında karnınin iki tarafina koy yukarıdan asagiya bastırarak kasıklara kadar indir sonra tekrar kaldir elini karnının oraya koy tekrar bastırarak kasıklara indir boyle 15 defa tekrarla her aklina geldikce 2 günde sökülürsün cok etkili bi masaj adetinin 4.ve son günü meraktan yaptim 7 güne kadar uzamıştı ilk yaptigimda
Ayrıca adetten sonra da yumurtlama için yapiliyo bu masaj

Bence de baska birine daha gorunmen iyi olur ben kesin gebelik yoksa diye demistim
Canim teşekkür ederim sen yanlış anlama sonuçta deneyimini paylaşıyorsun bende bilemiyorum beta negatif cikinca yok diye düşünüyorum birde sordum kaccsiye napacaksın negatif iste dedi.Icime kurt düşürdü e nabizdan baktim🤣🤣🤣🤣🤣🤣bir dedektif gibi i sürdüm 🤣🤣🤣oda manyak soylesene sanki noluyosa sonra mesaj attim sen soylemedin aaben öğrendim diye neyse 0.5cikmis yerlerde geziyo yani

Canim teşekkür ederim sen yanlış anlama sonuçta deneyimini paylaşıyorsun bende bilemiyorum beta negatif cikinca yok diye düşünüyorum birde sordum kaccsiye napacaksın negatif iste dedi.Icime kurt düşürdü e nabizdan baktim🤣🤣🤣🤣🤣🤣bir dedektif gibi i sürdüm 🤣🤣🤣oda manyak soylesene sanki noluyosa sonra mesaj attim sen soylemedin aaben öğrendim diye neyse 0.5cikmis yerlerde geziyo yani
Sonunda ogrendim diyosun :) ne bilim acaba hamile ihtimalin hala varsa yanlis yonlendirmek istemem tabi korktum ben de 😁 sonunda ogrenmissin en azindan belirsizligin gitmesi daha iyi bi sonraki aya kismettir insallah 😊

Sonunda ogrendim diyosun :) ne bilim acaba hamile ihtimalin hala varsa yanlis yonlendirmek istemem tabi korktum ben de 😁 sonunda ogrenmissin en azindan belirsizligin gitmesi daha iyi bi sonraki aya kismettir insallah 😊
Evet öğrendim canim bu ay insallah reglide gelsin artik sakin sakin bir ay geçirip olmasini bekliyeceğim bazi kadinlara bakiyorum cocuklarin aralarında 2 yas 3yas var ama 4/5tane full doğuruyor bazilarida bizim gibi her ay bir umut

Evet öğrendim canim bu ay insallah reglide gelsin artik sakin sakin bir ay geçirip olmasini bekliyeceğim bazi kadinlara bakiyorum cocuklarin aralarında 2 yas 3yas var ama 4/5tane full doğuruyor bazilarida bizim gibi her ay bir umut
Nasip kismet iste :) ya onlar cok dogurgan ya bizim biseyler tembel 😅

Ben bikac ay denicem olmazsa incirle zeytinyagi varya yumurtalar icin onu yapicam esime de cevizli findikli keciboynuzu pekmezini dayiicam 😁😁

Ben bikac ay denicem olmazsa incirle zeytinyagi varya yumurtalar icin onu yapicam esime de cevizli findikli keciboynuzu pekmezini dayiicam 😁😁
Canim incir kurunu bende okudum bugun bir taraf 5gun bekletin diyor bir taraf birgun yeterli diyor cok etkili olduğunu düşünüyorum ama tam tarifini bilmek lazim senin kac evlat var

Canim ablam yapti incir kurunu ve doktora gidiyordu tedavi icin inan kac ay yumurta toplatmak icin gitti geldi alinmadi bu kuru yapti ve o ay 7 8 yumurta toplandi tarif var bende dur bulayim istersen

Bir kilo inciri başlarını kesip bir cam şişe ye koysun üzerine naturel zeytin yağını koyup ağzını sıkıca kapatıp karanlık bir yerde 21 gün bekletsin 21.gün sabahları aç karnına bir adet incir bir çorba kaşığı da yağından içsin bitene kadar devam etsin

Ablamdan tarif almistim biri icin buldum hemen ☺

X