Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi yapmışsın gercekten Cook sıcak evde yerlerde sürünüyoruz cocuklarla
Kizlar bugun sabah test yaptim ama basinda beklemedim. Namaz kilana kadar olur dedim ama sonra unutmusum 2 saat sonra falan baktim hayalet bi cizgi oncomed marka test esim ondan almis sizce bu marka nasildir yaa heyecan yaptimmm
Ayy hadi inşallah vardır bata ne kadar kaldı canım. O testi hiç bilmiyorum ama hemen mi çıktı sonra mı önemli olan bence sen yarın falan tekrarla
Ovulasyon 10.-11.gündü, çatlama 12. Gün canım, yine ovulasyon testini de adetime 5gün varken yapıp koyu çıkmıştı
ben çatlamadan sonraki 6. Gündeyim cnm hep silik ovulasyon daha bata 9 gün var koyulaşır mıki

N neyb canım benim testleri attım bak 12. Yazanda reglin 12. Günü çatlama oldu ondan beridir silik Eki Görüntüle 2657814
Sen hala devam ediyorsun demek
Ben silik olunca bıraktım zaten testte 4 taneydi
Gidip tekrar almadım alsam nolcak adam yok ortada
bu ayın böyle olacağını biliyordum zaten yazmıştım sizede
eşimin şirketi büyüme aşamasında yoğunluk falan falan
hatta testi alırken öteki ay yaparım diye aldım ama alınca gaza geliyorsun deneyim dedim Neymiş ne değilmiş öğrenmiş olurum dedim öyle yani
Testi baz alacak olursam testte yanıltmazsaçatlamadan 1,5 gün önce ilişki olmuş oluyor ve yaşarsa sperm falan bir ihtimal..
Bakalım yine kaldım ihtimallere

Kızlarr ben geldim :) İmkansızların imkansızı bir durumla geldim büyük ihtimalle test hatasıyla ama beynim kabullenemiyor durumu Ben Mayıs ayında hiç korunmadım ayın 30nda da kimyasal gebelik geçirmiştim burda yazmıstım. Kanamam 4 gün az ama normal adet kanaması gibi sürdü. Bu ay 10 gün geciktim hala giden gelen yok 2 gün önce test yaptım aşağıdaki gibi çıktı, başka yaptım oda silik. Umarım görebilirsiniz ama böyle bir durum nasıl oluyor ya

Eklentiler

• CYMERA_20200704_172044.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 63
Hadi hayırlısı canım ilk seferde tutturursun inşallah Bazılarında da 2.yumurtlama oluyormuş öle de yaşayabilirsin haberin olsun

Canım inşallah gebeliktir ama bu şekilde önceden gebelik geçirenlerin kandaki hcg hormonu hemen sıfırlanmıyormuş, ona bağlı olarak da çıkmış olablr

Yaaa evet senden bayadir haber cikmiyordu bende merak etmistim ...testte ben birsey goremedim...hatali olan ne ? Silik olani yollasana ? İnsallah bu ay bebisin tutumur sana

Canim bat 11 temmuz daha var ama ne bileyim belki erken cikmistir ayy insallahhh hemen cikti mi bilmiyorum cunku basinda beklemedim namaz kilana kadar 10 dk gecer dedim unutmusum 2 saat sonra baktim o zaman gordum :) yarin tekrarliicam bakalim insallah testin azizligine ugramam

Canim inan fotoda gorunecek sekilde cikmadi bi turlu ama yine de ekleyeyim bakin bakalim bisey gorecek misiniz
Iste testler bu canim ama elimdekinde goruyorum ben fotoda goremedim tam

Eklentiler

• 20200704_151925.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 20200704_154232.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 43
İnsallah vardir :))) bende pek goremedim .yarinki testini beklicez baska marka dene bakalim .adeti kac gun gecti

İnsallah vardir :))) bende pek goremedim .yarinki testini beklicez baska marka dene bakalim .adeti kac gun gecti
Adetimin 13.gunu benim tahmini yumurtlamanin da 7.gunu baska marka yok elimde ama kayinvalidemler bizde gittiklerinde esime nobetci eczaneden aldiricam bakalim yaaa insallah dogrudur hayirlisiyla

cnm benim aldığım ovulasyon 30 lu ya zaten bol bol gelecek aylara da kalır muhtemelen ilk ay diye yapmaya devam ediyorum regle kadar. Amaan ne bilim kızz bizim oldu da noldu bakalım kısmet bu işler
Hadi hayırlısı canım ilk seferde tutturursun inşallah Bazılarında da 2.yumurtlama oluyormuş öle de yaşayabilirsin haberin olsun
inşallah kuuzm o yüzden devam ediyorum ama silik gidiyo şimdilik

Adetimin 13.gunu benim tahmini yumurtlamanin da 7.gunu baska marka yok elimde ama kayinvalidemler bizde gittiklerinde esime nobetci eczaneden aldiricam bakalim yaaa insallah dogrudur hayirlisiyla
7. Gün çıkar mı ki canım benim de bugün 6. Günüm belki 10. Ya da 12. Gün test yaparım

Valla canım bilemedim gecen aydan bu aya olsa koyu çıkmazmıydı kız kan ver de ikilemden kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…