Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heee bi de şeyi sorcam çatlama olduktan sonra akıntı tipi değişiyormuş seyreliyormuş ama benim dün yapışkandı ayy bu ne yıldım yaa hemen
Baya baya zor işler bu işler öyle miydi böyle miydi abooo
Canım aynen o şeffaf uzayan akıntı yumurtlama akıntısı bende cok az oldu çatlama gününden sonra kesildi

Bende dayanamiyorum herseferinde test yapmak icin :)))Mesela benim herseferinde hissetigim tek belirti gogus cemberlerinin genislemesiydi ...sizdede oyle olan varmi ? Birde biraz kasik agrisi.

Ben niye 10 dan 5 çıkardım şimdi
Hadi bakalım geçsin günler kafanı dağıtacak şeyler yap bence öyle geçer zaman yoksa geçmiyor en zoru beklemek
Yapacak birsey y ok bacım cocuklarla tüm gün evdeyiz hala virüs var biliyorsun parka bile çıkmıyoruz pek nolur nolmaz

Bende dayanamiyorum herseferinde test yapmak icin :)))Mesela benim herseferinde hissetigim tek belirti gogus cemberlerinin genislemesiydi ...sizdede oyle olan varmi ? Birde biraz kasik agrisi.

bende 3 sene hep negatif görünce günüm geçince yapmıştım canım hatta hiç umudum olmadan ama çok şükür direk kızardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…