- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.001
Canım aynen o şeffaf uzayan akıntı yumurtlama akıntısı bende cok az oldu çatlama gününden sonra kesildiHeee bi de şeyi sorcam çatlama olduktan sonra akıntı tipi değişiyormuş seyreliyormuş ama benim dün yapışkandı ayy bu ne yıldım yaa hemen
Baya baya zor işler bu işler öyle miydi böyle miydi abooo
Bacım küslük müslük boşver uyuduğunuz yerde bir elektrik vereydin ya  uyanınca da hiç birsey hatırlamıyorm derdinGeç gelicem dedi diye bastım tribi sabahta kızdım şimdi kesin küser bizimki çocuk gibi küser
Küs küs te yani
O değilde senin şimdi 5 günmü kaldı ayyyy heyecan yaptım heYaa bugünü değerlendir kuzum sonrada akışa bırak. Bir de ne dicem kaliteli spermse 3 gün yasıyormuş belki içeride vardı zaten
Canım aynen o şeffaf uzayan akıntı yumurtlama akıntısı bende cok az oldu çatlama gününden sonra kesildi
9 gün var Bee keske 5 olsaO değilde senin şimdi 5 günmü kaldı ayyyy heyecan yaptım he
Ayy bende oyle olur umarım bugün bir bel ağrısıyla uyandım ya ben fıtık oldum ya da regl yakındırbende de bu ay o akıntı çok az oldu canım hatta hiç anlamadım bile
Ben niye 10 dan 5 çıkardım şimdi9 gün var Bee keske 5 olsa
Bende dayanamiyorum herseferinde test yapmak icin :)))Mesela benim herseferinde hissetigim tek belirti gogus cemberlerinin genislemesiydi ...sizdede oyle olan varmi ? Birde biraz kasik agrisi.sağlık en mühim zaten şükürler olsun binlerce kez biz de öyle her cocukta rahatladık maddi olarak şimdide oyle olur inşallah bu aralar pandemiydi fln skntı biraz
Ay nasıl dayanıyonuz bana da anlatın kız bne anamın karnında nasıl durmuşum dokuz ay bilmiyorum yerinde olsam kesn sabah test yapardım
Kız hamiş atlatabildin mi şokubende de bu ay o akıntı çok az oldu canım hatta hiç anlamadım bile
Yapacak birsey y ok bacım cocuklarla tüm gün evdeyiz hala virüs var biliyorsun parka bile çıkmıyoruz pek nolur nolmazBen niye 10 dan 5 çıkardım şimdi
Hadi bakalım geçsin günler kafanı dağıtacak şeyler yap bence öyle geçer zaman yoksa geçmiyor en zoru beklemek
Ayy bende oyle olur umarım bugün bir bel ağrısıyla uyandım ya ben fıtık oldum ya da regl yakındır
O bende doğuma yakın oluyo bayağı geç bir belirti canımBende dayanamiyorum herseferinde test yapmak icin :)))Mesela benim herseferinde hissetigim tek belirti gogus cemberlerinin genislemesiydi ...sizdede oyle olan varmi ? Birde biraz kasik agrisi.
Kız hamiş atlatabildin mi şoku
Bir de ben sezaryanliyim ya canım onun da bel ağrısı oluyo zor gercekten bazen cok artıyorfıtık değildir inşAllah canım yaa.. bel ağrısı çok kötü ya ben namaz kılarken oluyordu özelliklehala arada oluyor tam belde değil ara yer böyle
DimiiiiAttım attım elhamdülillahçarşamba günü doktora gideceğim doktoruma bir şoku yaşatayım
Allah Allah benim her seferinde regle 10 gun kala falan basliyor :)))O bende doğuma yakın oluyo bayağı geç bir belirti canım
Bende dayanamiyorum herseferinde test yapmak icin :)))Mesela benim herseferinde hissetigim tek belirti gogus cemberlerinin genislemesiydi ...sizdede oyle olan varmi ? Birde biraz kasik agrisi.
Her bünye farklı demekki canım bende sivilce çıkar bel ağrısı olur regle yakın bacak damarlarım çekilirAllah Allah benim her seferinde regle 10 gun kala falan basliyor :)))
Sormayin benimde 2 sezwryanim var ...3 .normal istiyorum ama sanirim imkansizBir de ben sezaryanliyim ya canım onun da bel ağrısı oluyo zor gercekten bazen cok artıyor