Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de ben sezaryanliyim ya canım onun da bel ağrısı oluyo zor gercekten bazen cok artıyor
Ben iki ay bel agrisi cektim ...almanyadayim ...gitmedigim yer kalmadi .bende fitik zannettim sonra kuyruk sokumum mu ne bloke olmus .fizik tedavi ise yaramadi osteopata gittim birnkutlwtti gecti gitti gitti :))) 2 ay araliksiz agri cektim..bilirim

Bilmiyorum.olsada cok zordur bulmak ..ve pahali .Osteopathie bizim bildigimiz cikikcilarin okumus hali :)))
Hmm anladım canım zaten şimdi bebek düşünüyorum ancak doğumdan sonra doktora giderim ikinci sezaryen nasıl peki zor oluyor mu fark var mı

Çıldırmak üzereyim ne regl geliyor ne gebelik testi pozitif çıkıyor birgun geçti olacaksa olsada bi kurtulsam patlamaya hazir bomba gibiyim sinirlerim iyice harap oldu cunku ilk kez gecikti gunu gunune olan sey gelemiyor klomenmi yapti yoksa baska bir durummu var yaa doktor arkadaşımı aradim yapmaz diyor eeee gidicem bakacak taaaaa carsambaya artik offffff

Stresden gecikebiliyor bir kac gün ..stress yapmamaya calis .

Canım geçİkebilir Klomen kullandiysan benimde 18.günü olan yumurtlama günüm Klomenin kullandığım ay 23.güne atti ve bat 15 haziranken 20 hazirana kaydi yani arada 5 gün oynadı eğer yumurtlama testi kullanmasaydim bende 5 gün gecikti sanirdim ama yok yani ileri atiyo regl

Walla ben 15 ay sonra yine sezeryan oldum ayni yeri kestiler ...dediler denicez olursa ayni yeri kesicez walla oldu ..
yaa inŞallah birdahaki ne normalide tadarsın onunda zorluğu var tabi ama kolay da olabilir şans
Tekrar test mi yaptın canım sen peki kan mı versen acaba yaa

Yapacak birsey y ok bacım cocuklarla tüm gün evdeyiz hala virüs var biliyorsun parka bile çıkmıyoruz pek nolur nolmaz
Aynen ya bir de hava inanılmaz sıcak özellikle bugün balkonda havuz doldurdum oğlana orda biraz yüzdü evde dur dur cocuklarda neyapacağını şaşırdı bir kardeş şartmış bizimkine de ben biraz geç anladım galiba

Kizlar bugun sabah test yaptim ama basinda beklemedim. Namaz kilana kadar olur dedim ama sonra unutmusum 2 saat sonra falan baktim hayalet bi cizgi oncomed marka test esim ondan almis sizce bu marka nasildir yaa heyecan yaptimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…