- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.021
Bir de ben sezaryanliyim ya canım onun da bel ağrısı oluyo zor gercekten bazen cok artıyor
Cnm ssvd yapıyorlar bende arastırıyorum niye imkansız olsun yine de hayırlısı ama kısmet diyelimSormayin benimde 2 sezwryanim var ...3 .normal istiyorum ama sanirim imkansiz
Sağol canım benimAllah şifa versinzor canım zor
Allah keyfini bozmasın yavrum. İyimisin şimdi.
Ben iki ay bel agrisi cektim ...almanyadayim ...gitmedigim yer kalmadi .bende fitik zannettim sonra kuyruk sokumum mu ne bloke olmus .fizik tedavi ise yaramadi osteopata gittim birnkutlwtti gecti gitti gitti :))) 2 ay araliksiz agri cektim..bilirimBir de ben sezaryanliyim ya canım onun da bel ağrısı oluyo zor gercekten bazen cok artıyor
Kütletti .Ben iki ay bel agrisi cektim ...almanyadayim ...gitmedigim yer kalmadi .bende fitik zannettim sonra kuyruk sokumum mu ne bloke olmus .fizik tedavi ise yaramadi osteopata gittim birnkutlwtti gecti gitti gitti :))) 2 ay araliksiz agri cektim..bilirim
Ayy ilk duydum nasıl kütletti kız ne güzel buralar dada var mıdır acabaKütletti .
Bilmiyorum.olsada cok zordur bulmak ..ve pahali .Osteopathie bizim bildigimiz cikikcilarin okumus hali :)))Ayy ilk duydum nasıl kütletti kız ne güzel buralar dada var mıdır acaba
Hmm anladım canım zaten şimdi bebek düşünüyorum ancak doğumdan sonra doktora giderim ikinci sezaryen nasıl peki zor oluyor mu fark var mıBilmiyorum.olsada cok zordur bulmak ..ve pahali .Osteopathie bizim bildigimiz cikikcilarin okumus hali :)))
Yoo daha kolay ve hizli iyilesme süresi oluyor .Hmm anladım canım zaten şimdi bebek düşünüyorum ancak doğumdan sonra doktora giderim ikinci sezaryen nasıl peki zor oluyor mu fark var mı
Aynı yeri kesmiyorlarmış birde öyle duymuştum ondan biraz korkuyorum ben her Doğumda kat kat keseceklerYoo daha kolay ve hizli iyilesme süresi oluyor .
Walla ben 15 ay sonra yine sezeryan oldum ayni yeri kestiler ...dediler denicez olursa ayni yeri kesicez walla oldu ..Aynı yeri kesmiyorlarmış birde öyle duymuştum ondan biraz korkuyorum ben her Doğumda kat kat kesecekler
Stresden gecikebiliyor bir kac gün ..stress yapmamaya calis .Çıldırmak üzereyim ne regl geliyor ne gebelik testi pozitif çıkıyor birgun geçti olacaksa olsada bi kurtulsam patlamaya hazir bomba gibiyim sinirlerim iyice harap oldu cunku ilk kez gecikti gunu gunune olan sey gelemiyor klomenmi yapti yoksa baska bir durummu var yaa doktor arkadaşımı aradim yapmaz diyor eeee gidicem bakacak taaaaa carsambaya artik offffff
Canım geçİkebilir Klomen kullandiysan benimde 18.günü olan yumurtlama günüm Klomenin kullandığım ay 23.güne atti ve bat 15 haziranken 20 hazirana kaydi yani arada 5 gün oynadı eğer yumurtlama testi kullanmasaydim bende 5 gün gecikti sanirdim ama yok yani ileri atiyo reglÇıldırmak üzereyim ne regl geliyor ne gebelik testi pozitif çıkıyor birgun geçti olacaksa olsada bi kurtulsam patlamaya hazir bomba gibiyim sinirlerim iyice harap oldu cunku ilk kez gecikti gunu gunune olan sey gelemiyor klomenmi yapti yoksa baska bir durummu var yaa doktor arkadaşımı aradim yapmaz diyor eeee gidicem bakacak taaaaa carsambaya artik offffff
yaa inŞallah birdahaki ne normalide tadarsın onunda zorluğu var tabi ama kolay da olabilir şansWalla ben 15 ay sonra yine sezeryan oldum ayni yeri kestiler ...dediler denicez olursa ayni yeri kesicez walla oldu ..
Tekrar test mi yaptın canım sen peki kan mı versen acaba yaaÇıldırmak üzereyim ne regl geliyor ne gebelik testi pozitif çıkıyor birgun geçti olacaksa olsada bi kurtulsam patlamaya hazir bomba gibiyim sinirlerim iyice harap oldu cunku ilk kez gecikti gunu gunune olan sey gelemiyor klomenmi yapti yoksa baska bir durummu var yaa doktor arkadaşımı aradim yapmaz diyor eeee gidicem bakacak taaaaa carsambaya artik offffff
Aynen ya bir de hava inanılmaz sıcak özellikle bugün balkonda havuz doldurdum oğlana orda biraz yüzdü evde dur dur cocuklarda neyapacağını şaşırdı bir kardeş şartmış bizimkine de ben biraz geç anladım galibaYapacak birsey y ok bacım cocuklarla tüm gün evdeyiz hala virüs var biliyorsun parka bile çıkmıyoruz pek nolur nolmaz